featured

Contractubex Jel Ne İşe Yarar | Contractubex Kaç Günde Etki Eder? Contractubex Fiyat 2021

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Contractubex jel, mucizevi içeriği ile birçok cilt problemini giderebilme özelliği bulunan bir kremdir. Cildimiz, dış görünüşümüzü direkt olarak etkilemektedir. Güzel ve diri bir cilt dikkat çekici bir görünüme ulaşılmasını sağlayacaktır. Ancak çevresel etmenler, genetik faktörler ya da bazı operasyonlar ciltte leke, iz ya da benzeri hasarların ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu durumda ise Contractubex jel kullanımı ile problemlerin büyük ölçüde giderilebilmesi mümkün olacaktır.

Contractubex Jel Nedir Ne İşe Yarar?

Contractubex jel ne işe yarar? Contractubex jel yıllardır geçmeyen yaralar, lekeler, akne izi ve ameliyat izlerini gidermede oldukça etkili bir üründür. Etken maddesi Extractum Cepae, Heparin Sodyum ve Allantoindir. Bu jel yalnızca yüzeyel yaralarda değil ülser olarak da bilinen ciddi açık yaralarında iyileştirilmesinde oldukça başarılıdır. 100 gramlık alüminyum tüp formatında kullanılan bu jel, az kullanımda bile son derece etkili olacağı için oldukça uzun giden bir kremdir.  Contractubex jel şu durumlarda kullanılabilecektir;

Çeşitli dokularda ortaya çıkan yara izleri,Hareket kısıtlılığına yol açan Dupuytren kontraktüründe,Amputasyon( kol, bacak gibi organların kesilmesi) sonrası yaraların tedavisinde,Travmalar sonucunda ortaya çıkan kas kirişi kısalığı ve hareket zorluğunun tedavisinde,Çukurlaşan akne izlerinde,Doğum ve güneş lekelerinde,Ayrıca Contractubex kırışıklık içinde kullanılabilecektir.

1- Contractubex Yüze Sürülür mü?

Contractubex jel gerekli durumlarda yüze sürülebilecektir. Yüze uygulanan Contractubex, yüzde bir hasar meydana getirmesinin aksine onarımı ve yapılandırmayı hızlandırılabilecektir.

2- Contractubex Jel Hangi Bölgelere Uygulanır?

Contractubex jel yüz, kol, bacak, kalça, sırt, el, ayak gibi vücudun tüm bölgelerine rahatlıkla sürülebilecek bir kremdir. Ancak genital bölgelere sürülmesi konusunda mutlaka bir doktora danışılması önerilmektedir.  Ayrıca Contractubex kremin, 12 yaş altı çocuklarda ve yaşlılarda ancak doktorun izin vermesi durumunda kullanılması önerilmektedir.

3- Contractubex Ne Zaman Başlanmalı? Contractubex Ne Zaman Kullanılmaya Başlanır?

Contractubex ne zaman kullanılmaya başlanır? Contractubex jel kullanımına ne zaman başlanacağı konusunda herhangi bir zaman dilimi verebilmek mümkün değildir. Bu krem ciltte bulunan izlerden rahatsız olunduğu herhangi bir zaman dilimi içerisinde kullanılmaya başlanabilir. Ancak herhangi bir yaranın iyileştirilmesi için kullanılacaksa, bu durumda yaranın derinleşmeden henüz yüzeysel bir açık yara iken kullanılması önerilmektedir. Aksi takdirde kişiler için iyileşme süresi çok daha uzun olabilecektir.

Contractubex jel, skar doku üzerine dairesel masaj uygulanarak sürülmelidir. Tam emilme gerçekleşene dek masaj işlemine devam edilmelidir. Sert skar dokusu ya da eski yaralara uygulanması halinde bu bölgenin üstünün kapanılması önerilmektedir. Bu jel günde iki kez kullanılmalıdır.

4- Contractubex Kaç Günde Etki Eder? Contractubex Öncesi Sonrası Fark Ediyor mu?

Contractubex öncesi sonrası değişimini yakalayabilmek için düzenli kullanıma özen gösterilmesi gerekecektir. Contractubex jel etkisinin fark edilir düzeyde olabilmesi için en az 3 ay boyunca düzenli kullanılması tavsiye edilmektedir.

5- Contractubex Jel Kimler Tarafından Kullanılmamalı?

Contractubex krem, bazı durum ve koşullarda kesinlikle kullanılmamalıdır. Özellikle kişilerin Contractubex’in içerisinde yer alan etken maddelere alerjisinin bulunması halinde, ürünü kesinlikle kullanmaması önerilmektedir. Contractubex jel şu durumlarda kullanılmamalıdır;

12 yaş altı çocuklarda,Hamile ve emziren kadınlarda,

6- Contractubex Jel Gerçekten Etki Ediyor mu? Contractubex Jel Kullananlar Ne Diyor?

Contractubex jel kullananlar, genellikle krem ile ilgili olumlu geri bildirimlerde bulunmaktadır. Bu ürünü kullanan kişiler doğru ve düzenli kullandığı takdirde, alacağı sonuçların olumsuz olması neredeyse imkansız olacaktır.

7- Contractubex Tarihi Geçmiş Kullanılır mi? Contractubex Yan Etkileri Nelerdir?

Contractubex tarihi geçmiş kullanılır mi? Contractubex jel, son kullanma tarihi geçtiği takdirde kesinlikle kullanılmamalıdır. Üründe doz aşımında ya da son kullanma tarihi geçtiği halde kullanıldığında, bazı yan etkilere sebep olabilecektir. Olası yan etkiler ise şu şekildedir;

Yüzde, ağızda, dudakta ve dilde şişme,Nefes darlığı,Kaşıntı,Ürtiker,Ateş,Ciltte çukur şeklinde boşluklar,Cilt renginde koyulaşmalar,Ciltte gerginlik ve kızarıklık,İçi cerahat dolu deri kabartıları,Kurdeşen,Ciltte yanma ve ağrı,

8- Contractubex Jel Fiyat 2021 | Contractubex Jel SGK Öder mi?

Contractubex jel fiyat bilgisi 2021 yılının Şubat ayında güncellenmiştir. Contractubex jel fiyat 2021 yılı itibariyle 145.67 TL’den satışa sunulmuştur. Peki, Contractubex jel SGK öder mi? Bu krem, SGK kapsamında olmadığı için kişiler kullanım halinde bedelini cebinden karşılamalıdır.

9- Contractubex Jel Reçete ile mi Satılır? Contractubex Jel Satın Al Nerelerden Yapılabilir?

Contractubex jel reçeteli ya da reçetesiz olarak temin edilebilecektir. Ancak reçetesiz alımlarda mutlaka doktora danışılması ve onaylanması halinde kullanılması gerekecektir. Contractubex jel satın al işlemi eczanelerden ya da online alışveriş sitelerinden alınabilecektir. Contractubex satın almak için tıklayınız.

10-Contractubex Jel Nasıl Saklanmalı?

YouTube video

Contractubex jel 25 derecenin altındaki ısıya sahip, kuru ortamlarda saklanabilecektir. Çocuklar için zararlı olabilecek bir ilaç olduğu için mutlaka çocukların erişemeyeceği yüksek yerlerde saklanmalıdır. Mucovit C nedir, yazımızı okumak için tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!