featured

Camdaki Kız Dizisi | Camdaki Kızın Konusu Ne? Camdaki Kızın Oyuncuları Kimler?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Camdaki kız dizisi; Kanal D yapımlarından biri olup, kitaptan uyarlama oluşu ile öne çıkıyor. Diziler özellikle Pandemi döneminin de gelişi ile birlikte hayatımızın önemli bir parçası haline geldi. Son günlerin en yeni dizisi olan Camdaki Kız, adeta sezona damga vurmaya hazırlanıyor.

Oyuncu kadrosu ile güçlü bir dizi olduğunu gözler önüne seren bu eser, 8 Nisan 2021 yılı itibariyle resmen hayatımıza girdi. Camdaki kızın konusu ne? Camdaki kızın oyuncuları kimler hepsi ve daha fazla haberimizde…

Camdaki Kız Dizisi Hangi Kitaptan Uyarlamadır? 

Camdaki kız dizisi yukarıda da belirtildiği gibi aslında bir kitap olup dizi olarak uyarlandı. Asıl mesleği Psikiyatr olan Gülşen Budayıcıoğlu, yaşanmış hikayeleri yazılara dökerek çeşitli kitaplar haline getirmiştir.

Camdaki kız kitabı serisi de bu kitaplar arasında en çok okunanlar listesine girebilmeyi başarmış bir eserdir. Bu yaşanmış hikayeyi en orijinal yerden öğrenmek isterseniz o zaman size ilk olarak Camdaki Kız oku tavsiyesinde bulunulabilecektir.

1- Camdaki Kızın Yaratıcısı Gülseren Budayıcıoğlu Kimdir?

Camdaki kızın konusu hakkında detaylı bilgiler vermeden önce Gülseren Budayıcıoğlu kimdir? konusunda bilgi verilmesi gerekecektir. Camdaki kızın yaratıcısı Gülseren Budayıcıoğlu 1947 yılında Ankara’da doğmuştur. 1966 yılında Ankara Üniversitesi’nin Tıp Fakültesinden başarı ile mezun olmuştur.

Gülseren Budayıcıoğlu öğrencilik döneminde TRT Radyo ve Televizyonlarında sunuculuk ve spikerlik alanında görev yapmıştır. Mezuniyet sonrasında ise ilk olarak hastaların güvencelerini kullanarak, Sağlık Bakanlığı ruhsatı bulunan özel bir psikiyatri kliniği açmıştır. Madalyon Psikiyatri Kliniği adına sahip bu merkez, günümüzde halen varlığını sürdüren ve başarılı hekimlerin çalıştığı bir kurumdur. 

Çalıştığı kurumda yüzlerce insanın psikolojik süreçlerine tanık olan ve tedavi programı oluşturan yazar, zaman içerisinde bu hikayeleri çeşitli kitaplarda okuyucuya sunmuştur. İlgi çeken kitaplarından biri olan Camdaki kız dizisi konusu ile dikkat çekmiş ve kısa zaman önce dizi haline getirilerek, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmuştur.

2- Camdaki Kız’ın Dizisi Konusu Ne? Camdaki Kızın Konusu Beğenildi mi? 

Peki Camdaki Kız dizisi konusu ne? Camdaki kız, bir çiftin hayatını konu edinmektedir. Camdaki kızın başrolünde bulunan Sedat özellikle babası tarafından sürekli eleştirilen, lüksten, giyinmekten, gezmekten ve kadınlarla eğlenmekten büyük keyif duyan biridir.

Nalan ise, katı kuralları olan bir anneye sahip olması sebebiyle hayatı boyunca duygu ve düşünceleri önemsenmemiş, zenginlik içerisinde yaşasa da mutsuzluğa mahkum edilmiş bir kız olarak öne çıkıyor. 

Camdaki kızın konusu bu ikilinin evlenmesi ve sonrasında yaşanılanlar ile tam anlamıyla şekillenecek gibi görünüyor. Henüz bir bölümü yayınlanmasına rağmen Camdaki kız konusu, hikayesi ve başarılı oyuncuları sayesinde dizi gündemine oturmayı başardı.

3- Camdaki Kızın Hikayesi 

Gelelim Camdaki kızın hikayesi ne? Asıl hikaye aslında bambaşka olay örgülerini içerisinde barındırıyor. İzleyiciler diziyi ilk izlediği andan itibaren Nalan ile Sedat arasında bir aşkın doğacağını düşünse de aslında olaylar tüm bunlardan farklı bir şekilde gelişecek.

Dizi lüks bir hayatın içerisinde yok sayılan Nalan ile yoksul bir çocukluk geçiren elektrikçi Hayri’nin hikayesini anlatıyor. Dizinin hikayesinde değişikliklerin yapılıp yapılmayacağı henüz bilinmiyor.  

Ancak kitap Nalan’ın lüks bir yaşamdan yine zengin ve köklü bir aileye gelin gitmesi sonrasında yaşadıklarına yer vermektedir. Bir iç mimar olan ve kocasının iş yerinde çalışan Nalan, Sedat’ın babasının Sedat’ı zorlaması sonrasında onunla evlenir. Ancak Sedat onunla yalnızca babasının zorlamalarından kurtulmak amacıyla evlenmiştir. 

Camdaki kız dizisi Nalan’a hiç değer vermeyen Sedat evli bir kadınla birliktedir. Tek derdi ise son model arabalara binmek, modaya uygun giyinmek, kumar oynamak ve hayatını yaşamaktadır. Kısa zamanda hamile kalan Nalan bebeğini kaybeder ve bu süreç sonrasında ciddi bir depresyona girer. Bu depresyon döneminde ise anne ve babasını kaybetmesi acılarının daha da artmasına neden olmuştur. 

Kısa süre sonra kendisini toplayan Nalan işe geri döner ve Hayri onun özel koruması olur. İkili arasında büyük bir aşk başlamıştır. Kocasından boşanmayı göze alan Nalan tam 7 yıl boyunca Hayri ile büyük bir aşk yaşar. Ancak Hayri bir gün Nalan’a başkasını sevdiğini söyleyerek ondan ayrılmak ister. Buna dayanamayan ve onu kaybetmekten korkan Nalan’ı ise terapilere götürür. Camdaki kız dizisi bu hikaye üzerinden ilerleyecektir.

4- Camdaki Kızı Oyuncuları Kimler? Camdaki Kızın Konusu Oyuncuları Tarafından Beğenildi mi? 

Camdaki kızı oyuncuları kimler? Camdaki kız oyuncuları içerisinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu başrolde bulunuyor. Bunun dışında Devrim Yakut, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Selma Ergeç, Baycu Güler, Nihal Menzil, Merve Polat, Nur Sürer, Şerif Erol, Tuğrul Tülek ve Tamer Levent gibi önemli isimlerde dizide rol alacak.

Camdaki kız dizisi Hayri karakterini ise kimin oynayacağı henüz bir sır gibi saklanıyor. Bu karakter ilerleyen dönemlerde projeye dahil olacağı için dizi, izleyici için büyük sürpriz olacak gibi görünüyor. 

Camdaki kızın konusu oyuncuları tarafından oldukça beğenildi. Özellikle başrol oyuncuları Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu, hikayeyi çok beğendikleri için hiç düşünmeden kabul ettiklerini ifade ediyor.

5- Camdaki Kızın Özeti? 

Camdaki kız dizisi ilk bölümüyle ekranlarda yayınlanmaya başladı bile. İzleyemeyenler için ilk bölüm Camdaki kızın özeti şöyle;

İç mimar olarak Koroğlu şirketler grubunda yer alan Nalan güler yüzlü, yumuşak huylu, zeki ve sıcakkanlı bir kızdır. Hayatında tüm lüksü gören Nalan iyi okullarda okumuş ve başarılı bir şekilde mezun olmuştur. Dışarıdan bakıldığında imrenilen Nalan’ın çok önemli bir sırrı vardır.

Öte yandan babası ile hiç anlaşamayan Sedat, sosyetik bir güzel Canan ile sevgilidir. Evli olan Canan aynı zamanda Sedat’tan yaş olarak oldukça büyüktür. Şirketin sahibi ve Sedat’ın babası Rafet Koroğlu bu ikilinin ilişkisinin farkındadır ve sonlandırmaya kararlıdır. Onu zorla biri ile evlendirme kararı alır. 

Babasının evlendirmek istediği kişi ile evlenmek istemeyen Sedat, evin gelini sayesinde Nalan’la evlenme kararı alır. Nalan Sedat için adeta bir kurtarıcı prens olarak tanımlansa da aslında onu son derece karanlık günler beklemektedir. Camdaki kız dizisi birinci bölümü ile izleyiciyi ekrana kitlemeyi başardı. Total Reyting bakımından ilk 10’a giren dizi, AB grubunda ilk sırada yer aldı.

a) Camdaki Kızın Hastalığı Ne? 

Camdaki kızın hastalığı ne? Bu soru çok sorulsa da aslında Nalan’ın ciddi bir psikolojik rahatsızlığı bulunmuyor. Hayri’den ayrılmak istemeyen Nalan, Hayri’nin zoruyla kliniğe getirtilerek ayrılığı kabullenmesi isteniyor. Ancak yaşadıkları sebebiyle Nalan’da bu hayatta ciddi darbeler almıştır.

b) Camdaki Kızın Annesi Neden Öyle Davranıyor? 

Camdaki kızın annesi neden öyle davranıyor? Camdaki kızın annesi Feride aslında Obsesif Kompülsif Bozukluğa sahip birisidir. Oteriter tavırları ile dikkat çeken Feride temizlik, organik tüketim, her şeyi kontrol etme gibi titiz hareketlere sahip bir kadın. Öfkesi ve sert tavırları ile tepki çeken Feride, kızını çok genç yaşta kaybetmiş bir annedir. 

Büyük hayalleri bulunan kızının henüz mezuniyetini göremeden sevdiği çocuk yüzünden kaybeden Feride’nin aklında bu olay büyük bir travma yaratmıştır. Camdaki kız dizisi Nalan’ın bu travma yüzünden çektikleri acılara da sık sık değinecektir. Diziyi izleyen birçok kişi Feride’nin kızına korse giydirerek, onu korumaya çalıştığını fark etmiş ve bu durumu oldukça garip karşılamıştır.

c) Camdaki Kız Dizisi Nalanın Annesi Kızına Neden Su İçirmiyor?

İzleyiciler ilk bölümü izlerken Camdaki kızı Nalanın annesi kızına neden su içirmiyor sorusunu sormayı ihmal etmedi. Namusuyla evlenene kadar, korse ile yaşamak zorunda kalan Nalan korse ile tuvalete rahatça gidemediği için su içememektedir.

Camdaki kız dizisi Nalan’ın annesi Feride kızının fiziki görünüşüne de çok dikkat etmektedir. Bu nedenle Nalan az yemek yiyerek ve az su içerek karnının şişmesini engellemeye çalışmaktadır.

d) Camdaki Kızı Hayri Kim?

Camdaki kızı Hayri kim? Hayri’nin kim olduğu şimdilik izleyici kitlesi tarafından bilinmemekte ve oldukça merak edilmektedir. Bir elektrikçi olduğu bilinen ve dizide yüzü gösterilmeyen Hayri’nin ileriki bölümlerde dizide yer alması bekleniyor.

6- Camdaki Kız Dizisi Hangi Günler Çıkıyor?

Camdaki kız hangi günler çıkıyor? Camdaki Kız dizisi 8 Nisan 2021 tarihi itibariyle resmen başladı. Dizi bundan sonra her Perşembe saat 20:00’de Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam edecek. Dizinin kaçırdığınız bölümlerinizi ise Kanal D resmi sitesi üzerinden giriş yaparak izleme fırsatı bulabilirsiniz.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!