featured

Dünyanın En Güzel Kadın Sporcuları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın her yerinden farklı kategorilerde derece almış muhteşem kadınlar! Dünyanın En Güzel Kadın Sporcuları

Dünyanın En Güzel Kadın Sporcuları, girdikleri her ortamı güzelleştirdikleri gibi spor alanını da güzelleştirmeye devam ediyor. Sporun hemen hemen her alanında yer alan bu kadınlar hem güzellikleri ile hem de başarıları ile spor dünyasına heyecan katıyorlar. Gören herkesi kendilerine hayran bırakıyorlar. İşte en güzel kadın sporcular

Dünyanın En Güzel Kadın Sporcuları

Dünyanın En Güzel Kadın Sporcuları

2/16

Milene Domingues

Milene Domingues

1979 yılında doğan eski Brezilyalı futbolcu, orta saha mevkisinde görev yapmaktaydı. Dünyanın en yüksek bonservisine sahip kadın futbolcudur.

3/16

Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki

Profesyonel Tenis oyuncusu olan Caroline Wozniack, aslen Danimarkalıdır. Dünya genelinde beşinci sırada yer almayı başarmıştır. Birçok hayranı tarafından “Güneş ışığı” olarak bahsedilmekte olan bu güzel ve başarılı sporcu WTA Dünya Kadınlar Tenis Şampiyonasında ise birinci olmuştur.

4/16

Alana Blanchard

Alana Blanchard

1990 yılında dünyaya gelen Amerikalı sörfçü aynı zamanda modellikte yapmaktadır. Rip curl mayolarını tasarlayıp modelliğini yapan ünlü sporcu güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakmaktadır.

5/16

Jenny Finch

Jenny Finch

Amerika’nın Softbol Milli Takım oyuncusu olan Jenny Finch’e ait birçok altın madalyası bulunmaktadır. 1980 yılında doğan ünlü sporcu hem güzelliği hem de başarısı ile baş döndürmektedir.

6/16

Anastasia Luppova

Anastasia Luppova

Rus bilardo oyuncusu olan Anastasia Luppova, rus piramidinde iki kere Avrupa şampiyonu olmuştur. Moskova şampiyonluğu da bulunan bu güzel bilardo oyuncusu, 2009 yılında Miss Billiards isimli yarışmayı da kazanmıştır. 34 yaşındaki güzel koç olmaya devam ediyor.

7/16

Ana Ivanoviç

Ana Ivanoviç

1987 yılında dünyaya gelen Ana Ivanoviç, ünlü Sırp tenis oyuncusudur. 2008 yılında Dünya Balkanlar Tenisinde büyük bir çıkış yakalamayı başarmıştır. Şüphesiz en güzel kadın sporcular arasında yer almaktadır.

8/16

Çağla Kubat

Çağla Kubat

2000 yılında rüzgar sörfü yapmaya başlayan Çağla Kubat, 1979 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitiren ünlü sporcu, aynı zamanda oyunculuk ve mankenlik de yapmaktadır.

9/16

Stacy Keibler

Stacy Keibler

1979 yılında Amerika’da doğan güreşçi Stacy Keibler, güzelliği ile gören herkesin ilgisi çekmeyi başardı. Güreşçiliğin yanında şarkıcılık ve söz yazarlığı da yapmaktadır. Ayrıca bazı güreşçilere menejerlik de yapmıştır.

10/16

Danica Patrick

Danica Patrick

Amerikalı Otomobil yarışcısı olan Danica Patrick, 2005 yılındaki Indy500 yarışında en iyi çaylak pilot oldu. Aynı zamanda aktislik ve modellik de yapmaktadır.

11/16

Anna Kournikova

Anna Kournikova

Tenis kariyerine henüz 13 yaşında iken başlayan Anna Kournikova şüphesiz en güzel kadın sporcular deyince ilk akla gelen isimlerdendir. Tenis dünyasında oldukça tanınan bir isim olan sporcu hem kariyeri ile hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

12/16

Allison Stokke

Allison Stokke

Atletizm sporcu ve fitness modeli olan bu güzel sporcu sırıkla atlamada çok sayıda rekor kırmıştır. Henüz 17 yaşındayken videoları internet üzerinde yayılarak fenomen olmasına sebep oldu.

13/16

Maria Sharapova

Maria Sharapova

1987 yılında doğan Rus tenisçi, henüz 8 yaşındayken tenise olan ilgisi yüzünden Amerika’ya yerleşmiştir. Wimbledon Tenis Turnuvasında birinci olmuştur.

14/16

Tanith Belbin

Tanith Belbin

1984 yılında doğan Amerikan buz patencinin birçok şampiyonluğa imza atmıştır. 1998 yılından beri Buz dansı yapmaktadır.

15/16

Alex Morgan

Alex Morgan

30 yaşındaki Amerikalı futbolcu, dünyanın en güzel kadın sporcuları arasında yer almaktadır. Şu anda Olympique Lyonnais takımında forma giymektedir.

16/16

Antonija Misura

Antonija Misura

1988 yılında doğan Hırvat basketbolcu güzel, Samsun Canik Belediyesinde ve Hırvatistan Kadın Milli basketbol takımında forma giymektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!