Hipertansiyon İlacı Cibadrex Cinselliği Etkiler Mi? Cibadrex ve Sertleşme Bozukluğu İlişkisi

Hipertansiyon İlacı Cibadrex Cinselliği Etkiler Mi? Cibadrex ve Sertleşme Bozukluğu İlişkisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hipertansiyon ilacı ‘’Cibadrex cinselliği etkiler mi’’ araştırılan konular arasında çünkü etken maddesiyle cinsel işlev bozukluğu arasında bir ilişki bulunuyor. Bazı Cibadrex kullananlar sertleşme bozukluğu ile karşı karşıya kalabiliyor. İşte, yüksek tansiyon ilacı Cibadrex ve cinsellik ilişkisi hakkında bilgiler…

Yüksek Tansiyon İlacı Cibadrex ve Cinsellik…

Cibadrex nedir; etken maddeleri benazepril hidroklorür ve hidroklorotiyazid olan bir tansiyon ilacıdır. Cibadrex hipertansiyon tedavisinde kullanılır; yüksek kan basıncını dengelemeye yarar. Aynı zamanda Cibadrex diüretik ilaç grubuna dahildir ve idrar söktürücü bir etki gösterir.

Görüldüğü üzere Cibadrex içeriğine bakıldığında; cinsellikle ve cinsel işlevle ilgili bir etkisi bulunmuyor fakat Cibadrex yan etkileri arasında cinsellik konusuna değiniliyor.

Kısacası; hipertansiyon ilacı Cibadrex prospektüsünde yan etkiler arasında cinsel işlev bozukluğundan bahsediliyor ancak bu herkes üzerinde etkili olmayabilir.

Hipertansiyon İlacı Cibadrex Cinselliği Etkiler Mi? Cibadrex ve Sertleşme Bozukluğu İlişkisi

1- Hipertansiyon İlacı Cibadrex Cinselliği Etkiler Mi?

Prospektüse ‘’Cibadrex cinselliği etkiler mi?’’ diye baktığımızda; bu ilacın cinsellik üzerinde olumsuz bir etki yaratabileceği görülüyor. Çünkü bu ilacın etken maddelerinden bir tanesi; hidroklorotiyazid ve bu etken madde cinsel işlev bozukluğuna neden olabiliyor.

2- Cibadrex Sertleşme Bozukluğu Yapar Mı?

Cibadrex sertleşme bozukluğu (erektil disfonksiyon) yapabilen bir tansiyon ilacıdır. Bunun nedeni ise ilacın içeriğinde hidroklorotiyazid maddesinin yer almasıdır.

Hipertansiyon İlacı Cibadrex Cinselliği Etkiler Mi? Cibadrex ve Sertleşme Bozukluğu İlişkisi

3- Cibadrex Kullanan Herkeste Sertleşme Bozukluğu Olur Mu?

Hidroklorotiyazid maddesinin içeriğinde olmasından dolayı Cibadrex sertleşme bozukluğu yapabilir ve bu, ilacın yaygın yan etkileri arasındadır. Bu nedenle Cibadrex kullanan erkekler sertleşme sorunu ve cinsel isteksizlik yaşıyorlarsa doktorlarına danışmalıdır.

4- Cibadrex Cinsel İsteksizlik Yapar Mı?

Cibadrex cinselliği etkiler mi açısından prospektüsü incelediğimizde; yan etkiler arasında cinsel isteksizlik bulunmuyor. Ancak bu ilacın sersemlik, yorgunluk, çabuk sinirlenme vb. etkileri olduğundan geçici de olsa cinsel isteksizlik söz konusu olabilir.

İlginizi Çekebilir: Tansiyon ilacı isimleri Nelerdir? Hipertansiyon (Yüksek Tansiyon) İlaçları Listesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!