featured

Ebru Şahin Kimdir | Destan Dizisiyle Ekranlara Yeniden Dönecek Olan Ebru Şahin Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ebru Şahin kimdir? Ebru Şahin Destan dizisiyle yeniden ekranlara güçlü bir şekilde giriş yapıyor. Son zamanların en çok beğenilen oyuncularından biri olan Şahin, özellikle Hercai dizisindeki performansı ile göz doldurmuştu. Bu dizideki Reyyan karakteri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan oyuncunun, şimdilerde özel hayatı da bir hayli araştırılıyor. Peki Ebru Şahin kimdir? Ebru Şahin kaç yaşında, boy kilo bilgisi ne? İşte yanıtlar…

Ebru Şahin Kimdir? Ebru Şahin Kaç Yaşında?

Ebru Şahin kimdir? Oyuncu ile ilgili en çok merak edilen konulardan bir tanesi yaşıdır. 18 Mayıs 1994 yılında dünyaya gelen Ebru Şahin yaş bilgisi 27 olarak paylaşılmıştır. Oyuncu, boğa burcu kadınıdır.

1- Ebru Şahin Nereli? Ebru Şahin Kürt mü? Ebru Sahin Türk mü?

Ebru Şahin Tekirdağlı mı? Yakın zamanda ünlü bir kanala röportaj veren oyuncu, doğma büyüme İstanbullu olduğunu ancak babasının aslen Tekirdağlı olduğunu ifade etmektedir. Kara kaşlı, kara gözlü olması sebebiyle Ebru Şahin Kürt mü yönünde sorular aldığını belirten güzel oyuncu, Kürt olmadığını Türk olduğunu dile getirmiştir.

2- Ebru Şahin Kimdir Boyu Kilosu Nedir?

Ebru Şahin boyu kilosu konusunda oldukça hassas olduğunu ifade etmektedir. Kilo takıntısının bulunduğunu belirten oyuncu, kilo kontrolünü sağlayabilmek için sıkı spor ve diyet listelerine başvurduğunu belirtmektedir. Ebru Şahin 1.70 boyunda ve 54 kilodadır.

3- Ebru Şahin’in Annesi ve Babası Kimdir? Ebru Şahin Kaç Kardeş?

Ebru Şahin’in annesi ve babası kimdir, isim olarak bilinmemektedir. Oyuncu ailesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmaktan kaçınsa da geçmiş günlerde bir aile fotoğrafı paylaşmıştı. Bu paylaşımında oyuncunun güzelliğini annesinden aldığı ve annesinin tıpatıp aynısı olduğu ortaya çıkmıştı. Oyuncunun bir evin bir kızı olduğu ve kardeşi olmadığı da bilinenler arasındadır.

4- Ebru Şahin Biyografi | Ebru Şahin Ne Mezunu?

Ebru Şahin doğma büyüme İstanbulludur. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamlayan oyuncu, 2012 yılında İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesine başlamıştır. Buradan mezun olan Ebru Şahin, öncesinde oynadığı reklam filmleri yüzünden bir anda oyunculuğa yönelmiştir. Daha sonrasında ise kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanmaya başlamıştır.

5- Ebru Şahin Hangi Dizilerde Oynadı? Ebru Şahin Oynadığı Diziler Listesi?

Ebru Şahin hangi dizilerde oynadı? Güzel oyuncu akıllara Hercai dizisiyle kazınsa da öncesinde oynadığı dizi-film projeleri de bulunmaktadır. Oyuncu ilk olarak Ali Adnan Özgür’ün yönetmenliğini üstlendiği Kan parası adlı filmde rol almıştır. Daha sonrasında ise Savaşçı dizisinden teklif almış ve Didem karakterine hayat vermiştir.

2017 yılında Babam adlı filmde yer alan Ebru Şahin, hemen sonrasında İstanbullu Gelin’in Burcu Selimer’i olarak karşımıza çıkmıştır. Oyuncunun son projesi ise izleyiciden tam not almayı başaran Hercai dizisi olmuştu. 2 sezon boyunca devam eden bu proje, beklenmedik bir anda final yapmış izleyicisini oldukça üzmüştü.

6- Ebru Şahin’in Eşi Kimdir? Ebru Şahin Cedi Osman Ne Zaman Evleniyor?

Ebru Şahin’in eşi sanılsa da Cedi Osman, oyuncunun sevgilisidir. Ebru Şahin Cedi Osman iki yılı aşkın bir süredir aşk yaşamaktadır. Ünlü basketbolcu Cedi Osman NBB takımlarından olan Cleveland Cavaliers takımında forma giymektedir.

Uzun bir süredir aşk yaşayan ikili, aşklarını her fırsatta gözler önüne seriyordu. Geçtiğimiz günlerde Kapadokya tatili yapan ikili büyük bir sürpriz yaparak hayranlarını mutlu etti. Cedi Osman’dan evlilik teklifi aldığını açıklayan Ebru Şahin, bu teklife evet dediğini de belirtti. Şimdilerde evlilik hazırlıkları yapan ikilinin, 2022 yaz başında evlenecekleri konuşuluyor.

7- Ebru Şahin Din mi Değiştirdi?

Ebru Şahin din mi değiştirdi? Ebru Şahin’in din değiştirdi ve Ermeni olduğuna dair bilgi paylaşımları tamamen asılsızdır. Oyuncu dini inancına dair herhangi bir paylaşımda bulunmazken, Türk olduğunu da belirtmişti.

8- Ebru Şahin’in Saçları Orijinal mi?

Ebru Şahin ile ilgili en çok merak edilen konulardan bir diğeri ise saçlarıdır. Kıvırcık saçları ile oldukça sempatik bir görünüm sunan oyuncunun saçları tamamen doğaldır. Oyuncu saçları konusunda özel bir şey yapmadığını, yalnızca aylık bakımını yaptırmaya gayret gösterdiğini belirtiyor.

9- Ebru Şahin İnstagram Hesabı Yok mu? Ebru Şahin İnstagram Neden Kapandı?

Ebru Şahin İnstagram hesabı yok mu? Oyuncu Hercai dizisi devam ederken bir dönem İnstagram hesabını kapatmış ve çok sayıda dedikodunun çıkmasına neden olmuştu.

O dönemde Akın Akınözü ile yakıştırılan ve bundan rahatsız olduğu yüzünden oyuncunun hesabını kapattığı iddia edilmişti. Bir diğer iddia ise oyuncunun sevgilisi Cedi Osman’dan ayrıldığı ve depresyona girdiği yönündeydi. Kısa süre sonra hesabını açan oyuncu şimdilerde İnstagram hesabını aktif olarak kullanıyor. 3.7 milyon takipçi kitlesine sahip oyuncunun hesabına @rebrusahin nickname ile ulaşılabilecektir.

10- Ebru Şahin’in Yeni Dizisi Destan Ne Zaman Başlıyor?

Ebru Şahin yepyeni bir dönem dizisi olan Destan ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Cesur, güzel ve dürüst bir kız Akkız karakterine hayat verecek olan oyuncunun dizisi ile ilgili 2 farklı tanıtım yayınlandı.

YouTube video

Tanıtımların oldukça ilgi çekici olması ise diziye olan ilginin artmasına neden oldu. Orta Asya’daki Türkleri konu alan bu dizinin önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yayınlanması bekleniyor. Dizinin daha yayın gününe karar verilmediği için ne zaman başlayacağı konusunda ise gün verilemiyor. Bir diğer yeni dizi Üç Kuruş dizisinin yıldızı Aslıhan Malbora kimdir öğrenmek için tıklayınız.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!