featured

Didem Arslan Yılmaz Kimdir? Gündemden Düşmeyen Sunucu Didem Arslan Yılmaz Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Didem Arslan Yılmaz kimdir? Son günlerde gündemden düşmeyen siyaset programları ve reytingleri alt üst eden Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı ile gündeme gelen Didem Arslan Yılmaz kimdir

YouTube video

Hazırsanız sunucu, haber spikeri ve muhabir Didem Arslan Yılmaz kimdir, Didem Arslan Yılmaz kaç yaşında, Didem Arslan Yılmaz eşi ne iş yapıyor ve bunun gibi bir çok sorunun cevabını vermeye başlayalım!

Didem Arslan Yılmaz Kimdir? 

Didem Arslan Yılmaz kimdir lafı uzatmadan başlayalım. Didem Arslan Yılmaz, 12 Ocak 1974’te İstanbul’da doğdu. Türk haber spikeri ve gazeteci olarak tanınan Didem Arslan Yılmaz, Sivaslı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Babası Kasım Arslan, annesi Makbule Arslan’dır. Kadıköy Kız Lisesi’nden mezun olduktan sonra 1992 yılında İstanbul Üniversitesi Gazetecilik ve Radyo Lisesi Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu.

Gazeteciliğe 1992’de Flash TV’de haber sunarak başlayan Yılmaz, ilerleyen zamanlarda Kanal D’ye geçerek muhabirlik yaptı. Çalar Saat programını ve Serdar Cebe’yle Hafta sonu Haberleri’ni sunan Arslan daha sonra Uğur Dündar ekibine katılarak Star TV’ye geçti. 

Didem Arslan Yılmaz, 13 Ajans, Gün Ortası ve Türkiye’nin Nabzı programlarıyla bir süre ilgilendikten sonra 22 Mayıs 2016’da kanaldan ayrıldı. Twitter’da bir açıklama yapan sunucu, CNN Türk’ten ayrılarak Habertürk’e döndüğünü açıkladı. 

2020 Ağustos ayında ise Habertürk’teki görevini de bıraktığını duyurdu ve Show TV’de Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programına başladı. Peki Didem Arslan Yılmaz kaç yaşında? 12 Ocak 1974 doğumlu olan Didem Arslan Yılmaz 49 yaşındadır. Didem Arslan Yılmaz kimdir, ne zaman evlenmiştir, kaç çocuğu vardır devam edelim…


Didem Arslan Yılmaz Kaç Yaşında?

12 Ocak 1974 doğumlu olan Didem Arslan Yılmaz 49 yaşındadır.


1- Didem Arslan Yılmaz’ın Eşi Kürşat Yılmaz Kimdir?

Eşi Didem Arslan Yılmaz gibi gazeteci ve yazar olduğu söylenen Kürşat Yılmaz’ın Artvin’li olduğu bilinmektedir. Didem Arslan Yılmaz’ın eşi Kürşat Yılmaz ile olan evliliğinden Mina adında bir kız çocukları bulunmaktadır.


2- Didem Arslan Yılmaz Kürşat Yılmaz Ne Zaman Evlendi?

Didem Arslan 2003 yılında Kürşat Yılmaz ile evlenerek Yılmaz soyismini aldı. Yılmaz daha sonra Kürşat Yılmaz ile evliliğinden Mira adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. 


3- Didem Arslan’ın Kızı Kaç Yaşında? 

Didem Arslan Yılmaz kimdir? Didem Arslan Yılmaz’ın kızı kimdir, çocuğu var mı gibi sorularınızı da hemen yanıtlayalım. Didem Arslan Yılmaz eşi Kürşat Yılmaz ile olan evliliğinden Mina isminde bir kız çocuğuna sahip. Mina Yılmaz’ın yaşı ise 18 olarak biliniyor.


4- Didem Arslan Yılmaz Nereli? 

Didem Arslan Yılmaz nereli? Didem Arslan Yılmaz aslen Sivas’lıdır ancak İstanbul’da dünyaya gelmiştir.


5- Didem Arslan Yılmaz İnstagram Adresi Nedir? 

Didem Arslan Yılmaz’ın İnstagram adresi; arslandidem şeklindedir. 


6- Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Nedir?

Didem Arslan Yılmaz kimdir sorularının çoğalmasına neden olan olay program, 17 Ağustos 2020’de Show TV ekranlarında başladı. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Tv programı çözülemeyen dosyaları çözüyor, gizemli davaları açıklığa kavuşturuyor ve kavuşamayan aileleri kavuşturuyor.


7- Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

Didem Arslan Yılmaz kimdir? Daha önce Müge Anlı ile çalışmış olan Kebriye Koç ve Gizem Gündoğdu Didem Arslan Yılmaz ile çalışan isimlerden. Ayrıca Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme kadrosunda bulunan diğer isimler de şöyle:

”Tuğçe Kocaman, Gökhan Bektaş, Aytul Çorapçıoğlu, Orhan Kemiksiz, Emekli Polis Cinayet Büro  Avukatı Handan Bakbak”


8- Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Avukat Handan Bakbak Neden Yok?

Erzurum’lu olduğu bilinen Av. Handan Bakbak, İstanbul Ayazpaşa’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Nişantaşı’nda tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Özellikle İstanbul Barosu’nun çeşitli merkez ve kurullarında hizmet almış, sivil toplum kuruluşları ile birçok sosyal projede yer almıştır.

Ünlü bir avukat olarak tanınan Handan Bakbak, programın sunucusu Didem Arslan’a dava açtı. Bakbak, Arslan’ın kendisine saldırdığını ve hakaret ettiğini iddia etti. Dilekçede ise şunları söyledi:

“Yayın reklam arasına girince stüdyoda herkesin huzurunda ben otururken tepeme gelip ağzına geleni saymaya, ağzından tükürükler saçarak, gözlerini öfkeyle açarak bana bağırmaya başladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!