featured

Burç Özelliklerine Göre Anlaşamayan 5 Uyumsuz Çift

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde birçok çiftin burç uyumuna baktığımızda bazıları iyi anlaşırken bazıları da anlaşamamaktadır. Bugün biz sizlere Burç Özelliklerine Göre Anlaşamayan 5 Uyumsuz Çift konusunda bilgi vermek istiyoruz. Okumaya devam edin.

İlişkilerinizde burç uyumu, düşündüğünüzden çok daha önemlidir. Elbette her insan burcunun özelliklerini taşımasa da aşağıda sıraladığımız uyumsuz burçlar, ilişkiniz hakkında size küçük ipuçları verebilir. Öyle ya da böyle, her burcun belli başlı karakteristik özellikleri vardır. Bundan ötürü bazı burçlarla iyi anlaşırken bazılarıyla anlaşamamanız oldukça normaldir.

1- Boğa ve Kova

Boğa ve Kova
Bu birliktelik sonucu ya mükemmel bir çift olursunuz ya da korkunç bir çift olursunuz. Bu iki burç bir araya geldiği esnada ortasını bulması mümkün değildir. Beraberlikleri boyunca en ufak bir şeyi problem haline getirseler de huzurunu korumak İçin çok uğraşırlar. Dışarıdan bakıldığında birlikte ilerlemekten çok birbirlerine ilerliyor gibi görünebilirler.

2- İkizler ve Başak

İkizler ve Başak
Uyumsuz burçlar listemizin en iddialı çiftidir. Bu iki burç da oldukça sağlıklı bir düşünce yapısına sahip olsa da birbirlerine iyi gelmemektedirler. İkizler burcunun o enerjisi başak burcuna fazla gelebilir. Başak burcunun mızmızlığı ikizler burcunu bıktırabilir.

3- Koç ve Akrep Uyumsuz Çift Mi?

Koç ve Akrep
Koç ve Akrep burcu birlikteliği gereğinden daha fazla tutkulu olabilir. Bir araya geldiklerinde gözleri birbirinden başka bir şey görmez. Ama ne yazık ki birbirine karşı fazla kıskanç olabilirler. Takıntılı olan bu çiftler birbirine zarar verebilirler. Bu kadar tutku ve kıskançlık ilişkilerin sağlıklı bir şekilde ilerlememesine neden olur.

4- Boğa ve Koç

Boğa ve Koç
Elbette Boğaların ve Koçların birçok ortak yönü vardır. Fakat bir Koçun enerjisi bir Boğaya fazla gelebilmektedir. Boğa burcu, Koç burcuna göre daha kapalı ve iki karakterin de hayattan beklentileri farklıdır. Bu ilişki başta yürüyormuş gibi gözükse de ileriki zamanda yürümediğini iki taraf da anlayacaktır.

5- Aslan ve Oğlak

Aslan ve Oğlak
Bu iki burç birbiri için korkunç bir sevgili olabilir. Her daim tartışırlar ve hayatta hiç bir zaman yan yana yürümeyi asla kabul etmezler. Aslanın artistik kişiliği ve oğlağın yaratıcı düşünceleri birleştiği takdirde, adeta bir hayal dünyasında yaşarlar. İlişkinin başlarında işler iyi gitse de ilişki ilerledikçe büyük kavgaların patlak vermesi de an meselesidir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Burçların Ayrılık Sonrası Tepkilerini Hiç Merak Ettiniz mi?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!