featured

Citroen Jumper Biker Solution Multi kamp aracı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğa severlerin en önemli etkinliklerinin başında kamp gelmektedir. Kamp organizasyonlarında ise kullanılan aracın çok önemi bulunmaktadır. Kamp sırasında kullanılacak her türlü araç ve gerecin bir arada düzenli bir şekilde taşınmasını sağlayan Citroen Jumper Biker Solution Multi kamp aracı, bu noktada oldukça başarılı bir performansa sahiptir. İşte Multi kamp aracının detayları!

Citroen Jumper Biker Solution Multi kamp aracı Taşıma Kapasitesi

Citroen Jumper multi kamp aracı, Volkswagen California karavan aracına rakip olarak üretilmiştir. Citroen kamp aracının en dikkat çekici özelliği geniş iç hacmidir. Öyle ki aynı anda hem bir adet ATV hem de motorbisiklet taşıyabilecek kadar geniştir.

Araç Giriş Rampası

Jumper multi kamp aracının içerisine ATV ve diğer ekipmanların taşınmasında kolaylık sağlamak amacı ile rampa tasarlanmıştır. Bu rampa sayesinde, araç içine girişte sorun yaşanmasının önüne geçiliyor.

Araç İçi Sabitleme

Kamp aracının içinde diğer araçları sabitlemek için sabitleme araçları bulunmaktadır. Bu sayede ATV ve motorbisikletler araç içerisinde devrilmeyerek, hareket halindeyken güvenli bir yolculuk sağlanır.

Yatak Özelliği

Yolculuk sırasında kamp yapılacak mola alanlarında yatmaya yarayan 2 kişilik yatak bulunan kamp aracında komforlu bir dinlenme imkanı vardır.

Citroen Jumper Biker Solution Multi kamp aracı İç Tasarımı

Jumper multi kamp aracı içerisinde mutfak, ocak, musluk ve buzdolabı bulunurken, yolculuk sırasında tam anlamıyla konfor yaşanmaktadır.

Kamp aracının dış kısmında yer alan güneşlik sayesinde istenilen yerde mola verilerek aracın yan kısmında oturma keyfi yaşanabilmektedir. Kamp aracının satış fiyatı ise 51 bin euro olacağı düşünülmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!