featured

Elmas Küpe

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küpeler eski zamanlardan beri en sevilen takı grubudur. Özellikle elmas küpe çeşitlerine olan ilgi çok büyüktür. Bunun nedenlerinden biri doğada nadir bulunmalarıdır. Ayrıca göz alıcı parlaklığa sahiptirler. Üründeki işçilik ne kadar iyiyse kalitede o kadar yüksektir. Satın alırken sertifikası bulunan ürünleri seçmelisiniz. Bunun nedeni her sektörde olduğu gibi takı alanında da dolandırıcıların kol gezmesidir. Dolayısıyla kandırılıp sahte ürün almamak için sertifikanın olması önemli bir detaydır. Eğer uygun fiyatlı ürün almak istiyorsanız kesimi yuvarlak olanlar tam size göredir. Zarif görünümleri ve her bütçeye uygun olmaları nedeniyle sıkça tercih edilirler.

Elmas Küpe Modelleri

Piyasada model çeşitliliği çok fazladır. En çok gül ve damla gibi şekillerdeki elmas küpe modelleri satın alınmaktadır. Ayrıca birçok renk seçeneği de mevcuttur. Açık renkli olanlar daha değerlidir. Karat ağırlıklarına göre fiyatları değişmektedir. Genellikle karat ağırlıkları 0.10 ile 0.60 arasındadır. Kesim olarak genellikle kare tercih edilmektedir. Çünkü bu kesim parlaklığı daha çok vurgular. Bu yüzden ücretleri de diğerlerine göre pahalıdır.

Farklı tasarımlara sahip elmas küpeler için https://www.lizaypirlanta.com/elmas-kupe bu linkteki ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!