featured

Caner Candan Kimdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Astrolog Caner Candan 09.07.1995 tarihinde Ankara’da doğdu. Daha küçük yaşlardayken metafizik ve mistik olaylara ilgi duyan Caner Candan, aileden gelen yeteneği olan kuvvetli sezgilerini Astroloji ilmiyle  birleştirmek istedi ve Astrolog Rezzan Kiraz’dan astroloji eğitimi aldı. Aynı zamanda Bioenerjiyle de ilgilenen Caner Candan Peru’da özel Bioenerji eğitimleri aldı.

Ünlü Astrolog Caner Candan Danışmanlık Hizmetleri

Lisans eğitimini sosyoloji dalında tamamlayan Caner Candan Astrolojik Danışmanlık Hizmeti yanı sıra yaşam ve ilişki koçluğu, öğrenci koçluğu ve aile danışmanlığı gibi çeşitli hizmetler verrmekte. Danışanlarına sevgiyle yaklaşan ve onlarla sorun odaklı çalışmak yerine sorunlarını bütünsel değerlendiren bir danışman olması fark yaratıyor.

Caner Candan Pandemi Döneminde Online Hizmet Veriyor

Genç olmasına rağmen alanında farklı ödüllere ve sertifikalara sahip olan Caner Candan günümüzde Ankara’da butik konseptli danışmanlık merkezinde danışanlarına hizmet vermekte olup pandemi döneminde merkezine gidemeyen danışanlarıyla dosyal medya aracılığıyla görüşüp online seanslarını sürdürmekte. Zaman zaman televizyon programlarına katılıp insanları bilgilendirmekte. Pandemi başlamadan önce analizleri sonucu olasılık çalışmalarıyla önceden pandeminin geleceğini bilen Caner Candan dönemin ilgi odağı oldu.

YouTube video

Ayrıca birçok alanda tüm dünyada geçerli sertifikalı eğitimler veren Caner Candan kendi tecrübelerini başka insanlara aktararak yeni astrologlar, Bioenerji uygulayıcıları ve yaşam koçları yetiştirmekte. Ünlü astrolog Caner Candan İnstagram hesabı ise instagram.com/canercandanofficial

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!