featured

Eda Ece Kimdir? Eda Ece Evlimi? Eda Ece Aslen Nereli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eda Ece kimdir? Yasak Elma’nın sevilen oyuncusu Eda Ece, şu sıralar magazin gündeminde sıkça yer alan isimlerden bir tanesidir. Dizinin başrol oyuncusu olan ünlü güzel, bu dizinin Pazartesi günleri reyting rekorları kırmasının ana kaynağı diyebiliriz. Peki Eda Ece kimdir? Eda Ece evlimi? Hepsi ve çok daha fazlası haberimizde…

Eda Ece Kimdir? Eda Ece Kaç Yaşında?

Eda Ece kimdir? Yasak Elma’nın sevilen oyuncusu Ece’yi, oldukça genç yaşta pek çok dizide rol almıştır. Sempatikliği ve güzelliği ile dikkat çeken oyuncu, özellikle Yasak Elma’da canlandırdığı Yıldız karakteri ile hepimizin gönlüne taht kurdu. Eda Ece kaç yaşında? 20 Haziran 1990 doğumlu olan güzel oyuncumuz 31 yaşındadır.

1- Eda Ece Aslen Nereli? Eda Ece Nereli Kürt mü?

Eda Ece aslen nereli olduğunu birkaç röportajında paylaşmıştır. Doğma büyüme İstanbullu olan oyuncunun annesi ve babası da doğma büyüme İstanbulludur. 

YouTube video

Sevilen oyuncu ile ilgili bilinmeyenlerden bir tanesi de soyadıdır. Eda Ece soyadı Uzunalioğlu’dur. Ece ismi soyismi değil, ikinci ismidir.

2- Eda Ece Anne ve Babası Kimdir?

Oyuncunun annesi ve babasının kimler olduğu da ayrı bir merak uyandırmaktadır. Oyuncu annesinin fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden yalnızca bir kez paylaşmış, bu durumdan hiç hoşnut olmayacağını da belirtmişti. Ekran önünde yer almak istemeyen ailesi hakkında da ne yazık ki bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Ancak oyuncunun bir kız kardeşi olduğu ve kardeşinin adının Esra Ece olduğu bilinmektedir.

3- Eda Ece Hangi Bölümden Mezun? Eda Ece Oyunculuk Eğitimi Aldı mı?

Eda Ece Şişli Terakki lisesinden mezun olduktan sonra, İstanbul Bilgi Üniversitesi psikoloji bölümüne başlamıştır. Bu bölümden başarılı bir şekilde mezun olan güzel oyuncu, kariyerini oyunculuk üzerine oluşturmayı planlamıştır.

Mezuniyeti sonrası bir galeride çalışmaya başlayan Ece, tiyatro klübüne üye olmuştur. Burada başarılı çalışmalar sergileyen oyuncu kariyerine ise resmen bu şekilde başlamıştır.

4- Eda Ece Hangi Dizilerde Oynadı? Eda Ece Oynadığı Diziler Nelerdir?

Eda ece oynadığı diziler listesi sınırlı olsa da başarılı çalışmaları onun daima dikkat çekmesini sağlamıştır. Oyuncu 2003 yılında ilk kez Hayat Bilgisine konuk oyuncu olarak katılmıştır. Sonrasında sırasıyla Aşkın mucizeleri, Bez bebek, Kösem Sultan, Adını Feriha Koydum gibi projelerde yer almıştır. Oyuncunun kariyerinin zirvesi ise Pis Yedilidir.

Eda Ece buradaki Cimbom karakteri ile herkesin hayran kaldığı oyunculardan biri haline gelmiştir. Bu projede 3 sezon yer alan oyuncu daha sonra Beni böyle sev, Kızım için, Kocan kadar konuş, İlişki durumu karışık, Deli Dumrul, Görümce, Mahrumlar gibi dizi-film projelerinde yer almıştır. Oyuncunun son projesi ise Yasak Elma olmuştur.

Burada doğal ve sempatik bir karaktere can veren oyuncu kısa zamanda, birçok izleyicinin hayranlık duyduğu bir isim halini almıştır. Dizi 5. Sezonunda olmasına ve pek çok kurgu değişikliğine gitmesine rağmen, Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizilerinden biridir. Dizinin bu kadar tutulmasının nedeni ise Eda Ece ve Şevval Sam’ın kusursuz oyunculuğunun büyük payı vardır.

5- Eda Ece Boy Kilo Bilgisi Nedir? Eda Ece Kaç Kilo?

Eda Ece kimdir konusu kadar oyuncunun kilo ve boy bilgisinin de merak edildiği bilinmektedir. Eda Ece boy kilo bilgisi 1.68’e 53 olarak paylaşılmıştır. Kusursuz bir vücudu olan oyuncu, kilo almaya müsait bir yapısının olduğunu ancak düzenli spor yaptığını vurguluyor.

6- Eda Ece Evlimi? Eda Ece Sevgilisi Kaç Yaşında?

31 yaşındaki oyuncu evli değildir. Evlilik için henüz erken olduğunu belirten güzel oyuncunun Buğrahan Tuncer ile evli olduğu sanılsa da, Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer ile bir süredir birliktedir.

Haziran ayının ortasında kısa süreli bir ayrılık yaşayan çift, şimdilerde ilişkilerine doludizgin devam ediyor. Hatta magazin dünyasında olan kulislere göre Eda Ece ve sevgilisi, yakın zamanda ailelerini tanıştırmış ve bu yaz nikah masasına oturmak için hazırlık yapıyormuş.

7- Eda Ece Kimdir? Eda Ece İnstagram Hesabı Nedir?

Eda Ece, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmaktadır. Bu hesapları üzerinden özel hayatı ve set günleri ile ilgili türlü paylaşımlarda bulunmaktadır. Eda Ece İnstagram hesabının yaklaşık 5 milyon takipçisi bulunmaktadır. Oyuncunun İnstagram hesabına ulaşmak için platform üzerinden @eda.ece şeklinde bir ara yapmanız yeterli olacaktır. Dizinin eski sezon oyuncusu ve Yıldız’ın kankası Yasak Elma Zehra kimdir, diziden neden ayrıldı okumak için tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
2
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!