featured

Burçlara Özel Hediyeler Neler? Hangi Burç Nasıl Hediyelerden Hoşlanır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

14 Şubat, yılbaşı, doğum günü, evlilik yıldönümü vs. derken hediye bulmak zorlaşıyor. Her özel günde farklı hediye arayışına girildiğinden seçenekler git gide azalıyor. İşte burçlara özel hediye almayı bilirseniz bu dertten kurtulacaksınız. Hangi burç hangi hediyelerden hoşlanır sizler için derledik!

Koç Burcu İçin Hediye Seçenekleri

Koç burcu, kendini her alanda özel hissetmeli. Ona kendini özel hissettirecek hediyeler almalısınız, yeni moda ve marka olmasına dikkat etmenizde fayda var çünkü koç burçları bu tarz hediyelere daha çok severler. Koç burçları için temelde alınabilecek kategoriler, saçları için kullanabilecekleri şeyler, takılar, arabaları için aksesuarlar ve sporsever koçlar için spor da kullanabilecekleri ürünler alabilirsiniz. Koç burcu için hediye seçimi yaparken kaliteli olmasına özen gösterin.

Kaliteye oldukça önem veren koçlara, burçlara özel hediye arama kapsamında aslında oldukça rahat hediye bulabileceğiniz kişilerdir. Özel hediye seçenekleri ile artık bu özel burca çok daha hoşlanacakları hediyeler seçebilirsiniz. Koç burcu hediye seçimi için bu hediyeleri tercih edebilir, ruhlarına dokunabilirsiniz.

Boğa Burcu İçin Hediye Seçenekleri

Burçlara özel hediye seçmek oldukça önemlidir. Böylece özel hediye seçerken riske girmemiş olursunuz. Boğa burçları, yeni moda olan eşyaları pek sevmez. Klasik olan ve değerini kaybetmeyecek hediyelere ilgi gösterir.

Antikalar, değerli Taşlar, gümüş eşyalar, klasikleşmiş kokular, boynuna asabileceği aksesuarlar gibi klasik hediyeler ile onların gönlünü hoş etmek oldukça yeterli gelir. Ancak bunların yanı sıra romantik müzik eşliğinde yenilecek bir akşam yemeği de onların kalbini çalmakta büyük rol oynayabilir. Boğa burcu hediye seçimi için aşırılıktan çok antika değer taşıyan, eski ürünlere yönelebilirsiniz.

İkizler Burcu İçin Hediye Seçenekleri

Burçlara özel hediye seçerken dikkat etmelisiniz. Her burç farklı şeylerden hoşlanır. Özellikle ikizler burcu şaşırtılmayı sever. Zaten özel hediye almanın amacı da şaşırtmak değil midir? İkizler burcu, değişik ve yeni şeylerden hoşlanır. Bol kıyafetler ve rahat takıları severler, onlara canlılık verecek çiçeklere ve kokulara asla hayır diyemezler, renkli fularlar, kemerler, eldivenler ve spor ayakkabılar gibi ikizler burcuna enerji yükleyecek ufak hediyeler seçebilirsiniz.

İkizler burcu için, evlerinde kullanabilecekleri cam veya gümüş süs eşyaları ya da duvarlarına asabilecekleri tabloları tercih edebilirsiniz. İkizler burcu hediye seçimi yaparken bu burcun insanının pratik zekasını da mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Aldığınız hediyeler verdiğimiz seçenekler ile uyumlu olursa, onun kalbinde yer etmeniz mümkün olacaktır.

Yengeç Burcu İçin Hediye Seçenekleri

Burçlara özel hediye seçerken karakterinde önemli olduğunu unutmayın. Evet, özel hediye seçiminde burç özellikleri oldukça etkilidir ancak kişinin karakteristik özellikleri de önemlidir. Yengeç burçları, romantik ve onlara geçmişi çağrıştıran hediyelerden hoşlanırlar, maddi değerlerden çok hediyelere yüklediğiniz manevi değerler ile ilgilenirler.

Renk olarak uçuk mavi, pembe ve gümüş renklerinden hoşlanan bu burca, çanta, atkı, şal ve gözlük gibi hediyeler alabilişiniz. Bu burç için alabileceğiniz diğer hediyeler ise evlerine koyabilecekleri süs eşyaları, biblolar, vazolar ya da antika bir plak olabilir. Yengeç burcu hediye seçimi yaparken bu burcun ne kadar aşk insanı olduğunu asla unutmayın. Yol kenarından kopardığınız papatyaya bile anlam yükleyebilecek duygusallığa sahip yengeç burcu için maneviyata yönelmeniz akıllıca olacaktır.

Aslan Burcu İçin Yılbaşı Hediyesi Nasıl Olmalı?

Burçlara özel hediye seçimi yaparken aslan burcu için seçmeniz gereken hediyeler göz alıcı olmalıdır. Zaten özel hediye seçiyorsanız buna mutlaka dikkat etmeniz gerektiğini de biliyorsunuzdur. Aslan burçları, Dikkat çekmeyi seven ve sıra dışı olmaya çalışan bir burçtur. Bu burca kesinlikle almamanız gereken hediyeler sade hediyelerdir.

.Pahalı ve dikkat çeken kıyafetlere ve eşyalara bayılan aslan burçları için; modaya uygun, marka ve yeni çıkmış hediyeleri tercih edebilirsiniz. Maddi olarak onları memnun edemeyeceğinizi düşünüyorsanız onlara kendi elleriniz ile hazırlayacağınız ancak parlak ve dikkat çekici hediyeleri de verebilirsiniz. Aslan burcu hediye seçimi için aslında yapmanız gereken şey, eğer maddi durumunuz el veriyorsa, o ne zamandır istediği şahane zümrüt yüzüğü ya da pahalı saati ona almak olacaktır.

Başak Burcu İçin Hediye Seçenekleri

Burçlara özel hediye seçimi konusu başak burcu için biraz zordur. Bu burca özel hediye seçerken dikkat etmenizde fayda var. Başak burçları, son derece ayrıntıcı, titiz ve eleştirici olmaları ile bilinirler. Başaklara hediye almak aslına pek de kolay bir süreç değil. Oldukça zor olan bu süreçte onlara alabileceğiniz hediyeler; sade, pratik kullanımlı, sağlam, uzun ömürlü olmalı.

Bu burcun, sağlıklarına ve titizliklerine düşkün olduklarını da göz önünde bulundurarak alacağınız hediyelerin doğal malzemelerden yapılmış olmasına çok dikkat etmeniz gerekiyor. Başak burcu hediye seçimi yaparken, sağlığa yararlı şeyleri de seçebilirsiniz. Başak burcu biraz evhamlı bir burç olduğu için alacağınız vitamin, kaliteli cilt bakım ürünleri hoşuna gidecektir.

Terazi Burcu İçin Hediye Seçenekleri

Burçlara özel hediye konusunda terazi burcu için hassas aynı zamanda da romantik olmalısınız. Özellikle özel hediye seçerken daha titiz davranmalısınız. Terazi burçları, her an zarif ve şık olan bir burçtur, teraziler hoş giyimleri ile toplumda dikkatleri üzerlerine toplarlar.

Asimetrik çizgileri olan giysilere bayılırlar, alacağınız hediyelerde pastel renklerine ve asimetrik çizgilere dikkat etmenizi öneririz. Onların dikkatini çeken en büyük renkler son baharı anımsatan renklerdir. Seçeceğiniz hediyeleri bu kriterlere uygun olarak düzenlerseniz onların gönlünü kazanabilirsiniz. Terazi burcu hediye seçimi yaparken, zevkine ve ruhuna dokunacak hediyeler seçmeyi ihmal etmeyin.

Akrep Burcu İçin Hediye Seçenekleri

Burçlara özel hediye fikirleri için sıra geldi şehvetli, dikkat çekmeyi seven akrep burcuna. Akrep burçları, gizemli ve çekici olmaları ile bilinirler. Akreplerin genel olarak tercih ettikleri renkler siyah ve kırmızıdır. Kıyafetlerinde aksesuarlarında ve daha birçok alanda bu renkleri tercih ederler. Onlara alacağınız hediyelerin ipek, saten ve kadife olmasına dikkat edebilirsiniz. Onların en sevdiği hediye şekilleri bu şekildedir.

Özel hediye seçerken, dilerseniz tasarım iç çamaşırları, saten gecelikler de tercih edebilirsiniz. Gündüz giydikleri kıyafetlerinde dikkat çekmeyi sevmeyen bir yapıları vardır. Sadece çizgiler ile donatılmış kıyafetler onlar için en iyi hediye olabilir, unutmayın onlar gizemi seven insanlardır akrep burcu insanları. Akrep burcu hediye seçimi hem özel, hem dikkat çekici, hem de şehvet uyandırıcı olmalıdır.

Yay Burcu İçin Hediye Seçenekleri

Burçlara özel hediye listesi oluştururken özgür ruhlu yayları elbette unutmadık. Yay burçları, her zaman özgürlükçü ve rahattırlar, yay burcu insanı her an bir yolculuğa çıkacak gibi hazır olmaya bayılırlar. Bu burçlara spor kıyafetler oldukça uygundur, ayakkabı, spor eşofmanlar, polo yaka süveterler ile onları tav edebilirsiniz.

Özel hediye almak istiyorsanız da onlara özgürlüğü hatırlatacak parfümler seçebilirsiniz. Yay burcu hediye seçimi için aslında en doğru olan seçenek onlara özgürlüğün kapısına açacak küçük bir seyahat de olabilir.

Oğlak Burcu İçin Hediye Seçenekleri

Burçlara özel hediye seçimi yaparken oğlak burcunun ne kadar mantıkçı ama aynı zamanda da romantik olduğunu unutmayın. Oğlak burçları, genellikle ciddi görünürler ve onlar için kalite oldukça önemlidir. Klasik şıklığı her zaman tercih ederler.Koyu renkler, uçuk gri ve pastel tonlarındaki renklere de bayılırlar. Onlara alabileceğiniz hediyeler arasında kaliteli kemerler, el çantaları ve klasik parfümler yer alıyor. Bunların yanı sıra oğlak burçları kendi emekleriniz ile hazırladığınız ufak çaplı hediyelere de bayılırlar.

Onlarda da maddiyat her zaman ikinci planda olur ve önem verdikleri şey hediyeye yüklediğiniz anlamlardır. Özellikle özel gün hediyesi seçerken maneviyat dolu ürünler tercih edebilirsiniz. Oğlak burcu hediye seçimi için antika bir broş oldukça fark yaratacaktır.

Kova Burcu İçin Hediye Seçenekleri

Burçlara özel hediye kapsamında geldik en zorlu burçlardan biri olan kova burcuna. Bu burcun insanına özel hediye seçimi yaparken dikkat etmelisiniz. Kova burçları, özgürlüklerine düşkün, yenilikçi ve asil bir ruh ile donatılmış burçlardır, bu burç için kesinlikle orijinal bir hediye düşünmelisiniz.

Genellikle başkalarına benzemekten hoşlanmadıkları için onlara kendilerini kesinlikle özel hissettirecek hediyeler vermeli, hatta kendini bir hediye oluşturmalısınız, onlar için bu şekilde özel hazırlanmış hediye daha cazip gelecektir. Koç burcu hediye seçimi için tasarım kıyafetler, sınırlı sayıda üretilmiş saatler güzel hediye seçenekleri arasında yer alabilir.

Balık Burcu İçin Hediye Seçenekleri

Burçlara özel hediye seçimi listesini hazırlarken hayalperest balıkları da unutmadık. Balık burçları, duygusal, hayalperest, romantik ve sanatçı ruha sahiplerdir. Balık burcu değişken ruh halleri ile bilinirler bunu kıyafetlerine de yansıtmayı seven bu burca zıtlığı yansıtan, fantastik ve süslü hediyeler seçebilirsiniz. Onlara çorap, şapka ve hatta pelerin gibi garip hediyeler de alabilirsiniz, onları severek kullanacaklarından hiç şüpheniz olmasın.

Eğer bir balığa özel hediye alacaksınız onu hayal dünyasının derinliklerine indirecek büyük bir kar küresi hoşuna gidecektir. Balık burcu hediye seçimi için zorlanmak istemiyorsanız, ay şeklinde bir gece lambası da iyi bir alternatif olabilir.

Burçlara göre hediye seçimini sadece arkadaşa ya da sevgiliye hediye olarak düşünmeyin. Bu hediyeleri, doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi, anneler günü hediyesi, babalar günü hediyesi olarak alabilirsiniz. Sevgiliye doğum günü hediyesi alırken, burçlara göre hediye seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Bir kişiye özel hediye alırken de yine burçların özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Öğretmenler günü hediyesi seçerken dahi burçların eşsiz dünyasından fayda sağlayabilirsiniz.

İlginç hediyeler alırken de burçlara dikkat etmeyi unutmayın. Her ilginç hediye herkesi mutlu etmeyebilir. Özel hediyeleri alırken bir kadını mutlu etmek istiyorsanız, kişisel özellikleri ile beraber burcunu da bilmeniz önem taşır. Karşınızda ki kişinin burcunu bildiğiniz de uygun ürünleri hediye edebilirsiniz. Kişiye özel hediyeleri babalar günü hediyesi olarak da tercih edebilirsiniz. Hediye sevgiliye hediye ise, onun sevdiği şeyleri almanız ona ne kadar değer verdiğinizi gösterir. Hediye bayana hediye ise yine hoşlandığı şeyleri bilmeniz mutlu edecektir. Alacağınız hediye arkadaşa hediye ise veya hediyeleri sevgililer günü için alıyorsanız hatta hediyeleri anneler günü için alacaksınız bunların hepsinde karşınızdakinin burcunu bilerek hareket etmeniz önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!