featured

Burçlara Göre Arabalar | 12 Ayın Burcuna Göre Hangi Burç Hangi Arabayı Tercih Eder ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burçlara göre arabalar konusunda bir tercih yapılacaksa zevkler ve renklerin ince ayrımı söz konusudur demektir. Herkesin zevki konusuna göre farklılık gösterir. Tabi bu durumda bir kişinin rahat dediğine diğeri çok gereksiz diyebilir.

Burçlar birçok noktada kişilik özellikleri etkiler. En açık örneklerinden birisi de zevklerin ve renklerin en açık tartışma konusu olduğu arabalar. Kimisi dağa taşa vur gitsin der, kimisi de narin olsun benim zerafetimi yansıtsın… kimisi simsiyah rengi ile ihtişamlı dursun dersin der kimisi ise kıpkırmızı rengi ile ortalığı yaksın geçsin…

Arabalar markasına, modeline, rengine hatta bazı modellerde jantlarına varana kadar müptela olunan hassas konular arasındadır. Peki dünyada üretilen hangi araçlar hangi burçları yansıtır hiçbir fikriniz var mı? burcuna göre hangi arabayı tercih edersin diye sorsak sizce spor arabalar mı yoksa klasik arabalar mı daha çok tercih edilir? Gelin cevabını beraber arayalım…

Burçlara Göre Arabalar Listesi

Burçlara göre arabalar listesine baktığımızda en güzel modeller havada uçuşurken ayrıca “heh tam da arabasını bulmuş” diyeceğiniz burçlar olabilir. Çünkü insanlar genelde araba seçimi yaparken kendilerini yansıtacak seçimler yaparlar.

Bir kişinin lüks düşkünlüğü, gösterişi sevip sevmediği, gezmelere doyamadığı ya da arabayı sadece ayağını yerden kessin diye aldığı çok net belli olur. Aslında bu bir yerde kişilerin karakterlerini de yansıtmaktadır. Dolayısıyla işin içine burçlar da girer. Hadi bakalım hangi burç hangi arabayı sever sırasıyla bakalım…

1- Koç Burcu Arabaları

Burçlara göre arabalar diyorsak görkem ve ihtişam koç burcunu çağırır. Bir koç, duruşundaki ciddiyet ve etrafında kurmak istediği hakimiyeti en başta seçtiği araba ile gösterir.

Koçun arabası hızına hız katacak, macerayı sevecek ve aynı zamanda onun gibi farklı olacak… bir koçun kullanacağı araba öyle yağmur çamur demeden dağa taşa vursan gık demeyecek bir araba olması lazım… Peki koçların en sevdiği arabalar hangileridir ?

Ferrari

Koçun ortalıkta toz attıracak havasına hava katacak seçimi…

Jeep Renegade Sport

Koçun asla hızını kesmeyecek nereye gitse yakışacak keyif arabası…

2- Boğa Burcu Arabaları

Boğa burcu araba seçimi yapacaksa ilk özelliğini konuşturur. İhtişam ve gösterişi sonuna kadar arabasında kullanır. Kesinlikle boğanın alacağı araç ben buradayım diye adeta bağırır.

Kullanacağı aracın ona kesinlikle güven vermesi ve ultra konforlu rahat olması gereklidir. Bir de hesabını bilen eli sıkı boğalar mutlaka dizel araç kullanır. Peki boğa burcuna göre arabalar hangileridir ?

Range Rover

Kalite ve lüksüme düşkünüm, evimdeki rahatım aracımda olsun diyen boğaların aracı!

BMW X2 SUV

Kesinlikle konforundan vazgeçmeyen ama aynı zamanda kendini güvende hissetmek isteyen boğaların seçimi…

3- İkizler Burcu Arabaları

Deli dolu ikizler burcu rahatlık ve maceranın en önemli adresi ! Her yaşta deli dolu, her yaşta dinamik olan ikizlerden bahsederken az buçuk aracın da aynı enerjide olması gerektiğini tahmin edebiliyorsunuzdur…

kararsız burçlar arasında ilk sırada yer alan ikizler için her şeyde olduğu gibi her araba da gelip geçici bir hevestir. Onun öyle bir arabası olmalıdır ki, mümkünse ondan daha iyisi çıkana kadar hevesi geçmemelidir. Peki ikizler burcuna göre arabalar desek hangileri sayılabilir?

Lamborghini

Hevesinin uzun süre geçmeyeceği bir lükse ve hıza sahip bu araç ikizleri her yaşta paklayabilir…

Nissan Juke

Juke ile bir ikizler maceracı, keyifli ve eğlenceli yanını bütünleştirebilir. Bu nedenle sürmekten deli gibi keyif alabilir. Çünkü aracın tipi de aynı ikizler gibi deli dolu sempatiktir ?

4- Yengeç Burcu Arabaları

Sevgi pıtırcığı yengeçler için araba demek aile ile beraber gezmeler demektir. Ailesinden bağımsız hareket etmeyen bir yengeç aynı zamanda klasiğe ve geçmişe her zaman sımsıkı bağlıdır. Ailesine ve değerlerine bağlı olduğu gibi aracına da aynı özeni gösterir.

Onun için kendi rahatından ziyade, aracın genişliği ailesi ile rahat bir yolculuk çok daha ehemmiyetlidir. Bu nedenle yengeç burçları için 2 muhteşem seçenek mevcut:

Volvo V60

Volvo, bir yengeç için akılda soru işareti bırakmayan,kendisi ve ailesi için en güvenilir ve en konforlu araçlar başında gelir. geniş ve konforlu ayrıca muazzam kaliteli oluşu yengecin tüm titiz sorularından tam puan alır.

Chevrolet

Geçmişine sımsıkı bağlı olan yengeçler için geçmişten izler taşıyan klasik bir Chevrolet de mükemmel bir seçim olabilir.

5- Aslan Burcu Arabaları

Burçlara göre arabalar içinde gelelim en fiyakalı burca ! Aslan burcu egosuna olan düşkünlüğü ile bilinen farklılıklara hasta ama o farkların tamamının kendinde olmasını isteyen burçtur. İşte aslan burcuna göre arabalar

Aston Martin One77

Aslan burcu kimsede olmayana müpteladır. Eğer buna kendisi sahip olursa egosunu ölümüne tatmin eder.

Maserati

Aslan burcuna göre arabalar seçerken bir kere yolun tozunu attırması şart! Geçtiği yerde izi kalacak aslanı hatırlatacak hafızaya kazıyacak bir araba lazım ona… Bu nedenle Maserati seçimi aslan burçları için mükemmel olacaktır.

6- Burçlara Göre Arabalar Listesinde Başak Burcu Araba Seçimi

Her zaman düzene, tertibe ve kaliteye önem veren titiz başaklar için tek marka daimi geçerliliğini korur desek yeridir.

Her detayı en ince ayrıntısına kadar inceleyen başaklar, araba markasında da detaycı, kaliteden yana ve sağlam üretim yapan firmalardan yana olurlar. Bu konuda başaklar için Volkswagen vazgeçilmezdir.

Kesinlikle silinebilen her zaman temiz görünen deri koltuk döşemeleri olan, dışardan kirli olduğu belli olmayan metalik gri bir Volkswagen araç en büyük sevdası olacaktır.

7- Terazi Burcu Arabaları

Terazi burçlarının en belirgin özelliği dış görünüme aşırı önem vermeleridir. Sanatsal dokunuşlar, estetik duruş kesinlikle kırmızı çizgileridir. Güzel olmayan hiçbir şeyin onların gözünde değeri olmaz. Bu estetiğe olan düşkünlükleri elbette araç seçiminde de kendisini gösterecektir. Teraziler için 2 muhteşem tasarımlı araç idealdir.

Mini Cooper

Tasarımı ile muhteşem bir şıklığı ve zerafeti beraberinde taşıyan mini Cooper her zaman terazilerin ilk seçimleri arasındadır.

Alfa Romeo 4C Spider

Tasarım harikası Alfa Romeo modeli terazilerin hayranlıkla tercih edeceği araçlar arasında ilk sıralarda yer alır.

8- Akrep Burcu Arabaları

Burçlara göre arabalar listesinde en iddialı isme geldi sıra… İşte akreplerin araba seçimi! Akrepler her zaman en iddialı ve uzun vadede etkisini asla yitirmeyecek ihtişamlı araçlardan yana olurlar. Bir akrep için 2 önemli seçim fevkaladenin fevkinde sürüş keyfi demektir… Çünkü bu araçlar ile kendisini bütünleştirir. İşte o araçlar:

Mercedes Benz CLA

Mercedes’in daimi kalitesi ve marka üstünlüğü akrebi en çok tatmin edecek özelliktir. Tutkulu akreplerin uzun vadede asla vazgeçmeyeceği bir modeldir.

Porsche

Porsche’nin en bilindik özelliği yollarda iz, otoparklarda de şekli ile hayranlık uyandırmasıdır. Sürekli gizemli bir duruşu vardır. Hem de siyah renkli ise akrepler bu araç için erir… Çünkü bir akrep de tıpkı bu araç gibi gizemli, gösterişli ve sürekli merak uyandıran bir kişiliğe sahiptir.

9- Yay Burcu Arabaları

Yay burçları kadar rahatına, özgürlüğüne düşkün bir burç yoktur. Yaylar için rüzgarla birleşen her yer görülmeye değerdir. Bazen bir dağın tepesi, bazen de uzun yollar sonunda bir sahil kenarı…

Her ortama ayak uyduran yaylar için araç seçimi de bu yöndedir. Kullanacağı araç her ortama ayak uydurmalıdır. Bu yüzden yay burcuna göre arabalar şu şekilde sıralanabilir:

Toyota Hilux

Burçlara göre arabalar listesinde Yay burcu dağa taşa vurmalık araba ister. Bununla beraber aracın sağlam konforlu oluşu, yerden yüksek oluşu onu özgürlüğe daha çok yaklaştırır. Bu yüzden arazi aracı kullanmak muntazam derecede hoşuna gider. Kullanacağı aracın yerden yüksek oluşu da hızına engel her şeyi görmezden gelmesini sağlar. İşte tüm bu taleplerini en güzel cevap veren araç Toyota Hilux tur.

Ford Shelby Cobra

Yay burcunun özgürlük aşkı araçta istediği zaman sere serpe bir hava ister. Bu yüzden Ford shelby cobra gibi üzeri açık spor bir araba yay burcunu oldukça iyi yansıtacaktır.

11- Oğlak Burcu Arabaları

Çalışkanlık ve ciddiyet abidesi oğlak burcuna göre arabalar denildi mi tıpkı bir oğlak resmiyeti aramak mümkün. Çünkü gerçekten oğlaklar araç seçiminde de klasik tarzları dışına çıkmazlar. İşte oğlakların kullanmaya bayıldığı araçlar:

Audi A4

İş, kariyer ve daha nice kariyer basamakları için en ideal duruşu sunacak yegane araç Audi A4 tam oğlaklara göre…

Mercedes

Ciddiyetin ve asaletin temsilcisi Mercedes de oğlaklar için mükemmel bir seçim olacaktır.

12- Kova Burcu Arabaları

Kova burçları zekaları, dünyaya bakış açıları ve gelecek konusundaki merakı ile dikkatleri üzerine çeker. Alışılmış değil uzay çağına uyacak bir araç seçimi tam kovalık davranıştır.

YouTube video

Kova burcuna göre arabalar değil de tek bir arabanın gideri var desek yeridir. O da BMW nin martı kanatlarıdır.

Tam bir uzay mekiğini andıran bu model metalik gri rengi, teknolojik donanımı, hızı ve tasarımı ile kovanın aklını başından alamaya yeter.

13- Balık Burcu Arabaları

Her zaman duyguların insanı balıkların aklı bir karış havadadır. Bu yüzden balıkların araçla hız yapması kimsenin tercihi değil… Zaten balıklar sıkça yol kaybettiklerinden onlar için sakin sakin kullanılacak araç lazımdır.

Balık burcunun araç seçiminde 2 ayrı seçim ön plana çıkar:

Nissan Micra

Mini mini sevimli micralar tam balıklara göredir. Sevimli duruşları aynı balıklar gibi trafikte de sempatik dururlar.

Wos Wos Kaplumbağa

Her zaman duygusal bağdan yana olan balıklar için aracın da bir geçmişi olmalı. Bu yüzden Wos Wos lar balıklar için kıymetlidir.

4
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Çok güzel arabalar

    Cevapla
Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!