featured

Cansu Dere Kimdir | Cansu Dere Kimlerle Evlendi? Cansu Dere Ermeni mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cansu Dere kimdir? Sadakatsiz dizisiyle ününe ün katan güzel oyuncu, uzun yıllardır güzellik ve oyunculuk denildiğinde akıllara ilk gelen isimlerinden biridir. Yıllardır koruduğu kusursuz vücudu ve güzelliği ‘’Cansu Dere’nin güzellik sırları ne?’’ araştırması yapılmasına neden olmuştur. Eyşan karakteri ile hepimizin aklında ve kalbinde yer edinen Dere, şimdilerde ‘’Asya’’ karakteri ile gönlümüze taht kurdu. Peki, güçlü karakteri ile takdir toplayan Cansu Dere kimdir? Cansu Dere Ermeni mi?

Cansu Dere Kimdir? Cansu Dere Kaç Yaşında?

Cansu Dere kimdir? Güzelliği dillere destan olan oyuncu, 14 Ekim 1980 doğumludur. 41 yaşında olan oyuncunun, yaşını kesinlikle göstermemesi ve hayran olunası bir görünüm sunması hepimizin ‘’Bu kadın ne yapıyor’’ sorusunu sormasına neden olmuştur.

1- Cansu Dere Burcu Nedir? 

14 Ekim doğumlu olduğu bilinen oyuncumuz, Terazi burcudur. Özgürlüğüne düşkün bir insan olduğunu belirten Cansu Dere burcu özelliklerini taşıdığını düşündüğünü ifade ediyor.

2- Cansu Dere Aslen Nereli? Cansu Dere Ermeni mi?

Peki Cansu Dere aslen nereli? Bir dönem oyuncunun Ermeni olduğu yönünde iddialarda bulunulsa da bu iddia kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Oyuncu anne tarafından İzmir, Selanik ve İstanbul kökenli iken, babası tarafından Bulgaristan kökenlidir. Cansu Dere Ankara’da doğduktan kısa bir süre sonra İzmir’e taşınmış ve ailesi ile yaşamını burada sürdürmeye başlamıştır.

3- Cansu Dere’nin Annesi Kimdir? Cansu Dere Babası Kimdir?

Cansu Dere annesi ve babası hakkında herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Oyuncu annesi ve babasını ekran önünde göstermemeye dikkat ediyor. Oyuncunun annesi ve babası halen İstanbul’da oyuncuya yakın bir semtte yaşamını sürdürüyormuş.

4- Cansu Dere Ailesi | Cansu Dere Kaç Kardeş?

Cansu Dere ailesi çekirdek aile olarak bilinmektedir. Oyuncunun annesi, babası ve bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Cansu Dere Arda Dere yakın zamanda magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bunun nedeni ise oyuncunun kardeşinin bir silahlı saldırıya uğraması ve yara almasıydı. Tedavi altına alınan Arda Dere, büyük bir hasar almadan bu süreci atlatabilmişti.

5- Cansu Dere Ne Zaman Güzellik Yarışması Derecesi Aldı?

Cansu Dere geçmiş dönemlerden bilindiği gibi Miss Turkey yarışmasında derece alan manken ve oyuncularımızdandı. Oyuncu 2000 yılında Miss Turkey’de 3. Olmuş ve profesyonel olarak mankenliğe adım atmıştı. Sonrasında Cansu Dere,2004 yılı itibariyle dizilerde de boy gösteren başarılı oyuncular arasına girmeyi başardı.

6- Cansu Dere Boyu Kaç? Cansu Dere Kaç Kilo?

Cansu Dere boy kilo bilgisi, özellikle kusursuz fiziğine hayran olan takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. 1.76 boyunda olan oyuncu, 50 kilogram ağırlığındadır. Kilo konusunda takıntılı olduğunu ifade eden oyuncu, kilo almamak için düzenli spor yapıyor ve yediklerine çok dikkat ediyormuş.

7- Cansu Dere Hangi Üniversite Mezunu? Cansu Dere Oyunculuk Eğitimi Aldı mı?

İlk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamlayan oyuncu, üniversiteyi de burada okumak istedi. Cansu Dere 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Arkeoloji bölümünden mezun olmuştur. Ancak kariyerini bu alan üzerine inşa etmek yerine, fotomodel ve oyuncu olarak kariyerini oluşturmak istedi. Şimdilerde ise Cansu Dere dizi sektörünün sevilen isimlerinden biri haline geldi.

8- Cansu Dere Oynadığı Diziler Nelerdir? Cansu Dere Dizileri

Cansu Dere dizileri, genel olarak dönemine damga vuran dizilerden oluşuyor. Cansu Dere ilk olarak Metro Palas dizisindeki Nalan karakteri ile akıllarda yer etmişti. Ancak Güz Yangını dizisindeki Ceylan rolü, kariyerinin zirvesine taşınmasını sağladı. Bu dizi sonrasında Cansu Dere, zirveden deyim yerindeyse hiç inmedi. 2 sezon boyunca Sıla dizisinde rol alan oyuncu, bu proje sonrasında hız kesmeden Ezel dizisinde yer aldı.

Bu dizideki Eyşan karakteri hepimizin yüreğini dağlayan bir karakterdi. Tam 2 sezon bu projede yer alan Cansu Dere 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinin Firuze karakterine hayat verdi. Bu dizi sonrasında ekranlara bir süre ara veren Dere, 2016 yılında ekranlara bomba gibi döndü.

YouTube video

Vahide Perçin ile başrolü paylaştığı Anne dizisi iki sezon boyunca gözyaşlarımızın sel olmasına neden olmuşu. Bu dizi sonrasında da Şahsiyet ve Ferhat ile Şirin dizilerinde rol almıştı. Yalnızca dizi sektöründe yer almayan Cansu Dere Son Osmanlı Yandım Ali, Acı Aşk, Casus Kızlar, Yahşi Batı, El Yazısı gibi filmlerde rol almıştır. Sadakatsiz dizi oyuncuları kimlerdir bilgi almak için tıklayınız.

9- Cansu Evli mi Çocuğu Var mı? Cansu Dere Kimlerle Evlendi?

Cansu Dere evlimi? Sevilen oyuncu hayatı boyunca hiç evlilik yapmamıştır. Çocuğu bulunmayan oyuncu, evlilik konusunda tereddütlerinin bulunduğunu belirtiyor. Özgürlüğüne düşkün olduğunu sıkça ifade eden oyuncu, bu nedenle evlilik yapmak istemediğini ifade ediyor.

10- Cansu Dere Kimdir? Cansu Dere Sevgilisi Var mı?

Cansu Dere kimdir konusunda sevgilisinin olup olmadığına değinmezsek olmaz. Şimdilerde bir sevgilisin olup olmadığı bilinmeyen oyuncu en sansasyonel ilişkisini Cem Yılmaz ile yaşamıştı. 6 yıllık beraberlik sonucunda evlenmesi beklenen ikili, ani bir karar ile ayrılmıştı. Cansu Dere Yılmaz dışında Okan Bayülgen, Cem Aydın, Engin Akyürek, Metin Akdülger, Engin Öztürk gibi isimlerle de anılmıştı. Ancak ünlü oyuncunun bu kişilerle ilişki yaşayıp yaşamadığı net olarak bilinmiyor. 

11- Cansu Dere Estetikli mi? Cansu Dere Estetiksiz Hali Nasıl?

Cansu Dere güzelliği sebebiyle estetikli olduğu yönünde pek çok iddialara da maruz kalmıştı. Oyuncu estetiksiz olduğunu ancak yakın zamanda dudak dolgusu yaptırdığını ifade etmektedir.

12- Cansu Dere’nin Telefonu Biliniyor mu? Cansu Dere İnstagram Hesabı Nedir?

Cansu Dere’nin telefonu ne yazık ki bilinmemektedir. Oyuncu sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmakta olup, bu hesap üzerinden yaklaşık 2.2 milyon takipçi kitlesine sahiptir. Asil paylaşımları ile dikkat çeken Cansu Dere, güzelliği ve kusursuz vücudu ile sosyal medya üzerinden yürek hoplatmaya devam ediyor. Cansu Dere İnstagram nicknamesi ise @cansudere şeklindedir.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
3
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!