featured

DJI Pocket 2 Fiyatı Nedir | Vlogger Olmak İçin İhtiyacınız Olan Kamera

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Eğer bugünlerde bir Vlogger olmak istiyorsanız ilk öğrenmeniz gereken  DJI Pocket 2 fiyatı ve özellikleri olacak. Sizlere sunduğu kaliteli çekim gücü, muadillerine göre çok daha büyük bir sensöre sahip olması ve yenilenen özellikleri ile muhteşem bir kamera ile kaliteli bir iş çıkarmak istiyorsanız, müjde!  DJI Pocket 2 Türkiye pazarında da satışa sunulacak.

DJI Pocket 2 Türkiye Pazarında Yerini Aldı | DJI POCKET 2 Fiyatı Nedir

Günümüzün en eğlenceli meslek kollarından biri olan Vlogger’lar için hem çok pratik hem de çok kaliteli bir kamera olan DJI Pocket 2 fiyatı ne kadar? DJI Pocket 2 Türkiye başta olmak üzere yüzlerce ülkede tanıtılarak büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Tanıtımı yapıldıktan çok kısa bir süre sonra DJI Pocket 2 satın al araması ile online alışveriş sitelerinde rekor kıran DJI markası, Vlogger olmayı isteyen ya da bu işte usta olan yüzlerce insanın ilgi odağı oldu.

1 – DJI Pocket 2 ile Gittiğiniz Her Yer Para Kazandıracak

Eğer siz de kaliteli bir görsel gücüne sahip bir kamera ile çalışmak istiyorsanız, yanınızda kocaman yer kaplayan bir kamera seti ile gezmek zorunda değilsiniz. DJI Pocket 1 modelinde olduğu gibi DJI Pocket modeli de oldukça küçük bir yer kaplıyor. DJI Osmo Pocket modeli ile Vlogger kamera sektöründe büyük bir yer edilen marka, yeni modeli ile de oldukça ilgi çekti. Cep boyutundaki fotoğraf makineniz ile yayın yapmak artık hem çok kaliteli hem de çok kolay.

2 – Büyük Sensörlerle Hassas Çekimler Yapın

Bir önceki modele göre çok daha büyük bir sensöre sahip olan bu model oldukça hassas bir görüntü çekme becerisine sahiptir. Bir fiyat performans ürünü olan DJI Pocket 2 fiyatı ile sizleri üzmeyecek gibi görünüyor. Ortalama  350 dolara satılması planlanan bu makine ile hem özel hayatınızda hem de Vlogger kimliğiniz ile hassas fotoğralar çekebileceksiniz.

3 – Kamera Özellikleri ile Büyüleyici Bir Ürün

Daha önceki modellere kıyasla daha yüksek özelliklere sahip olan bu model, 64 megapiksellik ana kameraya sahiptir. Bu da makinenin çok daha detaylı fotoğraf ve videolar çekmesini sağlamaktadır. HDR video çekim özelliğinin de yer alması planlanan bu makine sizin Vlogger kariyerinizde adeta eliniz kolunuz olacak.

4 – Mikrofon Sistemi ile Daha Net Videolar

Daha önceki modelinde 2 mikrofon bulunan DJI Pocket 1 fiyat performans ürünü olan DJI Pocket 2‘ye dönüşürken 2 yeni mikrofona daha sahip olmuş. Bu özelliği ile daha net çekimler yapmanızı sağlayacak olan makineniz ile bloggerlık ve Vloggerlık oldukça eğlenceli hale geliyor.

5 – Yakınlaştırma Özelliği ile Detaylı Çekimler İçin DJI POCKET 2 Fiyatı ile Yakından İlgilenin

Siz de çok uzak mesafelerdeki karelere yakınmış gibi hissetmek ve yaşadığınız her anı paylaşımlarınız ile sosyal medya takipçileriniz ile paylaşmak istiyorsanız, DJI POCKET 2 fiyatı ile yakından ilgilenmenizi öneririz. 8 kata kadar yakınlaştırma özelliği eklenen bu modelin fiyatına DJI Osmo Pocket 2 fiyat araması ile de kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

6 – Yeni DJI Pocket Fiyat Bilgisi Açıklandı mı

YouTube video

Markanın en yeni modeli DJI Pocket 2 Combo fiyat bilgisi iki şekilde paylaşıldı. Saniyede 60 kare çekim ile 4K çekim özelliğine sahip olan yeni DJI Pocket fiyatı 349 dolardır. İçerisinde harici mikrofon ve tripod bulunan set halindeki DJI POCKET 2 Fiyatı ise 499 dolardır.

Dünyanın en yeni ürünlere ve en iyi teknolojilerine yer verdiğimiz Bilim Teknik sayfamızı takip etmeyi unutmayınız. Bilim, teknoloji ve bilgi ile kalmanız dileğimizle…

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!