featured

E Posta Adresi Nasıl Silinir? GMail – Hotmail – Yahoo – Yandex Hesapları İçin E Posta Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pek çoğumuz için e posta adresi nasıl silinir işlemini gerçekleştirmenin yolunu bulmak oldukça zordur. Bu nedenle tüm e-posta platformlarından e posta adresi nasıl silinir sorusunun cevaplarını vereceğiz.

Peki, GMail – Hotmail – Yahoo – Yandex hesapları İçin e- posta silme işlemi nasıl yapılır? Tüm bu işlemleri gerçekleştirmeden önce e-posta hesabınızı silme kararınızdan emin olup ve geri dönüşünün olmayacağını bilmenizi isteriz. Şimdi işte sırasıyla tüm hesaplar için silme işlemleri!

E-Posta Adresi Nasıl Silinir

1 – Google Hesabı Silme

Google hesabımı kapatmak istiyorum diyenler için hemen hesap silme Google da nasıl yapılır, anlatalım. Google hesabı nasıl silinir?

Öncelikle ?

Hotmail e posta adresi nasıl silinir sorusunun cevabı veya Hotmail hesabımı kapatmak istiyorum diyenler için en kolay hesap silme yöntemini açıklayalım. Hotmail hesabı nasıl silinir ?

Hotmail hesabınızla oturum açın.Oturum açtıktan sonra Hotmail hesabı silme linki olan bu linke tıklayın : https://account.live.com/CloseAccount.aspxİşleminizi gerçekleştirmek için acıkan linkte “ileri” tuşuna tıklayın.Açılan sayfadaki bütün seçenekleri işaretleyin.Sayfanın altında bulunan “Yine de bu hesabı kapatmak mı istiyorsunuz? Gitmenize üzüldük. Gitmeden önce lütfen bize neden ayrıldığınızı anlatın” bölümünde nedenlerden birini seçin. Kalıcı olarak Hotmail e-posta hesabı silmek için “Artık Microsoft hesabı kullanmak istemiyorum.” Opsiyonunu seçebilirsiniz.Bu işlemden sonra, “Hesabı kapatılmak üzere işaretle” işlemine tıklayın. Bu işlemle birlikte hesabınız kalıcı olarak silinecektir.Fakat, yine de Hotmail 60 gün hesabınızın kalıcı olacak silinmesi için beklemektedir. 60 günün sonunda ise kalıcı olarak Hotmail yani Outlook hesabı silme işleminiz gerçekleştirilir.

3 – Yahoo E Posta Nasıl Silinir ?

Yahoo e posta adresi nasıl silinir işlemini birkaç adımda gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için aşağıda belirttiğimiz yolları sırasıyla takip edin.

Yahoo hesap silme linki olan bu linke tıklayın: https://edit.yahoo.com/config/delete_userAçılan sayfada Yahoo e-posta adresinizle ve şifrenizle giriş yapın.Giriş işleminden hemen sonra bir sayfa açılacak ve bu sayfada “Hesabımı silme işlemlerine devam et” tuşuna basın.Hesabınız bu tuşa basarak onaylamayı yaptığınız andan itibaren 30 gün içerisinde kalıcı olarak silinecektir.

 4 – Yandex E Posta Nasıl Silinir ?

Yandex e posta adresi nasıl silinir işlemi için aşağıda vereceğimiz yolları takip edin.

Yandex hesabı silme linki olan bu linke tıklayın: https://passport.yandex.com.tr/profileAçılan sayfada yandex hesabınızla ve şifrenizle giriş yapın.Karşınıza gelecek olan sayfada “Hesabı sil” bağlantısına gidin ve işleminizi onaylayın.30 gün sonra Yandex hesabı silme işleminiz kalıcı olarak gerçekleştirilecektir.

Dört farklı e-posta adresinin en kolay e posta adresi nasıl silinir yöntemi bu şekildedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!