featured

Düğün Günü Salona Eşinin Eski Sevgilisi Gelse Ne Yaparsın?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsanın başına ender de olsa gelecek olaylardan birisi de; eşinin eski sevgilisinin düğüne gelmesidir. Peki böyle bir durumda siz ne yaparsınız?

Birini sevdiniz ve evlenme kararı aldınız. O büyü gün geldi, çattı ve sevdiğiniz kişi ile bugün düğününüz var. Mutluluktan içiniz içinize sığmıyor, bir yanınız buruk olsa da bir yanınız mutluluktan adeta havalara uçuyor. İstediğiniz tek şey ise; bu büyünün asla bozulmaması!

Düğün salonuna girdiniz ve her şey adeta bir masal gibi kusursuz ve büyüleyici… Meraklı gözlerle etrafa bakarken gördüğünüz ayrıntı ise; eşinizin eski sevgilisinin ta kendisi! Peki tepkiniz ne olur? Bu mutlu gününüzü eşinizin eski sevgilisinin gölgesi ile nasıl atlatırsınız?

2/6

Ne Alaka! Eşime Onu Buradan Göndermesini Söylerim!

Ne Alaka! Eşime Onu Buradan Göndermesini Söylerim!

Eşinin eski sevgilisini düğün salonunda tam da evleneceği gün görenlerin vereceği cevaplardan akla ilk gelendir. Kolay bir durum olmamakla birlikte kabul etmeliyiz ki; birçoğumuz elbette sinirlenir ve o an onun o salonu anından terk etmesini isteriz.

3/6

“Benim Oldu” Der Gibi Görmezden Gelir, Eğlenmeye Devam Ederim

“Benim Oldu” Der Gibi Görmezden Gelir, Eğlenmeye Devam Ederim

Eşinin eski sevgilini düğün günü, düğün salonunda gören kişilerin vereceği tepkilerden birisi de deyim yerindeyse “Görmezden gelmek” olur. Yapılan araştırmalara göre bu cevabı verenlerin sayısı azımsanmayacak kadar fazladır.

Bir nevi bu cevabın tam da yerinde olduğunu söylememiz mümkündür. Nitekim; siz artık evlendiniz ve o artık sizin eşiniz oldu. Sizi sevmeseydi sizinle evlenmezdi değil mi? Bu nedenle de aşırı tepkiler vermez yersiz olabilir.

4/6

Yanına Giderim ve Burayı Hemen Terk Etmesini Söylerim!

Yanına Giderim ve Burayı Hemen Terk Etmesini Söylerim!

Bu konuda verilebileceğiniz en doğal tepkilerden birisi de artık o kişinin sizin eşiniz olduğunun vermiş olduğu rahatlığı ile eski sevgilisinin karşısına geçerek orayı hemen terk etmesini söylemenizdir. Yukarıda da belirttiğimiz gibi eşiniz sizi sevmese eşiniz olmazdı, pek tabii bu durumu kullanarak alnınız dik bir şekilde eşinizin eski sevgilinize salonu terk etmesini söyleyebilirsiniz.

5/6

Gözünün İçine Baka Baka Eşimle Dans Ederim

Gözünün İçine Baka Baka Eşimle Dans Ederim

İlk dans, düğünün en özel ve en romantik anlarının başında geliyor. Hele bir de o düğün salonunda sizi izleyen çift gözlerden birisi de eşinizin eski sevgilisi ise o halde o dans anına daha fazla anlamlar yüklemeniz de olası olacaktır.

Eşinizin eski sevgilisi niyetini bile bilmediğiniz bir şekilde düğününüze geldiyse ona vereceğiniz en güzel tepkilerden birisi de gözlerinin içine baka baka eşinizle dans etmek olabilir. Böylece ne kaybettiğini anlamaya çalışan gözlerinde pişmanlık belki de kıskançlık görebilirsiniz.

6/6

Tanımıyormuş Gibi Hoş Geldiniz Der Geçerim

Tanımıyormuş Gibi Hoş Geldiniz Der Geçerim

Geçmişi geçmişte bırakmayı başaran ve özellikle ikili ilişkilerde partnerinizi geçmişine, geçmişindeki kişilere göre yargılamayı sevmeyen bir karakteriniz varsa muhtemelen düğün salonunda eşinizin eski sevgilisini gördüğünüzde verdiğiniz tepki de tanımamazlık olacaktır.

Hatta onun aslında eşinizin eski sevgilisini olduğunu bilmiyormuşsunuz gibi davranmak, onu biraz kızdıracağı gibi sizin de en güzel anınızı mahvetmenizi engelleyerek akıllıca bir tepki olabilir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!