featured

Dünyanın En Güzel Çocukları!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en güzel çocukları listesinde yer alan birbirinden güzel ve başarılı çocuklar ağzınızı açık bırakacak. İşte, dünyanın en güzel çocukları!

Kadınların güzelliğinin yanında bir gerçekte çocukların güzelliğidir. Bazı çocuklar ilk bakışta bile güzelliği ile kendine hayran bırakıyor. Dünyanın en güzel çocukları listesinde yer alan birbirinden güzel ve başarılı çocuklar ağzınızı açık bırakacak.

Çocukluğunuzu gözler önüne getirecek ve sizi bir hayli düşündürecek olan bu çocuklar, genetik farklılıktan olsa gerek ilk bakışta kendilerine hayran bırakıyor. Şimdi, dünyanın en güzel çocuklarını tanımaya hazır mısınız? Size göre hangisi daha güzel diye bir soru sormayacağız çünkü bu çocukların hepsi birbirinden güzel ve başarılı.

Dünyanın En Güzel Çocukları!

Jare Ijalana

Jare Ijalana

Afrikalı Barbie olarak namı duyulan Nijeryalı Jare Ijalana, görenleri büyülüyor. 7 yaşında olmasına rağmen büyük bir hayran kitlesi olan Jare, sadece güzelliği ile değil profesyonelliği ile de dikkatleri üzerinde topluyor. Verdiği pozlarla yetişkin mankenlerden bir farkı olmayan Jare’nin çok büyük projelerde yer alması bekleniyor. Dünyanın en güzel çocukları arasında giren Ijalana, sağlam genlerinden dolayı ablası ve kardeşi ile de güzellikte yarışıyor.

Anastasia Averbukh

Anastasia Averbukh

Dünyanın en güzel çocukları içinde bulunan Anastasia Averbukh 8 yaşında ve şimdiden bir süper star olarak tanınıyor. İsrail’in en güzel kızı olan minik yıldız, birçok filmde yer almış ve çocuk giyim firmaları ile çalışmıştır. Anastasia küçük yaşına rağmen enerjisi ve güzelliği ile birçok mankeni ve modeli geride bırakmayı başarıyor.

Anastasia Knyazeva

Anastasia Knyazeva

Sosyal medyanın en çok konuştuğu küçük model Anastasia Knyazeva, mavi gözleri ve duru güzelliği ile ilk bakışta görenleri çok etkiliyor. Moskovalı model, kristal mavi gözleri ile o kadar çok dikkat çekiyor ki İngiliz medyası onu dünyanın en güzel kızı ilan etti. Birçok reklam filminin de yüzü olan Knyazeva, 1,3 milyon takipçi ile dünyanın en çok takip edilen küçük modeli haline geldi.

Ava Marie ve Leah Rose

Ava Marie ve Leah Rose

Dünyanın en güzel ikizleri olan Ava ve Leah sadece 8 yaşında olmalarına rağmen göz alıcı bir güzelliğe sahipler. Kaliforniyalı ikizler güzellikleri kadar başarılarıyla da çok konuşuluyor. Ünlü mankenlik ajansları ile sözleşme imzalayan ikiz modeller, çeşitli dergi ve çocuk giyim markaları ile de çalışıyor. Ava ve Leah’ın takipçi sayısı ile dudak uçuklatıyor. Birçok ünlü isime rakip olacak takipçi sayıları tam 1,7 milyon.

Anna Pavaga Anup

Anna Pavaga Anup

Mavi gözlü minik modeller içinde çekici bir çocuk olan Anna Pavaga Anup, 9 yaşında ve harikalar yaratıyor. Birçok ünlü derginin kapağını süsleyen Anna, büyük bir takipçi kitlesine de sahiptir. İnstagramda 1500’den fazla gönderisi olan Anna’nın 522 bin takipçisi bulunuyor. 9 yaşında bu kadar başarıya imza atana Anna’yı ileride daha yüksek yerlerde göreceğimize eminiz.

Aira Marrie Brown

Aira Marrie Brown

Canlı Barbie lakabı ile anılan Aira Marrie Brown, 9 yaşında olmasına rağmen hem modellik hem de oyunculuk yapıyor. 2015 yılında The Longest Ride filminde yer alan Brown, çok küçük yaşlardan beri kamera karşısında olduğu için oldukça rahat görünüyor. Dünyanın en güzel çocukları listesine giren Brown, şimdiden birçok başarıya imza atarak geleceği hakkında güzel şeyler düşündürüyor.

Colin ve Kameron Scoot İkizler

Colin ve Kameron Scoot İkizler

Kaliforniyalı ikiz çocuklar Colin ve Kameron yakışıklılıkları ile yetişkin erkekleri solluyor. Kaliforniya’da ünlü bir ajans ile çalışan ikizler, altın saçları ve çekici yüz hatları ile kendilerine hayran bırakıyorlar. İndigo Beach koleksiyonunu tanıtan Colin ve Kameron Kaliforniya’da çok ilgi görüyor.

Cooper Lunde

Cooper Lunde

Henüz 6 yaşında olan çocuk model Cooper Lunde, ilk bakışta göz alacak bir güzelliğe sahip. Kalın kaşları, uzun kirpikleri, porselen derisi ve özgüveni ile tüm dünyayı ele geçirecek gibi duruyor. Güney Koreli anne ve Kanadalı babanın genlerinin birleşmesiyle dünyaya gelen Lunde, şimdiden rakiplerinin çok ilerisinde duruyor. Küçük fenomenin instagramda yetişkin mankenlerle yarışacak sayıda, 351 bin takipçisi bulunuyor.

Farouk James

Farouk James

Dünyanın en güzel çocukları listesinde yer alan Londralı Farouk James, doğal saçları ile büyük küçük herkesi çok kıskandırıyor. 7 yaşında olan James, Londra Moda haftasının gözde çocuklarından biri olmuştu. Saçları ile büyüleyen James, çekiciliği, ciddiyeti ve sempatikliği ile doğuştan bir manken gibi duruyor. Küçük fenomenin sosyal medyada da birçok hayranı bulunuyor. İnstagramda verdiği pozlarla çok konuşulan James’in şimdiden 282 bin takipçisi var.

Graylee More

Graylee More

3 yaşında bir model olduğunu duymuş muydunuz hiç? Graylee More sadece 3 yaşında ve şimdiden adından söz ettiriyor. Güzel gözleri ve saçları ile dikkatleri üzerinde toplayan More, dünyanın en güzel çocukları listesinde yer alan en küçük modellerden biridir. Henüz sosyal medya ile tanışmayan minik modelin ilerleyen yıllarda adı daha çok konuşulacak gibi duruyor.

Hayley Vasquez

Hayley Vasquez

Kıvırcık saçın ön plana attığı güzelliklerden biri olan Hayley Vasquez, bebek model olarak başladığı yolculuğuna çocuk model olarak devam ediyor. Bebeklikten beri dikkatleri üzerine toplayan Hayley, birçok ulusal reklamda yer almıştır. 10 yaşında olan çocuk model, aynı zamanda bir instagram yıldızıdır. 2015 yılında instagramın en moda 20 çocuk yıldızı listesine giren Hayley aynı zamanda moda tasarımcısı olarak da çalışmaktadır.

Jordyn Reinle

Jordyn Reinle

Küçük yaşlarda büyük markalarla çalışmaya başlayan Jordyn Reinle, güzelliği ile her kapıyı aralıyor. Küçük yaşta birçok reklam firması ile çalışan Reinle, görenlere adeta küçüklüğünü sorgulatıyor. ABD’li 7 yaşındaki minik model 35 binin üzerinde takipçi kitlesine sahiptir. Şimdiden dünyayı sarsmaya hazırlanan Reinle, bu konuda başarılı olacakmış gibi duruyor.

Keeike

Keeike

Saçlarına hayran kalacağınız Keeike, sadece 7 yaşında. 7 yaşında olmasına rağmen birçok ünlü ajans ile çalışan Keeike moda dünyasını ele geçirmek üzeredir. Güzelliğinin yanında zekiliği ile de konuşulan Keeike İngilizce ve Fransızca biliyor. Birçok mankenin kıskandığı saçlara ve güzelliğe sahip olan Keeike sosyal medyada da çok beğeniliyor. Dünyanın en güzel çocukları listesine giren Keeike, esmer güzelliği ile akıllara kazınıyor.

Lara ve Mara Bawar

Lara ve Mara Bawar

Alışılmış güzel çocuk modellerin yanı sıra ilgi çekici görünüşleri ile konuşulan kız kardeşler Lara ve Mara 14 yaşındadır. Genetik farklılığa sahip olan güzel modeller albinizmin verdiği farklılıkla dikkatleri üzerlerine çekmeyi başarıyor. Brezilyalı kız kardeşler Bazaar kids, Nike gibi ünlü markalara modellik yapmıştır. Çeşitlilik ve farklılığın getirdiği doğal güzellikten faydalanan ikiz kardeşler daha birçok başarıya da imza atacaktır.

Megan ve Morgan Boyd

Megan ve Morgan Boyd

İkiz modeller içinden en ilginç ve göze çarpanı Megan ve Morgan ’ın diğerlerinden ayrılan bir özellikleri var. Annelerinin mavi ikizler diye adlandırdığı ikizlerin gözleri mavi fakat birinin gözlerinde herkesi şaşırtan bir özellik var. İkizlerden birinin gözlerinin farklı renkte olması onlara daha çarpıcı bir güzellik katıyor. Amerikanın en iyi modelleri olma yolunda ilerleyen ikizlerin instagramda 150 binden fazla takipçisi bulunuyor.

Lilly Chee

Lilly Chee

Dünyanın en güzel çocukları listesinde yer alan en büyük yaşa sahip olan Lilly Chee 15 yaşındadır. Artık genç modelliğe doğru yol alan Chee, alışveriş yaparken ünlü firmalar tarafından keşfedildi. Keşfedildiği günden beri birçok büyük firma ile çalışan Chee, kariyerine oyunculuğu da ekledi. Başarılı bir oyuncu ve model olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Lilly tüm çocuk modellere de güzel bir örnek oluyor.

Liza Tolmacheva

Liza Tolmacheva

İlk bakışta Angelina Jolie’yi andıran Liza Tolmacheva, büyüleyici güzelliği ve üstün yetenekleri ile adından söz ettiriyor. Dans, müzik, modellik gibi birçok alanda yeteneği bulunan minik Liza, ileride Angelina Jolie gibi büyük bir isim olmaya hazırlanıyor. Reklam filmleri, modellik, katalog çekimleri derken Liza’nın bu yaşlardayken bile yoğun bir hayatı var.

Mia Aflalo Shunem

Mia Aflalo Shunem

Bu saçları görünce gerçekten çok şaşıracaksınız. 5 yaşındaki Mia Aflalo Shunem parlak, dolgun ve sağlıklı saçları ile yetişkin mankenleri çok kıskandırıyor. İsrailli minik model, güzel gözleri, aslan yelesi saçları, parlak teni ile ağızları açık bırakıyor. İngiliz Vogue dergisine çıkan minik modelin instagramda 133 bin takipçisi bulunuyor ve güç geçtikçe bu sayının artması da bekleniyor

Talia Burke

Talia Burke

İlk bakışta oyuncak bebekleri andıran minik model Talia Burke, naifliği ve hassaslığı ile adeta bir bebek gibi görünüyor. 7 yaşındaki Talia, birçok kişinin sahip olmak için servetler ödediği dudaklara doğuştan sahiptir. Büyük ve dolgun dudakları, keskin yüz hatları ile birçok kişinin favorisi haline gelmiştir. Moda endüstrisinde Ralph Lauren, Zara Kids gibi büyük şirketlerle çalışan Talia, küçücük yaşı ile büyük başarılara imza atmıştır.

Violetta Antonova

Violetta Antonova

Eski halini hatırlıyor musunuz? İşte Violetta Antonova da şu an 4 yaşında ve birçok insan tarafından tanınıyor. 4 yaşındaki bir insana göre fazla ünlü olan Antonova bu durumu eşsiz güzelliğine borçludur. Mavi gözleri ve parlak sarı saçları ile birçok moda gösterisinde yer alan Violetta, dünyanın en güzel çocukları listesinde yer aldı. Minik modelin 4 yaşına rağmen instagramda 423 bin takipçisi ve hayranı bulunuyor.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. hepsi birbirinden güzel arkadaşımla ben çok beğendik evimize almayı isteriz

    Cevapla
Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!