featured

Burç Yorumları Günlük 26 Şubat 2020 Çarşamba

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün Balık burcunda gerçekleşen yeni ayın ardından Ay, hala Balık burcunda olan ilerleyişine devam ediyor. Yeniayın gerçekleştirdiği burçla alakalı girişimler ve başlangıçlar için karşınıza çıkabilir. Ama Merkür’ün geri harekette olması bize ancak yeniden değerlendirme fırsatı getiriyor. İşte,  Burç Yorumları Günlük 26 Şubat 2020 Çarşamba 

Toprak ve su elementindeki gezegen yoğunluğu ilgilendiğimiz konuları sabırla dokumamıza neden oluyor. Sabah saatlerinde gerçekleşen Merkür ve Ay kavuşumundan ötürü yanlış anlaşılmaları düzeltme ve eksik bilgileri tamamlama açısından uygun bir gün olabilir. 

Burç Yorumları Günlük 26 Şubat 2020 Çarşamba

İhmal ettiğiniz duyguları dile getirebilirsiniz. Boş verdiğimiz şikayetleri yenileyebilir hatta ürün iadesi gerçekleştirebilirsiniz. Devreye girecek olan Neptün, size yaptığınız yanlışlarla ilgili özür diletebilir. Başladığımız her işte ilerleme sağlamakta zorlanabilirsiniz. Hatta bugün iki ileri bir geri hareket edebilirsiniz. İşte, Çarşamba Günlük Burç Yorumları… 

Koç Burcu Burç Yorumları Günlük

Bugüne oldukça keyifli başlıyorsunuz. Bazı kaygılar yaşayabilirsiniz. Özellikle bugünün erken saatlerinde kuşkucu ve şüpheli bir tavır sergileyebilirsiniz. Dışarı çıkmak ve farklı farklı ortamlarda bulunmak size iyi gelebilir. Kaygılarınızdan uzaklaşmanız için biraz hava almak iyi olabilir. Hayatınızda karşı karşıya geleceğiniz olaylara farklı açılardan bakan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Özellikle hayata geniş açılarla bakan ve özgür davranışlar sergileyen kişiler, sizin geniş çaplı düşünmenize neden olabilir. 

Boğa Burcu Burç Yorumları Günlük

Bugün aşk hayatınızla ön plana çıkıyorsunuz. Hiç aklınıza gelmeyen heyecanlar sizin yüreğinizi sarabilir. Aşkı doyasıya yaşayacağınız kendinizi özel ve değerli hissedeceğiniz bir gündesiniz.Cesur olmalı ve sevmekten korkmamalısınız. Kendinizi kısıtlamayın. Bırakın aşkın gücü sizin yaşamınızı kuşatsın. İş hayatınızda da oldukça başarılı işler yapabilir ve yeni fırsatlar teklifler alabilirsiniz. Bu teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor. 

İkizler Burcu Burç Yorumları Günlük

Bugün iş hayatınızda ben merkezli düşünmekten vazgeçmeniz gerekiyor. Her daim gelişime ve değişime açık olmalısınız. Kendi isteklerinizi gerçekçi bir biçimde ele alarak hareket etmeniz gerekiyor. Özel hayatınızda ise tutkularınızın yoğun olduğu bir süreçte yer alıyorsunuz. Beraber olduğunuz bir insanla problemli bir ilişki içerisinde yer alıyorsanız sizi daha fazla üzüp de incitmesine izin vermemeniz gerekiyor. Kesin bir karar alarak yeni bir yol ayrımı içerisine girebilirsiniz. Yine bugün özlem duyduğunuz aşkınıza bir an önce kavuşmak için gözünüzü karartabilirsiniz. 

Yengeç Burcu Burç Yorumları Günlük

Bugün kendinizi oldukça şanslı hissettiğiniz bir gündesiniz. Bu şansınız size başarı sağlayacaktır. Kendinizden emin ve güvenli hareketlerinizle çevrenizde bulunan kişilerin takdirini toplayabilirsiniz. Diğer yandan ilişkisi olan kişiler de partneriyle aranızdaki heyecanı artırmak için ona küçük sürprizler yapabilirsiniz. Biraz yediklerinize içtiklerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Dikkat etmediğiniz takdirde bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Önem vermeniz gerekiyor.

Aslan Burcu Burç Yorumları Günlük

Bugün kendinizi tamamen işlerinize adayabilirsiniz. Gün içerisinde sevineceğiniz bazı haberler alabilirsiniz. Motivasyonunuzu daha da yükseltebileceğiniz bir günde yer alıorsunuz. Bugün sevdiğiniz kişiyle özel şeyler yaşayabilir ve aranızdaki aşkı daha da artırabilirsiniz. Aşkınızı artırmak adına yeni yeni ortamlara girebilir, romantik anlar yaşayabilirsiniz. Bu romantik anlar sizin aranızdaki aşkı depreştirecek. 

Başak Burcu Burç Yorumları Günlük

Bugün çevrenizdeki insanlardan biraz daha uzaklaşmak istiyorsunuz. Siz zaten her daim tek başınıza vakit geçirmeyi seviyorsunuz. Bugünü de yalnız geçirmek sizin açınızdan daha iyi olabilir. Yeni yatırımlar yapmanız için uygun bir gün olabilir. Fakat bu konuda biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda ise bazı hareketlenmeler söz konusu. Yeni bir ilişkiye başlamak için harika bir zamanda bulunuyorsunuz. Hayatınızda biri varsa eğer sevgilinize daha sıcak davranmanız gerekiyor. Çünkü sevgiliniz siz olmadan yapamıyor. 

Terazi Burcu Burç Yorumları Günlük

Bugün şanslı etkilerle donatılıyorsunuz. İş hayatınız ve finansal konularınızla alakalı şans sizden yana ilerliyor. Gün boyunca tüm fırsatları değerlendirmek gerekiyor. Kendinize güvenin ve yaptıklarınızı ortaya koyarak çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. Özel hayatınızda ise yalnız iseniz heyecanlı ve hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni ve farklı ortamlara girerek daha mutlu bir gün geçirebilirsiniz. 

Akrep Burcu Burç Yorumları Günlük 

Bugün karşı karşıya kaldığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırmış olabilir. Fakat bilinçaltının derinlerinden güzel zamanları hatırlayabilirsiniz ve sevdiklerinizle aranızdaki ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Tutkulu ve etkileyici kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu durumdan siz de etkilenmiş olabilirsiniz. İsteklerinizin değiştiği bir dönemde bulunuyorsunuz. Ailenizle aranızdaki ilişkiler derinleşebilir ve onlara karşı daha anlayışlı olabilirsiniz. 

Yay Burcu Burç Yorumları Günlük

Gün boyunca kendinizi hafiflemiş ve keyifli hissedebilirsiniz. Bu yeni günde kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. İş ve okul hayatınızda önünüzdeki engelleri aşmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız hoşlandığınız kişi sizden biraz daha gayret bekliyor. Ona karşı biraz daha gayret göstermeniz, ona karşı biraz daha ilgi göstermeniz gerekiyor. 

Oğlak Burcu Burç Yorumları Günlük

Bugün yaşayacağınız bazı hayal kırıklıkları sizi olumsuz olarak etkileyebilir. Hedeflerinizden sizi saptırarak çalışma şevkinizi de kırabilir. Karamsar olmanızı gerektiren hiç bir durum söz konusu değil. Her istediğimiz gerçekleşmeyeceği için olumsuzluklara bir suçlu bulmaya çalışmamanız gerekiyor. Eğer beraberliğiniz yoksa hal ve hareketlerinizle karşı cinsin ilgisini çekebilirsiniz. 

Kova Burcu Burç Yorumları Günlük

Bugün dinlenmek istiyoruz. Hiç bir şey düşünmek içinizden gelmiyor. Bunun için de kendinizi biraz geri planda tutabilirsiniz. Olaylara karışmamak için daha sakin bir gün geçirmek istiyorsunuz. Partnerinizle beraber yapacağınız güzel bir kahvaltı size çok iyi gelebilir. Kıskançlıklardan uzak durmanız gerekiyor. Hayatınızda kimse yoksa hoşlandığınız kişinin arkadaş çevresinden ötürü ona yaklaşamıyorsunuz. Kendinizi o çevreye kabul ettirmeye çalıştığınız takdirde siz de gerçek mutluluğu yakalayabileceksiniz. 

Balık Burcu Burç Yorumları Günlük

Bugün iş hayatınızın karşınıza çıkardığı tempo ve sizin dışınızda gelişen olaylar sizi oldukça zorlayabilir. Bir süre kendinize vakit ayırmanız gerekiyor. Bedenen ve zihinen dinlenmelisiniz. Günün etkileri her ne kadar zorlayıcı olursa olsun beraber çalıştığınız kişilerle tartışmamaya özen göstermeniz gerekiyor. Eğer tartışmaya girerseniz önemli bir işiniz askıya alınabilir. Mesela önemli bir anlaşmanız fes edilebilir ya da başarısız olabilirsiniz. Biraz daha sağ duyulu ve diplomatik davranmayı bilmeniz gerekiyor. Ancak tedbiri elden bırakmadığınız takdirde başarılı olacaksınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!