featured

Eda Erdem Kimdir | Filenin Sultanları Eda Erdem Nereli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eda Erdem kimdir? Filenin Sultanlarının demir başı diyebileceğimiz Eda Erdem diğer oyunculara nazaran A Milli Takımın en tecrübeli oyuncusu. Başarılı voleybolcu kimliği ile ön plana çıkan Eda Erdem’in hayran kitlesinin bir hayli kalabalık olduğunu söylememiz mümkün. Peki Eda Erdem kimdir? Eda Erdem hayatı nasıl voleybolla kesişti? İşte yanıtlar…

Eda Erdem Kimdir? Voleybolcu Eda Erdem Kaç Yaşında?

Eda Erdem kimdir? Voleybolcu Eda Erdem kaç yaşında? 22 Haziran 1987 doğumlu olan sporcu 34 yaşındadır. Filenin Sultanlarının kaptanı olan sporcu aynı zamanda Milli Takımda yaşı en büyük olan voleybolcu olma unvanına da sahiptir. Uzun yıllardır A milli takımda yer alan kaptan, takımın birçok başarısında büyük pay sahibidir.

1- Eda Erdem Nereli? Eda Erdem Ailesi Kimdir?

Eda Erdem kimdir? Eda Erdem nereli? Doğma büyüme İstanbullu olan Eda Erdem’in ailesi de İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir. Ailesi hakkında herhangi bir bilgi paylaşmaktan kaçınan Eda Erdem tanınan biri olsa da, ailesi ile mütevazi yaşantısını sürdürmeye devam ediyor.

2- Eda Erdem Hangi Üniversiteden Mezun? Eda Erdem Okuduğu Okullar Nelerdir?

Eda Erdem kimdir? Başarıları ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan sporcunun eğitim hayatı bir hayli merak edilmektedir. İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamlayan sporcu daha sonra Bahçeşehir Üniversitesi Fotoğrafçılık ve Video bölümünde okumaya başlamıştır. Okula bursu kesildiği için devam edemeyen oyuncu, daha sonrasında ise A Milli takımda yer alınca okulu bitirmeye vakit bulamamış.

3- Eda Erdem Boyu ve Kilosu Nedir?

Eda Erdem kimdir? Eda Erdem boyu 1.88 kilosu ise 74 olarak paylaşılmaktadır. Sporcu kimliği sebebiyle çok hareketli bir yaşantısı bulunan sporcu, yaşına rağmen genç kız görüntüsü ile kendisine hayran bırakıyor.

4- Eda Erdem Evlendi mi? Eda Erdem Eşi Ne İş Yapıyor?

Eda Erdem kimdir? Eda Erdem evlendi mi? Evet, bir dönem Eda Erdem evlenmiştir. Eda Erdem Temmuz 2011 yılında Erdem Dündar ile hayatını birleştirmiştir. Erdem Dündar ise sporcu kimliği olan bir kişi olarak öne çıkmaktadır.

5- Eda Erdem Boşandı mı? Eda Erdem Dündar Çocuğu Var mı?

Eda Erdem kimdir? Eda Erdem boşandı mı? Yakın zamanda Eda Erdem ile eşi Erdem Dündar’ın ayrıldığına dair dedikodular ortaya çıktı. Ancak çift ayrılmadığını yalnızca yoğunluktan dolayı bir araya gelemediklerini ifade etmektedir. Eda Erdem Dündar çocuğu var mı? Sevilen sporcunun 10 yıllık evliliğinden henüz bir çocuğu yok.

6- Eda Erdem Hangi Takımda? Eda Erdem Ne Zamandan Beri Milli Takımda?

Eda Erdem kimdir? Eda Erdem şu sıralar Fenerbahçe Opet takımında, takım kaptanı olan bir smaçördür. 2008 yılından bu yana Fenerbahçe Opet takımında yer alan oyuncu, kariyerini burada sonlandırmak istediğini belirtiyor. Eda Erdem Voleybol kariyerine tam olarak 13 yaşında başlamıştır.

Eda Erdem kimdir? Küçük yaşlardan beridir voleybol ile ilgilendiğini belirten sporcu Beşiktaş’ın alt yapısına kayıt olmuştur.

2004 yılında A takıma yükselme şansı bulan sporcu 4 sene burada yer aldıktan sonra Fenerbahçe’ye transfer olmuştur. Yaklaşık 13 senedir ise voleybol kariyerini bu takımda devam ettirmektedir.

7- Eda Erdem Kimdir Başarıları?

Eda Erdem kimdir başarıları nelerdir? 2005 yılından günümüze A Milli Takımda forma giyen Erdem, aynı zamanda takımın kaptanıdır. En tecrübeli oyuncu olma unvanına sahip Eda Erdem’in kariyeri ise başarılarla doludur. Eda Erdem kimdir? Sporcunun Milli takım başarıları ise şu şekilde sıralanabilir;

2009 Avrupa Ligi 2.’liği (Türk Millî Takımı)2009 Avrupa Şampiyonası 5.’liği (Türk Millî Takımı)2009 Süper Kupa MVP – En Değerli Oyuncu2010 Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası En İyi Servis Atan Oyuncu2010 Avrupa Kadınlar Ligi 2.’liği (Türk Millî Takımı)2010 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası-Dünya 6.’lığı (Türk Millî Takımı)2011 Aroma Kadınlar Voleybol 1. Ligi En İyi Smaçör2011 Avrupa Kadınlar Ligi Dörtlü Finali En İyi Servis Atan Oyuncu2011 Avrupa Kadınlar Ligi 2.’liği (Türk Millî Takımı)2011 Avrupa Şampiyonası 3.’lüğü (Türk Millî Takımı)2012 Londra Olimpiyatları (Türk Millî Takımı)2012 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası 3.’lüğü2015 Avrupa Şampiyonası 4.’lüğü (Türk Millî Takımı)2015 Avrupa Şampiyonası İkinci En İyi Blokör2016 CEV Şampiyonlar Ligi En İyi Orta Oyuncu2016 Bayanlar Voleybol 1. Ligi En İyi Orta Oyuncu2017 Kadınlar Kupa Voley (Türkiye Kupası) MVP – En Değerli Oyuncu2017 Vestel Venus Sultanlar Ligi En İyi Orta Oyuncu2017 Avrupa Şampiyonası 3.’lüğü (Türk Millî Takımı)2017 Avrupa Şampiyonası En İyi Orta Oyuncu2018 FIVB VNL Voleybol Milletler Ligi 2.’liği (Türk Millî Takımı)2018 FIVB VNL Voleybol Milletler Ligi En İyi Orta Oyuncu2019 Avrupa Şampiyonası 2.’liği (Türk Millî Takımı)2019 Avrupa Şampiyonası En İyi Orta Oyuncu2020 Tokyo 2020 Olimpiyat Avrupa Kıta Elemeleri Şampiyonluğu (Türk Millî Takımı)2020 Tokyo 2020 Olimpiyat Avrupa Kıta Elemeleri En İyi Orta Oyuncu

8- Eda Erdem İnstagram Hesabı Nedir?

Eda Erdem kimdir? Eda Erdem İnstagram hesabı üzerinden hem sporcu kimliği hem de ailevi hayatına dair önemli paylaşımlar yapabilmektedir. Sevenleri ile sık sık etkileşime geçen sporcunun yaklaşık 341 bin takipçisi bulunuyor.

YouTube video

Eda Erdem’in İnstagram hesabına ulaşmak için @edaerdem14 şeklinde aratabilirsiniz. Tuğba Şenoğlu kimdir yazımızı okumak için tıklayınız. 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!