featured

Doğuştan Gelen Rahatsızlığıyla Dalga Geçenlere Bu Cevabı Veriyor!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amerikalı Mahogany Geter, lenfödem hastalığıyla doğdu. Ama bu hastalık, onun görünüşünü bambaşka bir hale dönüştürdü. Onunla dalga geçenlere ise Geter aynı cevabı veriyor.

Mahogeny Geter, Doğuştan Fil Hastalığına Yakalandı

Mahogeny Geter, doğuştan fil hastalığına yakalandı. Tıpta lenfödem olarak adlandırılan bu hastalık, vücudun yumuşak dokularında su toplanmasına neden olduğundan bir bacağı diğer bacağının neredeyse 5 katı olmuştu.

23 Yaşındaki Genç Kızın Sol Bacağı Tam 45 Kilo!

23 Yaşındaki Genç Kızın Sol Bacağı Tam 45 Kilo!

Geter’in sol bacağı lenfödem nedeniyle tam 45 kilo olmuştu. Onu böyle görenler onunla ‘deforme olmuş’ diye dalga geçiyor, bacağını ‘dana jambon’a benzeterek hunharca gülüyorlardı. Hatta Geter’e bacağının kesilmesi gerektiğini dahi söyleyenler olmuştu.

Geter, Kendisi ile Dalga Geçenlerle Baş Etmeyi Öğrendi

Geter, Kendisi ile Dalga Geçenlerle Baş Etmeyi Öğrendi

Geter, bu söylentiler yüzünden günlerce ağladı ve kendisini eve kapattı. Ancak bu durumun geçmeyeceğinin farkına varan Geter, söylentilerle baş etmeyi öğrendi

Annesi Bu Yolda Ona Daima Destek Oldu

Annesi Bu Yolda Ona Daima Destek Oldu

İlk önce kendisini zayıf ve hastalıklı hissettiğini söyleyen Geter, annesinin desteği ile görünüş açından olmasa da kalbiyle ne kadar güzel biri olduğunun farkına vardı. Bu durumu yaşayanlara destek olabilmek için ise birçok projede yer almaya başladı

Geter, Şimdilerde Mankenlik Yaparak Vücudunu Kabullendiğini Gözler Önüne Seriyor

Geter, Şimdilerde Mankenlik Yaparak Vücudunu Kabullendiğini Gözler Önüne Seriyor

Bu hastalığının tedavisinin mümkün olmadığını belirten Geter yalnızca lenfatik drenaj ve masaj ile şişliğin hafifletilebildiğini belirtiyor. Bu durumu kabullendiğini ifade eden Geter şimdilerde mankenlik yapıyor. Ayrıca sosyal medya hesapları üzerinden de vücudunu gözler önüne sererek, kendisi gibi olanlara ”Sizde başarabilirsiniz” mesajı veriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!