featured

E İhracat Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

E İhracat sistemi, günümüzde son zamanlar da müşteri sayısının artması sonucu girişimci firmalar açısından Türkiye’de ve dünyada gelişmiş bir ticaret platformudur. Dünyada teknolojinin hızlıca gelişmesi ve de kargo gönderim fiyatlarının azaltılmasına yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Bunun neticesinde e ihracat tercih edilen bir yöntem haline gelmiştir. Dünyadaki teknolojik gelişmeler birlikte dünyada dijitalleşme artmıştır. Dünyadaki farklı ülkelerdeki insanlar birbirleriyle kolay iletişim kurmaktadır.

Aynı zamanda birbirlerini yakından da takip etmektedirler. Bunların neticesinde ülkelerin birbirleriyle arasındaki sınırlar ortadan kalkmıştır. Ve ortak pazar alanı oluşmuştur. Aslından bu yönteme sınırların ötesi e ticarette denebilir. Dijital ve teknolojik ortamın imkanları limitsizdir. Bu sebeple bu durum e ticareti ön plana çıkararak avantajlı konuma getirmektedir.  Son yıllarda dünya geneline bakacak olursak e- ihracat uygulaması oldukça yaygınlaşmaya başlamıştır.

E İhracat Neden Yapılmalıdır?

E ihracatın en önemli avantajı siparişlerin kar oranları daha yüksektir. E- ihracat sayesinde doğrudan müşteriye müşterilere satışlar yapılmaktadır.  İç piyasalardaki rekabet ortamlarında avantajlı konumda olmamızı sağlamaktadır. Basit ticaret kuralları e ihracat ortamında bulunmamaktadır. Buda satıcıları daha rahat konuma getirmektedir. E- İhracatın en güzel yanlarında biriside KDV’siz faturalar kesilebilmektedir. https://www.shipentegra.com/blog/e-ihracat/ sayfasını ziyaret ederek aradığınız sorulara cevap bulabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!