featured

Cildi Güzelleştiren Bitkisel Yağlar ile Bebek Gibi Bir Cilde Kavuşun!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Cilt bakımı yapmak, cildinize değer vermek, her daim pürüzsüz bir cilt ile dolaşmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. İşte burada devreye doğal ürünler girer. Doğal yağları nasıl kullanmanız gerektiğini bilirseniz, en kısa sürede harika bir cilde kavuşabilirsiniz.

Cildi Güzelleştiren Bitkisel Yağlar

Cildi güzelleştiren bitkisel yağlar ile harika bir cilde kavuşmak istemez misiniz? Aşırı makyaj, alkol tüketimi, sigara kullanımı, dengesiz ve sağlıksız beslenme, ilerleyen yaş ve hatta düzensiz uyku cildinizin yıpranmasına neden olur. Bunun etkilerini hemen görmeseniz de uzun vadede cildiniz yıpranır, gözle görülen kusurlar ortaya çıkmaya başlar. Özellikle yağlı cilde sahip kişilerin akne sorunları düzensiz beslenme ile beraber had safhaya ulaşır.

Cildin deforme olması, kadın erkek fark etmeksizin herkesin siniri bozar. Her ne kadar piyasada cilde gayet iyi gelen ve düzenli kullanımda cildi güzelleştiren kozmetik ürünler bulunsa da bunu neden doğal ürünler kullanarak yapmayasınız ki? Elbette her yağın kullanım şekli, kullanım miktarı ve hangi cilt sorununa iyi geldiği farklılıklar göstermektedir. İşte bunları bildiğiniz taktir de bu yağlardan verim alabilirsiniz.

Tabii cildi güzelleştiren bitkisel yağlar serisinin kozmetik ürünler kadar hızlı etki etmesini beklemek imkansız. Bundan dolayı düzenli kullanım oldukça önemli. Elbette her yağı kullanmadan önce bileğinizin iç kısmına bir iki damla sürerek alerjinizin olup olmadığını test etmeniz de önemli. Cildi güzelleştiren bitkisel yağlar kullanırken cildi içeriden beslemekte oldukça önemlidir. Düzenli sebze meyve yemeniz ve kolejen alımınızı arttırmanız cildinizi içeriden de beslenecektir. Çünkü unutmayın ki cildin yıpranmasına dış etkenler kadar iç etkenler de neden olur.

Örneğin sigara kullanmanız uzun vadede öncelikle cilt tonunuzu koyulaştırarak zarar vermeye başlar. Dudaklarınız da renk değişikliği meydana gelir. Sigaranın bu etkileri içeriden gelir ve sigarayı bırakmak bu doğrultu da en mantıklı hareket olacaktır. Paça çorbası ve kemik suyu içmek de cildinizin kolejinini arttırarak yanaklarınızda çökmeye engel olacak, saçlarınızın dökülmesini durduracaktır. Yani cildi güzelleştiren doğal yağlar ile beraber beslenmenize de dikkat etmelisiniz. Şimdi gelin cilde iyi gelen bu yağları hep beraber tanıyalım…  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!