featured

Burcu Özberk Kimdir? Aşk, Mantık, İntikam Dizisinin Sevilen Oyuncusu Burcu Özberk Sevgilisi Var mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burcu Özberk kimdir? Aşk, Mantık, İntikam adlı dizinin güzeller güzeli Esra’sı Burcu Özberk, uzun yıllardır sevilen oyuncularımızdan bir tanesi.  Doğal güzelliği ve sempatik tavırları ile gönlümüzde taht kuran oyuncunun özel yaşantısı hakkında ise çoğumuz bilgi sahibi değiliz. Peki Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk dizileri nelerdir? İşte konu ile ilgili tüm merak edilenler…

Burcu Özberk Kimdir? Burcu Özberk Yaş Bilgisi

Burcu Özberk kimdir? Öncelikli olarak Burcu Özberk yaş bilgisini paylaşarak, yazımıza başlayalım. 12 Aralık 1989 doğumlu olan ünlü oyuncu 32 yaşındadır. Güzelliği ile ön plana çıkan oyuncu yaşının oldukça altında gösteriyor. Yay burcu olan ünlü oyuncu, özgürlüğüne çok düşkün olduğunu ve burcunun tüm özelliklerini taşıdığı ifade etmektedir.

1- Burcu Özberk Annesi ve Babası Kimdir? Burcu Özberk’in Kardeşi Var mı?

Burcu Özberk kimdir? Ünlü oyuncunun kendisi kadar aile hayatı da merak ediliyor. Anne ve babası ekranlardan uzak kalmayı tercih ettiği için ünlü oyuncunun ailesi ile ilgili yeterli bilgi içeriği bulunmamaktadır. Burcu Özberk’in kardeşi ise Büşra Özberk’tir. Yalnızca bir kız kardeşi bulunan Burcu Özberk’in ailesi de İstanbul’da ikamet etmektedir.

2- Burcu Özberk Aslen Nereli?

Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk nereli sorusuna Eskişehir yanıtı verilebilir. Ünlü oyuncunun annesi ve babası Eskişehirlidir. Burcu Özberk dizileri ve projeleri sebebiyle yoğunluğundan İstanbul’a taşınmış, sonrasında ise kardeşi ve annesi İstanbul’a yerleşmiştir.

3- Burcu Özberk Eğitim Hayatı

Burcu Özberk dizileri ile hepimiz tarafından sevilen bir oyuncu haline gelmiştir. Burcu Özberk kimdir? İlk, orta ve lise eğitimini tamamlayan güzel oyuncu, kariyerini oyunculuk üzerine sürdürme kararı almıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=QsOHE5VNoQU

Bunun sonucunda ise, Hacettepe Üniversitesi Konservatuar bölümünü kazanarak Tiyatro eğitimi almıştır. 2011 yılında mezun olan oyuncunun ilk dizisi ise Muhteşem Yüzyıl olmuştur.

4- Burcu Özberk Boy Kilo Bilgisi | Burcu Özberk Boyu Kaçtır?

Burcu Özberk boy kilo bilgisi, ünlü oyuncunun kusursuz fiziği nedeniyle herkesin diline düşmüş durumdadır. Minyon bir kadın olduğu bilinen oyuncu 1.62 cm’dir. Kilosu ise son verilere göre 52 kg olarak açıklanmıştır. Sektörde boy bakımından standartların altında kalsa da sempatikliği ve duru güzelliği ile farkı başarılı bir şekilde kapattığı söylenebilir.

5- Burcu Özberk Eşi Var mı? Burcu Özberk Sevgilisi Kim?

Burcu Özberk kimdir? Ünlü oyuncu evli değildir. Hayatı boyunca hiç evlenmemiş ünlü oyuncu öncesinde Alperen Duymaz ile ilişki yaşamıştır. Birkaç aydır birlikte olan ikilinin, evlilik kararı alması beklenirken, ayrılmaları izleyici üzerinde şok etkisi yaratmıştır.

Şimdilerde Burcu Özberk sevgilisi işletmeci Murat Kazancıoğlu’dur. İkili birlikte görünmekten kaçınsa da, yaklaşık 4-5 aylık bir ilişkilerinin bulunduğu bilinmektedir.

6- Burcu Özberk Dizileri | Burcu Özberk Oyunculuk Kariyeri Ne Zaman Başladı?

Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk dizileri ile şu sıralar ülkenin en çok beğenilen oyuncuları arasında yer alıyor. 2011 yılında üniversiteyi bitiren ünlü oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl’da yaşadı. Huricihan karakterine hayat veren oyuncunun, sonraki projesi olan Güneşin Kızları ise büyük bir popülarite elde etmesini sağladı.

Bu dizide Nazlı karakterini canlandıran oyuncu, agresif tavırlı asi bir kız olmasına rağmen izleyici kitlesi tarafından çok sevildi. Burcu Özberk kimdir?

2016 yılında Şahane Damat dizisinde rol alan oyuncu, 2017 yılında Badem Şekeri projesinde yer aldı. 2018 yılında Aslan Ailem dizisinde Burcu karakterine can veren oyuncunun son dizisi ise Afili Aşk olmuştu.

Bu dizide Çağlar Ertuğrul ile büyük bir uyum yakalayan oyuncu, başrol karakterlerin vazgeçilmez oyuncularından biri haline geldi. 

Şimdilerde İlhan Şen ile Aşk, Mantık, İntikam dizisinde başrolleri paylaşan oyuncu, izleyiciden büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Burcu Özberk dizileri içerisinde yaz dizisi olduğu bilinen bu dizinin yakın zamanda sezon dizisi haline geleceği konuşuluyor.

7- Burcu Özberk İlhan Şen Arasında Bir Şey Var mı? Burcu Özberk İlhan Şen Sevgili mi?

Burcu Özberk, İlhan Şen arasındaki uyum, aralarında aşk dedikodularının çıkmasına neden oldu. Ancak ikili arasında herhangi bir ilişki söz konusu değil. Yukarıda da belirttiğimiz gibi Burcu Özberk’in Murat Kazancıoğlu ile bir ilişkisi bulunuyor. Bunun yanı sıra ikili sık sık iki yakın arkadaş olduklarına dair paylaşım yapıyor.

8- Burcu Özberk Estetikli mi? Burcu Özberk’in Estetiksiz Hali Nasıl?

Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk dizileri yanı sıra estetikli olup olmadığı ile ilgili de gündeme bomba gibi düşmüştü. Estetik ameliyatı geçirdiğini inkar etmeyen Burcu Özberk burnundan bir operasyon geçirmiştir. Burcu Özberk estetiksiz hali nasıl, burada sizin için paylaşacağız.

9- Burcu Özberk İnstagram Hesabı Nedir?

Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk İnstagram hesabı üzerinden özel yaşantısı ve dizisinin set hallerine yönelik paylaşımlar yapmaktan oldukça hoşlanıyor. 7 milyon aktif takipçisi bulunan ünlü oyuncunun hesabı @burcuozberk şeklindedir. Burcu Özberk’in yakışıklı partneri İlhan Şen kimdir yazımızı okumak için tıklayınız.

10- Aşk, Mantık, İntikam Yeni Sezonda Devam Edecek mi?

Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk dizileri içerisinde oldukça sevilen bir proje olan Aşk, Mantık, İntikam yaz dizisi olarak yayınlanıyordu. Reytinglerde başarılı sonuçlara ulaşan dizinin yeni sezonda da yeni bölümlerle devam etmesi bekleniyor. Aşk, Mantık, İntikam izle işlemi için tıklayınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!