featured

Dragonfly Elektrikli Scooter Fiyatları Değişti mi | 6 Bin Dolar ile Satılan Elektrikli Scooter Modeli Hangisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugünlerde adını sıklıkla duyduğumuz, Dragonfly Elektrikli Scooter fiyatları ve özellikleri ile teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren elektrikli lüks araçlar arasında yerini alıyor. Gündelik yaşantımızın bir parçası haline gelen elektrikli araçlardan biri de kuşkusuz Scooter’lar. Geçtiğimiz günlerde D-Fly Group şirketi tarafından ön siparişe sunulan Dragonfly isimli ürün ise hem fiyatı hem de özellikleriyle dikkat çekiyor. İşte, 6000 dolar ile ön siparişe sunulan Dragonfly elektrikli Scooter fiyatları ve özellikleri…  

Dragonfly Elektrikli Scooter Fiyatı ve Özellikleri

YouTube video

Geçtiğimiz günlerde oldukça uygun fiyat seçeneği ile birlikte ön siparişe açılan Dragonfly elektrikli Scooter özellikleri ile dikkat çekiyor. Son derece lüks bir tasarıma sahip olan yeni ürün, 4,5 inçlik yüksek çözünürlüklü bir ekran ile birlikte kullanıcıların karşısına geliyor. İşte, yeni elektrikli Scooter’ ın tüm özellikleri!

1 – Motor Performansı Tatmin Edici Düzeyde Oldu

Geçtiğimiz günlerde ön siparişe açılan Dragonfly Scooter, motor performansı ile kullanıcıların epey dikkatini çekiyor. Çift motorlu bir seçeneğe sahip olan bu ürün, ortalama 60 kilometre hıza kadar çıkabiliyor.

Performansıyla birçok kişiyi kendine hayran bırakan yeni ürün, aynı zamanda 1.800 Watt çekiş gücüne de sahip. Söz konusu çekim gücü sayesinde kullanıcılar, yokuşları son derece kolay bir şekilde tırmanabiliyor.  

2 – Bu Elektrikli Scooter Modelinde Teknoloji Ön Planda 

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve donanımsal olarak BMW elektrikli Scooter yapısına oldukça benzeyen ürün, teknolojik özellikleri ile rakiplerinden bir adım öne çıkıyor. 4,5 İnç büyüklüğünde ve 4K çözünürlüğe sahip olan yeni Scooter sayesinde kullanıcılar da oldukça keyifli bir yolculuk yapabiliyor.

Kullanıcılar, söz konusu ekrana Bluetooth üzerinden akıllı telefonlarını bağlayabiliyor, GPS üzerinden konumlarını takip edebiliyor ve aynı zamanda saatlik hızlarını en doğru şekilde ekran üzerinde görebiliyor. Oldukça kaliteli bir ses sistemine sahip olan yeni Scooter da aynı zamanda Formula 1 araçlarından esinlenen Full- Tilt direksiyon teknolojisi de bulunuyor. Kullanıcılar, söz konusu direksiyon teknolojisi sayesinde üç boyutlu eğim kontrollerini kolaylıkla sağlayabiliyor.

3 – Dragonfly Elektrikli Scooter Fiyatları Üzerinde Etkisi Olan Diğer Önemli Özellikler

Hem tasarımsal hem de donanımsal olarak son derece lüks elektrikli motosiklet yapısına benzeyen yeni ürün, hafif karbon fiber gövde ile birlikte kullanıcıların karşısına çıkıyor. Hafif karbon fiber yapısının yanı sıra son derece düşük ağrılık merkezine sahip olan ürün, kullanıcılarına 45 kilometrelik bir menzil de sunuyor. Söz konusu menzil BMW E Scooter ürününden oldukça fazla.

Yerli elektrikli Scooter gibi katlanabilir bir yapıya sahip olan Dragonfly, üç tekerlekli (108,6 cm uzunluk) ve dört tekerlekli (115,2 uzunluk) yapısı ile birlikte ön siparişe açılmış durumda. Scooterson Rolley 2 isimli araçtan ilham alan yeni ürün, aynı zamanda dünyanın ilk elektrikli hiper Scooter’ı olmaya aday. İşte, Dragon elektrikli Scooter fiyatları;

Dragon Elektrikli Scooter Güncel Satış Fiyatları

Dragon elektrikli Scooter fiyatları, sonunda resmi olarak açıklandı. Mercedes Benz Elektrikli Scooter fiyatı ve Seat elektrikli motosiklet fiyat listesi ile eş değer politikaya sahip olan ürün, 3 tekerlekli modeli için 5.000 Dolar, 4 tekerlekli model için ise 6.000 Dolar ile ön siparişe açılmış durumda. 

Dragon elektrikli Scooter fiyatları her ne kadar yüksek olsa da hem tasarımsal hem de donanımsal olarak sınıfın en iyi durumunda. 100 Dolarlık geri ödemeli bir şekilde ön siparişe açılan ürünün ne kadar satacağı ise şimdiden merak konusu.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!