Elçin Afacan Kimdir | Elçin Afacan Kaç Kilo Verdi?

Elçin Afacan Kimdir | Elçin Afacan Kaç Kilo Verdi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elçin Afacan kimdir? Son birkaç yıldır önemli pek çok dizide yer alan Elçin Afacan şimdilerde Çöp Adam dizisinde boy gösteriyor. Dizi sektörünün yeni yüzlerinden biri olan Afacan son dizisindeki görünüşüyle izleyici üzerinde şok etkisi yarattı. Elçin Afacan kimdir? Elçin Afacan eşi kim? Bir Aile Hikayesi Beste kaç kilo? Merak edilenler yazımızda!

Elçin Afacan Kimdir? Elçin Afacan Kaç Yaşında?

Elçin Afacan Kimdir | Elçin Afacan Kaç Kilo Verdi?

Çöp Adam dizisinin Meryem’i Elçin Afacan kimdir? 21 Ocak 1991 doğumlu olduğu bilinen Elçin Afacan yaş bilgisi 31’dir. İstanbul doğumlu olan oyuncu, halen İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir.

1- Elçin Afacan Aslen Nereli?

Elçin Afacan Kimdir | Elçin Afacan Kaç Kilo Verdi?

Peki, Elçin Afacan kimdir ve nereli? Sevilen oyuncunun anne ve babasının nereli olduğu bilinmemekle birlikte, oyuncu doğma büyüme İstanbulludur.

2- Elçin Afacan Ailesi Kimdir? Elçin Afacan Babası ve Annesi

Elçin Afacan Kimdir | Elçin Afacan Kaç Kilo Verdi?

Elçin Afacan’ın annesi ve babası ekranlarda yer almamayı tercih etmektedir. Medyatik olmayan ve tanınmayan ikili İstanbul’da gözlerden uzak bir şekilde yaşamlarını sürdürmektedir. Oyuncu bir evin bir kızıdır, kardeşi bulunmamaktadır.

3- Elçin Afacan Evli mi? Elçin Afacan Sevgilisi Kimdir?

Elçin Afacan Kimdir | Elçin Afacan Kaç Kilo Verdi?

Elçin Afacan evli değildir. Bu nedenle eşi olduğu yönündeki paylaşımların gerçeği yansıtmadığı söylenebilecektir. Elçin Afacan kimdir konusunda merak edilen bir diğer konu sevgilisi olup olmadığıdır.

Oyuncunun şimdilerde bir basına yansıyan bir ilişkisi bulunmuyor. Yakınlarda yaptığı röportajda da ilişkisi olmadığının altını çizen Afacan, aşktan korkmadığını ve doğru zamanı beklediğini açıkça belirtmişti.

4- Elçin Afacan Ne Mezunu?

Elçin Afacan Kimdir | Elçin Afacan Kaç Kilo Verdi?

Birçok projede gördüğümüz sempatikliği ile ilgi toplayan Elçin Afacan kimdir? İlkokul üçüncü sınıftan itibaren tiyatroya ilgisi olduğu belirten Afacan, lise eğitimini bitirdikten sonra kariyerini bu yönde şekillendirmiştir.

Üniversite eğitiminin Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Mezuniyeti sonrasında bir süre amatör olarak sektörde yer alan oyuncu 2016 yılı itibariyle dizilerde yer almaya başlamıştır.

5- Elçin Afacan Oynadığı Diziler Nelerdir? Elçin Afacan Hangi Dizilerde Oynadı?

Elçin Afacan Kimdir | Elçin Afacan Kaç Kilo Verdi?

Elçin Afacan kimdir? Sevilen oyuncu 2016 yılında Görevimiz Komedi adlı bir yarışma programında yer almıştır. 2016-2017 yıllarında ise İçerde adlı sevilen dizide Gülçin karakterini canlandırmıştır.

2017 yılında Deli Gönül dizisinde yer alan Afacan, 2019 yılında kariyerinin zirvesine ulaşmıştır. Bir Aile Hikayesi adlı dizide Beste karakterine can veren oyuncu, dizideki rolü gereği büyük beğeni toplamıştı.

Ancak dizi reyting mağduru olduğu için kısa sürede bu proje sonlanmıştı. 2020 yılında Sen Çal Kapımı projesine katılan oyuncu dizide Melek Yücel rolündeydi. İki sezon boyunca bu karaktere hayat vererek, kariyerindeki yükselişini sürdürdü.

Bu proje sonrasında kısa süreli olarak Seni Kalbime Sakladım dizisinde Reyhan rolüne bürünmüştü. Elçin Afacan kimdir konusu yalnızca oynadığı diziler ile sınırlı değildir. Oyuncu Blu ve Übü Hep Übü adındaki tiyatro oyunlarında da yer almıştır. Son olarak Elçin Afacan 2022 yılında Benden Ne Olur adlı sinema projesinde Gamze rolüyle tanınmıştır.

6- Elçin Afacan Boy Kilo Bilgisi Nedir? Elçin Afacan Nasıl Zayıfladı?

Elçin Afacan Kimdir | Elçin Afacan Kaç Kilo Verdi?
Elçin Afacan Kimdir | Elçin Afacan Kaç Kilo Verdi?

Elçin Afacan son yer aldığı proje Çöp Adam dizisinde verdiği kilolar ile dikkat çekti. Zayıflamadan önceki dönemde 1.68 cm boyunda ve 75 kilogramda olan oyuncu, fazla kiloları ile dikkat çekiyordu.

Kilolarından sıkılan ve sağlık için zayıflama kararı alan oyuncu sıkı bir diyete girdi. Verdiği kilolar sonrasında, bu dizide tekrar ekran karşısına çıkan oyuncu Elçin Afacan kimdir, nasıl zayıfladı sorularına maruz kalmasına neden oldu.

Peki, Elçin Afacan kaç kilo verdi? Yaklaşık 12 kilo verdiği bilinen Afacan bu dönemde diyetisyene başvurduğunu ve oluşturulan listeye birebir uyduğunu belirtiyor. Diyet sürecini spor ve yürüyüş ile destekleyen oyuncu, yaklaşık 3.5 ay gibi bir sürede bu kadar kilo vermiş.

7- Elçin Afacan Kimdir? Elçin Afacan Son Hali Nasıl?

Elçin Afacan Kimdir | Elçin Afacan Kaç Kilo Verdi?

Verdiği kilolar ile dikkat çeken Elçin Afacan kimdir? Şimdilerde koruma döneminde olduğunu belirten Elçin Afacan son hali ile görenleri şoka uğratıyor. Sizler için oyuncunun eski ve yeni hali arasındaki farkı burada göstereceğiz.

8- Elçin Afacan Çöp Adam Dizisinde Hangi Rolde?

Elçin Afacan Kimdir | Elçin Afacan Kaç Kilo Verdi?

Sevilen oyuncunun son dizi projesi ise Çöp Adam olmuştur. Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı gibi önemli isimlerin yer aldığı dizide Afacan Meryem karakterini canlandırıyor. Tamer’in kardeşi olan Meryem, abisiyle birlikte türlü eziyetlere maruz kalmıştır.

Annesinin sobaya gitmesin diye ayağından kelepçelediği bu kız, yaşadığı bu travmaları atlatamaz. Bu yüzden aşırı güvensiz, asosyal ve tamamen içine kapanık bir kız olmuştur. Annesi ve babasına karşı zerre sevgi duymayan Meryem’in hayattaki tek dayanağı abisidir.

Dizinin henüz ilk üç bölümü yayınlanmışken başarılı oyunculuğu ile tam not alan Elçin Afacan kimdir şeklinde yapılan araştırmaların odağı haline geldi.

Çöp Adam Dizisi Konusu Nedir bilgi almak istiyorsanız yazımızı inceleyebilirsiniz.

9- Elçin Afacan İnstagram Hesabı Nedir?

Elçin Afacan Kimdir | Elçin Afacan Kaç Kilo Verdi?

Elçin Afacan İnstagram hesabı üzerinden paylaşımlar yaparak özel yaşantısına dair önemli ipuçları veriyor. Yaklaşık 1.6 milyon takipçisi bulunan oyuncunun paylaşımlarına ve storylerine göz atmak için, @elciinafacan hesabına göz atabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!