bölgesel incelme

Bölgesel İncelme Nedir? Yaza Fit Girin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaz aylarının iyiden iyiye kendini gösterdiği şu günler de kilo vermek isteyen kişiler bölgesel incelme nedir, diye sormaya başladı. Bölgesel incelme, genel bir zayıflama hali dışında belirli bölgelerin zayıflamasıdır. Peki bölgesel incelme tam olarak nedir? Nasıl uygulanır? İşte, detaylar!

Bölgesel İncelme Nedir?

Bölgesel İncelme Nedir? Yaza Fit Girin!
Bölgesel İncelme Nedir? Yaza Fit Girin!

Genel kilo kayıplarında vücudun farklı bölgeleri zayıflayabildiği gibi, orantılı bir şekilde kilo kaybı da gündeme gelebilmektedir. Bölgesel zayıflamanın genellikle meşakkatli bir süreç olduğu göz önüne alınmalıdır. İnsan vücudunda yer alan bazı bölgeler, genel zayıflama usulleri ile düzgün bir hale gelememektedir. Bölgesel incelme nedir, sorusunun en doğru yanıtı aslında bu cümlede gizlidir.

Bölgesel İncelme Nasıl Olur?
Bölgesel İncelme Nasıl Olur?

Sorunlu bölgeler için özel yöntemler kullanılmaktadır. Özel yöntemler sayesinde, kısa sürede sorunlu bölgeler düzelmektedir. Sorunlu bölgeler; bel çevresi, karın bölgesi, bacaklar, kalça ve kollar olarak sayılabilir. Bölgesel zayıflama için sorunlu bölge hedef alınarak çalışılmalıdır. Aksi durumda, ne kadar kalori yakılsa da sorunlu bölgeler ortadan kalkmayacaktır.

Bölgesel İncelme Nasıl Olur?

Bölgesel incelme nedir, sorusuna cevap verdiğimize göre, bu uygulamanın nasıl olduğuna geçebiliriz. Bölgesel incelme için farklı metotlar bulunmaktadır. Genel bir diyet programı, vücudun kilo kaybetmesine yardımcı olabilmektedir. Genel kilo kaybını sağlayan özel bir diyet programı oldukça idealdir. Bunun dışında, düzenli olarak spor yapılarak vücudun genel olarak zayıflamasına katkı sağlamak gerekmektedir. Vücudun genel olarak spor sonucunda zayıflaması, bölgesel zayıflama için gerekli olan altyapıyı sağlamaktadır. Genel kilo kaybının yanı sıra, sorunlu bölgenin özel olarak çalıştırılması gerekmektedir. 

Özel bölgeler, farklı egzersizler sonucunda sorunlu bölgeler, genel çalışmalara nazaran daha sıkı bir hale gelmekte ve kolay bir şekilde incelmektedir. Karın bölgesinde ciddi anlamda yağlanma problemleri olanların, bölgesel zayıflama için doğru bir diyet programının yanı sıra karın egzersizlerini de ihmal etmemeleri gerekmektedir. İlla cerrahi işlem ile zayıflayacağım diye düşünmeyin. Biraz sabır ve istikrar ile ccerrahi yöntem kullanmadan da zayıflamanız mümkün. Bölgesel incelme fiyatları yönteme ve yöntemi uygulayan sağlık merkezine göre değişebilmektedir. 

Bölgesel Zayıflama İçin Hangi Yollar İzlenebilir?

Bölgesel Zayıflama İçin Hangi Yollar İzlenebilir?
Bölgesel Zayıflama İçin Hangi Yollar İzlenebilir?

Bölgesel incelme ile ideal kilonuza kavuşmak istiyorsanız sağlıklı beslenmeniz şarttır. Beslenme sırasında karbonhidrat tüketimi azaltılarak kilo alımına yol açan besinler saf dışı edilmelidir. Karbonhidrat, fazla miktarda tüketildiğinde, hareket sonucunda yakılamayan miktar, şekere dönüşerek, kilo oluşumuna yol açmaktadır. Şeker, hem hücrelere zarar vermekte, hem de vücudun sorunlu bölgelerinde kilo oluşumuna yol açmaktadır. 

Hangi diyet programı uygulanırsa uygulansın, şeker ve türevlerinin tüketiminden vazgeçilmesi gerekmektedir. Ayrıca meyve tüketimlerine de dikkat edilmesi önemlidir. Meyve şekerinin fazla tüketilmesi sonucunda, basit şekerin vücutta oluşturduğu etkiler meydana gelmektedir. Ara öğün olarak meyve tercih edecek iseniz porsiyonları küçük tutmanız gerekmektedir. Ayrıca, günde en az yarım saatlik bir egzersiz programı belirlenmelidir. Bu sayede, vücudun genel anlamda kilo vermesinin ilk adımı atılacaktır. 

Bölgesel incelme için spor ve diyet, vazgeçilmez iki unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun yanı sıra, ağır bir spor seansının sunduğu sonuçları sağlamak için, cihaz kullanımı yaygın olmaktadır. Sorunlu olan bölgede titreşim etkisi ile birlikte, bölgenin zayıflaması mümkün hale gelmektedir. Bu tür cihazlar, yaydığı titreşim ve dalgalar sayesinde, sorunlu bölgenin özel olarak çalışmasını ve bu bölgenin zayıflamasın kolaylaştırmaktadır. 

Örneğin, karın bölgesi problemli ise, titreşim sağlayan cihaz, bu bölgeye yerleştirilmelidir. Gün içerisinde belirli bir süre boyunca titreşime maruz kalan bölge, yavaş yavaş zayıflamaya başlayacaktır. Piyasada bu özelliği sunan pek çok cihaz bulunmasına rağmen doğru olanı bulmak, her zaman kolay değildir. Pahalı bir cihaz satın almak yerine daha uygun fiyatlı olanlar tercih edilmelidir. Ayrıca, kullanıcı yorumları baz alınarak, cihazın marka ve modelinin seçimi yapılabilir. 

Bölgesel incelme egzersiz programlarında göz ardı edilmemesi gereken hareketler bulunmaktadır. Sürece başlamadan önce, hangi bölgenin hedef bölge olduğu belirlenmelidir. Bu sayede kısa sürede egzersiz programlarından olumlu dönüşler almak mümkün olacaktır. Karın bölgesinin sıkılaştırılması için farklı çalışmalar olduğu gibi, bel ve kalça için de farklı egzersizler bulunmaktadır. Egzersizlerin ilk aşamada az sayıda tekrarla yapılması ve egzersiz öncesinde vücudun genel olarak ısıtılması önemlidir. Olası sakatlanmaların önüne geçmek adına ısınma çalışmalarına dikkat edilmelidir. 

Heykeltraş yöntemi ile Zayıflama Ankara Nedir?

Heykeltraş yöntemi ile Zayıflama Ankara merak edilen konulardan birisi olmaktadır. Bu yöntem sırasında, vücudun belirli bölgeleri, Ultrason dalgalarının yardımı ile zayıflatılmaktadır. Ses dalgaları, sunduğu pek çok imkan ile birlikte, sorunlu bölgelerin tedavi edilmesinde işlevsel olmaktadır. Sarkık derinin toparlanması, selülitlerin ortadan kaldırılması, çatlak derinin ve yıpranmış cildin onarılması sırasında ses dalgaları kullanılabilmektedir. Heykeltıraş yönteminde, vücutta biriken yağ çeperleri inceltilmektedir. Yöntemin kullanılması sonucunda 2 ile 22 cm’lik bir bölgesel incelme durumu yaşanabilmektedir. 

Heykeltraş yöntemi ile Zayıflama Ankara Nedir?
Heykeltraş yöntemi ile Zayıflama Ankara Nedir?

Bu yöntemin uygulanması sırasında, kişinin herhangi bir acı ya da rahatsızlık duymadığı da, yöntemin avantajları arasında yer almaktadır. Tedaviye başlamadan önce, bilgisayar aracılığı ile kişinin ölçümleri yapılmaktadır. Kişinin uygulama öncesinde bol miktarda su tüketmesi önerilmektedir. Vücuttaki yağ tabakasının kalınlığına göre seans sıklığı değişebilmektedir. Genel olarak; 4, 8 ya da 12 seansa kadar uygulanarak istenilen sonuçlar elde edilmektedir. 

Yöntemin kadın ve erkek fark etmeksizin uygulanması, yönteme olan ilgiyi artırmaktadır. Yöntem sırasında kullanılan ultrason dalgalarının insan sağlığına herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Vücudun hemen her bölgesine uygulanması nedeni ile de bölgesel zayıflamada tercih sebebi olmaktadır. Hamile kadınlar ve lohusalarda yöntemin uygulanması tavsiye edilmemektedir. 

Soğuk Lipoliz Yöntemi Nedir?

Bölgesel incelme için kullanılan önemli yöntemlerden bir tanesi de Soğuk Lipoliz yöntemidir.  Bu yöntem vücuttaki yağ dondurularak yapılır. Yöntemin uygulanması aşamasında, herhangi bir cerrahi müdahaleye başvurulmamaktadır. Üstelik, yöntem sırasında verilen kilolar kalıcı bir kilo kaybına yol açmaktadır. Cildin alt tarafında yer alan yağ hücreleri, dikkatli bir şekilde soğumaya maruz bırakılmaktadır. Dondurulan yağların kısa bir zaman sonra işlenmesi ile ölü yağ hücrelerinin ortadan kaldırılması sonucunda yöntem tamamlanır. 

Bölgesel Zayıflama Yaptıranların Yorumları Nelerdir?
Bölgesel Zayıflama Yaptıranların Yorumları Nelerdir?

Bölgesel Zayıflama Yaptıranların Yorumları Nelerdir?

Bölgesel incelme yorumları genel olarak olumlu olmaktadır. Yöntemin herhangi bir cerrahi müdahale gerektirmemesi ve kısa sürede sorunlu bölgeyi ortadan kaldırması, beğeni ile tercih edilmesine yol açmaktadır. Doğru uzmanlar aracılığı ile yapılan uygulamalarda, olumsuz bir durum ortaya çıkmamaktadır. Bölgesel incelme yorumları için kısa sürede etkili sonuçlar almak isteyenler, uzman eşliğinde bölgesel zayıflama tedavilerini tercih etmektedir. 

Ameliyatsız bölgesel zayıflama yöntemleri şekillerini de sizlerle paylaştık. Bölgesel incelme yaptıranlar genel olarak sonuçlarından memnunlar. Bölgesel zayıflamaya gidenler cerrahi bir işlem bekleseler de bu her zaman gerekli görülmeyebilir. Kişinin yapısına göre değişen bir durumdur. Bölgesel incelme zararları, bu uygulamayı yaptırmaya karar verdiğiniz anda araştırmanız gereken bir konudur. Bölgesel incelme basen bölgesinden incelmek isteyenler içinde oldukça iyi bir yöntemdir. Bölgesel incelme Kadınlar Kulübü araştırması yaparak yorumları okuyabilir, fikir edinebilirsiniz. Bölgesel incelme göbek bölgenizi rahatlıkla eritmenizi sağlar.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!