featured

Burçlara Göre Aşkın Ömrü Ne Kadar Sürer?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her olayın bir sonu olduğu gibi, sevginin de biçilmiş bir ömrü vardır derler de insan yine de başına gelmeden aklına düşürmez ayrılığı. Milyonlarca insan içerisinden birbirine yanık iki ruhun elbette sonsuza dek bir olması bir mucizedir. Dillere destan aşkların son bulması ise hezeyan olacaktır. Kimisi süratle başlayıp bıçak kesiği ile kopar, kimisi ise kağanının ardına takılıp aşkı aheste adımlar, yaşadığı müddetçe tek bir aşkı fısıldayacaktır. Bakalım Burçlara Göre Aşkın Ömrü Ne Kadar Sürer? 

Burçlara Göre Aşkın Ömrü Ne Kadar

Koç Burcuna Göre Aşkın Ömrü

Aniden girecektir aşka Koç Burcu. Aşka girince nevri dönecek, kulaklarından duman, gözlerinden ateş çıkacaktır. Sevdiğini göstermek için de olmadık risklere girecektir. Ha bir de ısrarı asla elden bırakmaz, kapısından çekilmez, pencerenin dibinden düşmez ve sevdiğini koluna takmadan bir an olsun durmaz. Heyecanıyla harlar aşkını ilk zamanlar, alev alır yanar. Ama Alevi samandan, aşkı vadesi çabuk dolandan olan Koç burcu, heyecanı bitince bir çırpıda gidecektir.

Boğa Burcuna Göre Aşkın Ömrü

Boğa burcu ince eleyip sık dokumuştur. Sabretmeye severken, sabrın sonu selamettir deyip beklemeye koyulmuş, sevgisini katmerlemiş, güvenini sabitlemiş, ilişkisinin adını ancak koymuştur. Artık çatlamaz, tükenmez sabrını takınır, sonsuza dek sevmeye direneceği bu yolda, bir ömür aşkla yaşar. Boğa burcu, aldatılmazsa, mezara kadar sevecektir.

İkizler Burcuna Göre Aşkın Ömrü

İkizler burcu nasıl olup ilgisini toplamış, alakasını bir kişiye odaklamış da uzun soluklu bir ilişki başlatmıştır. Hayretler içerisindeyiz. Tebrik etmeyi ihmal etmiyoruz. Ama bu kokunun ne zaman nereden çıkacağı belli olmaz diyerek tedbiri elden bırakmamayı öneriyoruz. Malum zihni seyir eden İkizler burcunun sempatisi sizi mıknatıs gibi çekecektir.

Yengeç Burcuna Göre Aşkın Ömrü

Ailenin değişmez, herkes kaçsa da gemisini terk etmez en sağlam bireyi Yengeç burcudur. Ne çapkındır, ne de hovarda. Sevgisi tavında dövülür, şefkatinin sıcağı muhafaza edilir, el üstünde tutulursa eğer şurdan şuraya gitmeyecektir. Fakat… Kalbi tutup fırlatılırsa, bu aşk burada biter ve Yengeç burcu çekip gider.

Aslan Burcuna Göre Aşkın Ömrü

class=”swipe” data-itemswipe=”1″ data-size=”453×677″>

Aslan burcu tüm yaşamında iltifatlara boğulmaya alışılmış, övgülerin üstüne yığılışı sırasındaki hoşnutluğuyla tanınmış, zaman zaman da ilgi budalalığına kapılmıştır. Sevgi katsayısı en çok olan gönül Aslan Burcu, gönül ilişkisinde de yüksek saygı ve hayranlığı görmeye alışmıştır.

Başak Burcuna Göre Aşkın Ömrü

Başak burcu, tüm hayatını yarar ilkesi üstüne inşa eder. Yanında, yöresinde konumlanan, biraz da kalbini çalan herkese fayda sağlamak için çalışıp duracaktır. İlişkilerinden beklentisi de bu yöndedir. Konu karşılıklı bir çıkar ilişkisi değil, birbirinin yaşamına değer katan, yapıcı bir çevreye sahip olma isteğidir. Sevgilisinden de duygusal doyumdan önce değer bekleyecektir. Eğer karşısından zarar görürse, yoluna anında yalnız devam edecektir.

Terazi Burcuna Göre Aşkın Ömrü

Terazi burcu, peşinen gardını ilişkiye başlangıç noktasında bırakır, yüreğini sonuna dek huzurlu bir sevgi için açar. Bu tartışmaların ne ilk adımı olur ne de katılımcısı. Hep uzlaşımı bir yapıya sahiptir. Yaşamını adil olmaya adayan Terazi burcu, öfkesine yenilip, egosuna kapılıp asla huzursuzluk çıkarmaz. Hiç hak etmediği halde haksızlığa uğrarsa, ayrılık vakti geldi demektir.

Akrep Burcuna Göre Aşkın Ömrü

Akrep burcu, aşkından yansa da kalbi alev de alsa tam anlamıyla huzurlu bir ilişki yaşamayacaktır. Akrep burcunun sevgilisi olduğunda tüm kartlarını açıp, hayatını gözler önüne serse de kendini yalan makinelerine bağlayıp dürüstlük şöleni sergilese de Akrep burcunun kuşkusu bitmeyecektir.

Yay Burcuna Göre Aşkın Ömrü

Eğlenmeyi seven kişiler için, eğlencenin aranan kanı, en güzel yol arkadaşı, keyfe keder yaşatmanın uzmanı olan yay burcu, hevesle sever, ellerinden tutup ilk uçurumdan atlamak, uçakların kanatlarında zıplamak, dünyanın öbür ucuna uçurtma yollamak ister.

Oğlak Burcuna Göre Aşkın Ömrü

  Sevgilisinin beyaz yakasına bakmalarına doymayan, eş dost takdirlerini itinayla toplayan, ilişki partnerinin başarılarıyla böbürlenerek yedi düvele anlatan, kariyeri seven Oğlak burcu, saygısını kaybederse duygusal ilişki dinlemeyecek, kapatır araladığı aşk defterini.

Kova Burcuna Göre Aşkın Ömrü

Kova burcu, sohbeti doyumlu, eğlencesi katmerli, sosyal ortamı neşeli mis gibi bir arkadaştır. Dışarda sıcak çikolata, evde soğuk nevale olması, bireysel alanının kendine ve bir başına geçireceği anlara tahsis edilmiş olmasından kaynaklanır. Kova burcunun özgürlüğü hasar görüp, yara alınca kapıyı bacayı kilitleyecektir.

Balık Burcuna Göre Aşkın Ömrü

Balık burcu kim ile flört ederse etsin, fazlaca zorlanıp, dünyevi sınırların içerisine kıstırılmaya çalışılmamalıdır. Yalnız kalmasının önüne engeller koyulup eğer kalabalıklara boğulmazsa, iç dünyasının duygu takviyesiyle sonsuza dek ilişkide kalabilir.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!