featured

Büşra Ayaydın Kimdir | Açıklamaları ile Gündeme Bomba Gibi Düşen Büşra Ayaydın Kiminle Evli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büşra Ayaydın kimdir? Yakın zamanda tesettüre giren Büşra Ayaydın yeni görüntüsü ile oldukça ilgi görmüştü. Sonrasında yaptığı açıklamaları ile gündeme bomba gibi düşen oyuncunun özel hayatı ise fazlasıyla merak ediliyor. Son olarak Kurtlar Vadisi adlı dizisinde Çakır’ın kızı olarak gördüğümüz Büşra Ayaydın, uzun bir süredir oyunculuk yapmıyor. İşte Büşra Ayaydın kimdir? Büşra Aydın evli mi sorularının yanıtları…

Büşra Ayaydın Kimdir? Büşra Ayaydın Kaç Yaşında?

Büşra Ayaydın kimdir? 27 Ekim 1994 yılında doğan Büşra Ayaydın yaş bilgisi 27’dir. Oyunculuk kariyerindeki başarıları nedeniyle, Ayaydın küçük yaştan günümüze birçok dizide karşımıza çıkmıştır. Bu kapsamda dizi sektörünün içerisinde büyüdü diyebiliriz.

1- Büşra Ayaydın Annesi ve Babası Kimdir?

Büşra Ayaydın kimdir? Büşra Ayaydın annesi ve babası hakkında ne yazık ki bir bilgi paylaşımı bulunmuyor. Oyuncunun annesi ve babası, ekranlarda görünmekten hoşlanmamakta ve mütevazi yaşantılarını sürdürmeye devam etmektedir.

2- Büşra Ayaydın Ne Mezunu? Büşra Ayaydın Biyografisi

Büşra Ayaydın kimdir? Sevilen oyuncu doğma büyüme Ankaralıdır. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. Bu süreçte pek çok dizi, reklam ve film projesinde yer aldığı için kısa süre sonra İstanbul’a yerleşmiştir. Büşra Ayaydın ne mezunu? Oyunculuk kariyerini sürdürmek isteyen Ayaydın, Yeditepe Üniversitesinde tiyatro bölümüne girmiştir. Mezuniyeti sonrasında oyunculuk kariyeri resmen başlamıştır.

Oyuncu henüz daha 13 yaşında iken ilk kez Winx Çocuk dergisi reklamında oynamıştır. Büşra Aydın biyografisi incelendiğinde ise Bank Asya, İpana, Coca Cola, Oneo reklamlarında oynadığı görülmektedir. İlk kez Sırlar Dünyası dizilerinde rol alan oyuncu sırasıyla Canan, Derman, Hatırla Sevgili, En İyi Arkadaşım, Mavi Rüya, Kurtlar Vadisi dizilerinde rol aldığı görülmektedir.

Kurtlar Vadisi dizisinde Çakır’ın kızını oynayan oyuncu, daha sonra Siccin filmi ile oyunculuk kariyerini sonlandırmıştır. Başarılı bir oyunculuk kariyeri bulunan oyuncunun bir anda ekranlardan bu denli uzak kalması oldukça şaşırttı. Bir söyleşi programına katılan Büşra Ayaydın yeni görüntüsü ile adeta şok etmişti.

3- Büşra Ayaydın Evli mi? Büşra Ayaydın Sevgilisi Kimdir?

Büşra Ayaydın kimdir? Büşra Ayaydın evli mi yoksa bir sevgilisi var mı sorusu oldukça merak ediliyor. Oyuncunun evli olmadığı bilinirken, bir sevgilisi olup olmadığı konusunda net bir bilgi paylaşımı bulunmuyor.

4- Büşra Ayaydın Boyu ve Kilosu

Büşra Ayaydın kimdir? Büşra Ayaydın boyu 1.70 olarak bilinmektedir. Kilosu 55 olan oyuncu, kilo almayan bir yapısı bulunduğu için daima fit kaldığını belirtmektedir.

5- Büşra Ayaydın Kimdir? Büşra Ayaydın Nasıl Kapandı?

Büşra Ayaydın kimdir? Büşra Ayaydın kapanmanın çocukluktan bugüne istediği bir şey olduğunu vurguluyor. Uzun süre ekranlardan uzak kalan oyuncu, dizi çekimleri sonrasında Ateş filminde zorla evlendirilmek durumunda kalan Aleyna karakterini canlandırıyor. Büşra Ayaydın kimdir

Yaklaşık 4 yıl önce vizyona giren bu film ile mükemmel bir dönüş yapan Ayaydın, kapanmasının film ile hiçbir alakasının olmadığına değindi. Kısa süre önce bir Youtube kanalının söyleşisine katılan oyuncu Ateş filmi çekimleri sırasında camii sahneleri sırasında çok etkilendiğini belirtiyor ve şu şekilde ekliyor;

‘’Bunun filmle hiçbir alakası yok. Çekimler çok önceden bitmişti zaten. Aslında küçüklükten beri kapanmak istiyordum. Sektöre çok küçük yaşlarda girdiğim için hayatım kendiliğinden şekil aldı. Yaşım ilerledikçe hayatı, kendimi sorgulamaya başladım. Ailem muhafazakâr değil fakat bu kararımı verirken en büyük destekçim onlardı. Çevremden olumsuz tepki almadım. Önceden çok sabırsızdım. Sabretmeyi, şükretmeyi öğrendim. Yeni mottom, ‘Rızkımı veren Hüdadır, kula minnet eylemem’ oldu. Allah’a hep dua ediyorum. Kararımdan da kesinlikle dönüş yok”

6- Büşra Ayaydın İnstagram Hesabı Nedir?

Büşra Ayaydın kimdir? Oyuncu yaklaşık 4 senedir tesettürlü iken bu süreçte 5 vakit namazını da düzenli kıldığını belirtiyor. Oyunculuktan sonra dine yöneldiğini belirten oyuncu, kendini aradığını ve sonunda bulabildiğini ifade ediyor.

YouTube video

Bu kapsamda İnstagram üzerinde de sık sık paylaşımlarda bulunarak, gençlere de merak ettikleri konular üzerinde yardımcı olabilmek istiyor. 11 bin takipçisi bulunan oyuncunun İnstagram hesabı ise @busraayaydin şeklindedir.

7- Büşra Ayaydın Yeni Projelerde Yer Alacak mı?

Büşra Ayaydın kimdir? Sevilen oyuncu yeni projelerde yer almak istediğini ancak biraz daha kendiyle kalmak istediğini belirtiyor. Teklif aşamasında projelerin bulunduğuna değinen oyuncunun, yeni sezonda herhangi bir dizi-filmde rol alıp almayacağı ise merak konusu… Bekleyip, göreceğiz. Melisa Şenolsun kimdir yazımızı okumak için tıklayınız.

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!