featured

Dantel Abiye Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel günlerin vazgeçilmezleri olan abiyeler, çeşit çeşit modelleriyle gözleri kamaştırmaya devam etmektedir. Eğer kısa zamanda kendi nişanınız var ise hala ne giyeceğinize karar vermediyseniz, hiç bir zaman modası geçmeyen Dantel Abiye Modelleri ne göz atmak ister misiniz? Öyleyse okumaya devam edin.

İlginizi Çekebilir: Taşlı Abiye Modellerinde Son Trend

Truvakar Kollu Dantel Abiye Modeli

Özellikle kendini romantik hisseden gelin adaylarının tercihi olan Truvakar Kollu Dantel Abiye, uzun ya da kısa kul seçenekleriyle söz ya da nişan töreninizde şık ve zarif görünmenizi sağlayacaktır.

Sadece kol kısmı dantelli olmayıp kayık yakaya sahip olan abiyenin etek kısmı tül detaylarla şekillendirilmiştir. Kum saati vücut tipine sahip olan gelin adaylarının vazgeçilmezi olan bu abiyenin altına stiletto ayakkabı giyebilirsiniz.

Tül Etekli Dantelli Abiye Modeli

Farklı tasarımlarla dikkatleri üzerine çekmeyi seven gelin adaylarının tercih ettiği tül etekli dantelli abiye modelini ilkbahar ve yaz aylarında yapılacak olan nişan törenlerinde giyebilirsiniz. Elbisenin tamamında olan işlemeler ve tül detayları sizi daha çekici hale getirecektir.

Beli Dantelli Abiye Modeli

Zarif ve sade tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi seven hanımların tercih ettiği beli dantelli abiye modeli, özellikle romantik bir havaya sahip olan gelin adayları için vazgeçilmez bir tercihtir. Kum saati vücut tipine sahip olan gelin adaylarına önerilen bu abiyeyi giyerek daha ince bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Siyah Dantel Abiye Modeli

Dantelli kısa abiye modelleri arasında, zarif tasarımıyla dikkatleri çeken siyah dantel abiye modelini evde yapacağınız söz ya da nişan törenleri için ideal bir seçenek olacaktır. Siyah astar üzerine işlenen güpür danteller de elbiseye ayrı bir hava katmıştır.

Düşük Omuz Dantel Abiye Modeli

Ev içerisinde yapacağınız söz ya da nişan törenlerinde düşük omuzlu dantel abiyeyi tercih edebilirsiniz. Eğer kum saati vücut tipine sahipseniz bu abiye sayesinde tüm vücut hatlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Bu abiye modelini tamamlamak için saçlarınızı at kuyruğu yapabilirsiniz.

BAKINIZ: Straplez Gelinlik Modelleri

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!