featured

Burçların Aldatılma Tepkileri: Bakın Hangi Burç Nasıl Tepki Veriyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burçların aldatılma tepkileri, kişilik özellikleriyle birleşerek farklı şekillerde ortaya çıkar. İster kadın olsun ister erkek hiç kimse aldatılmaktan hoşlanmaz ve aldatıldığını öğrendiğinde farklı tepkiler verebilir. Kimi sessizliğini korurken kimi de dağları devirir. Bazı kişilerin tepkisi intikam olurken bazı kişiler ise arkasına bakmadan yoluna devam eder. Peki hangi burç aldatılmaya karşı nasıl tepki verir? İşte, detaylar!

Aldatıldığı Zaman Koç Burcu

Kendini Kaf dağının zirvesinde gören koç burcu, aldatıldığını öğrendiği ilk anda buna kesinlikle inanmaz. Ancak durumun gerçek olduğunu anlayan koç burcu şoka girer ve tepki vermeyerek sessiz kalır. İlk şokun etkilerinin geçtiği andan itibaren de intikam planlarını yapmaya başlar. “Kendisinde aldatma cesaretini nereden buluyor? “sorusunu kendine sık sık soran koç burcu, sinsi planlarını hazırlamaya başlamıştır bile. Koç burcu insanını aldatan kişinin bu intikamdan kurtulma şansı maalesef ki hiç yok. Burçların aldatılma tepkileri arasında belki de en şiddetli tepkiyi gösteren bu burçtur.

Aldatıldığı Zaman Boğa Burcu

Burçların aldatılma tepkileri farklılık gösterirken bakın boğa burcu insanı bu kötü duruma nasıl tepki veriyor. Bir boğa burcu aldatıldığında o sessiz kişiliğinden çok farklı bir kişiliğe bürünür. Bu nedenle boğa burcunu aldatmak biraz yürek ister. Boğa burcu aldatıldığını ilk öğrendiği anda adeta dağları devir, ortalık yangın yerine döner. Boğa burcunu aldatmaya tabiri caizse yürek ister. Boğa burcu için artık her şey bitmişti ve gözü hiçbir şeyi görmez olur.

Aldatıldığı Zaman İkizler Burcu

Zeka timsali ikizler burcu, aldatırsan yakalarım dese de zekası aldatma konularında bir yere kadar yeterli gelir. Burçların aldatılma tepkileri tabi ki ikizlerde de farklılık gösterir. Bu nedenle aldatıldığını ilk öğrendiğinde buna çok şaşırır ve ilk aşamada tepkisiz kalır. Aldatılma olayını sindirmesinin ardından bu olayı kafasında sürekli büyütür. Gecesi gündüzü adeta aldatan kişi olur ve her geçen gün onu gözünde büyütür. Zaman içerisinde bu psikolojik tepkisi hayat tecrübesi ile azalmaya başlar.

Aldatıldığı Zaman Yengeç Burcu

Yengeçler her ne kadar duygusal olsalar da konu burçların aldatılma tepkileri olunca çok başka bir karaktere bürünebiliyorlar. Yengeç burcu aldatıldığını hissettiği anda tehlikeli olmaya başlamıştır bile. Bir yengeç burcunu aldattıysanız ondan olabilecek en uzağa kaçmanız hatta izinizi kaybettirmeniz daha iyi olacaktır. Aldatılan yengeç burcu kadar tehlikeli çok az burç vardır. O bunu asla unutmaz, sürekli konuşur, ima eder ve kesinlikle bunun bedelini ödettirmek ister. 

Aldatıldığı Zaman Aslan Burcu

O her daim kükreyen, nefesini ensesinde hissettiğiniz aslan burcu aldatıldığında ne mi yapar? Minicik bir kediye dönüşür adeta. Şaşırdınız öyle değil mi? Evet her konuda şahlanan aslan, konu burçların aldatılma tepkileri olunca bambaşka bir insan oluyorlar.  Aslan burcu aldatıldığı zaman beklenenin aksine tüm dünyaya küserek içine kapanır. Evet, yanlış duymadınız, küçük bir çocuk gibi küser ve kendi kabuğuna çekilir. Aldatılmanın acısı geçtiğinde ise geri dönüş şansı tanımaz ve kapılarını sonsuza dek kapatır.

Aldatıldığı Zaman Başak Burcu

Burçların aaldatılma tepkileri başak burcu için de ayrıdır. Bir başak bu durumu tamamen kişiselleştirerek kendisine yapılan büyük bir hakaret olarak bu durumu adlandıracaktır. Şahsına karşı yapılan bu haksız durum karşısında kendini dış dünyaya kapatarak bir kez daha insanlarla belirli mesafede durulması hususunda haklı olduğunu savunacaktır.

 Aldatıldığı Zaman Terazi Burcu

Terazi burcu insanın aldatıldığında ki tepkisi aldatan kişiye verdiği değerin ederi kadardır. Yani bu da kişilikle birleşerek, burçların aldatılma tepkileri konusunda değişir. Eğer aldatan kişiyi zaten gözden çıkarmış ise kılını bile kıpırdatmaya gerek duymaz. Sadece o kişiyi reklam eder ve bu şekilde o kişi ile hesabını görür. Ancak çok değer verdiği bir kişi tarafından aldatılmış ise Terazi burcu, ilk tepkisi nerede hata yaptığını sorgulamak olacaktır. 

Aldatıldığı Zaman Akrep Burcu

Akrep burcu, burcunun özelliklerine bağlı kalarak etkiye tepki ile verecektir. Burçlara göre aldatılma tepkileri akrep de sert şekilde ortaya çıkar. Yani aldatıldı ise cevabı kesinlikle aldatmak olacaktır. Akrep burcu için karşılıklı dengeyi sağlamak önemlidir bu nedenle resmen gözüne sok soka aldatacağına emin olun. Aldatan kişi onun için bir rakiptir ve bu yarışın galibi aldatılan akrep burcu insanı olacaktır. 

Aldatıldığı Zaman Yay Burcu

Aldatıldığını öğrenen yay burcu, bu durum karşısında kesinlikle depresyona girecektir. Burçların aldatılma tepkileri yay insanın da kesinlikle depresif bir şekilde kendini gösterecektir. Bu konuda iki tarafı da suçlamaya kalkacak olan yay burcunda artık bir iç savaş patlamaya başlamıştır. Onu bu psikolojik karmaşa içine sokmak istemiyorsanız ona karşı kesinlikle açık olmanız ve durumu açıkça ifade etmeniz gerekmektedir. 

Aldatıldığı Zaman Oğlak Burcu

Burçların aldatılma tepkileri oğlak burcu insanları içinde farklı seyreder. Oğlak burcu insanının tüm ilişkileri karşılıklı güvene dayalıdır. Bu nedenle Oğlak burcu aldatıldığında güven bitmiştir ve tabii ki ilişkide bitmiştir. Onurunu ve gururunu ön planda tutan Oğlak burcu insanı ne intikam alır ne de dağları yıkar devirir. Soğukkanlılığını korur, sadece o kişiyi hayatından siler ve yoluna devam eder. 

Aldatıldığı Zaman Kova Burcu

Aldatılan kova burcu böyle bir duruma nasıl düştüğünü sorgularken depresyona girebilir. Burçların aldatılma tepkileri için kova burcu karşısındaki kişinin hak ettiği sert tavırları gösterir. Aldatılmanın ilk etkilerinin geçmesinin ardından özür dahi kabul etmeden aldatan kişiyi tamamen hayatından çıkartır. Çünkü artık o kişi ile aynı ortamda bulunmak, aynı havayı solumak ona kendisine yapılan haksızlığı hatırlatmaktadır. 

Aldatıldığı Zaman Balık Burcu

Balık burcu aldatıldığı zaman verebileceği tepkiler önceden kestirilmesi pek mümkün olmamaktadır. Aldatılma durumunda çok farklı tepkiler verebilecek olan balık burcu insanı güçlü olan sezgileri sayesinde bu durumu önceden kestirmesi de mümkündür. Kimi balık burcu insanı tehditler savurabilirken kimisi de hiç tepki vermeden yoluna devam edebilmektedir. Sonuçta hangi tepkiyi verirse versin balık burcu, aldatan kişiye aynı duyguları yaşatmadan ortadan kaybolmayacaktır.

Burçların aldatılma durumunda ki tepkileri yükselen burcuna göre de farklılık gösterir. Aşk, çok yoğun bir duygu olduğundan her görüş ayrıdır. Hiç bir burç aynı şekilde tepki vermez. Burada önemli olan aldatılma durumunun sizi nasıl etkilediğidir. Burç yorumları, eğer bir olay yaşadığınızda karakterinizi öne çıkarmazsanız tam olarak kendini hissettirir. Siz nasıl başa çıkacağınızı bilin yeter. Unutmayın, intikam soğuk yenen bir yemektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!