featured

Emine Özilhan Kimdir | Emine Özilhan Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emine Özilhan Kimdir? Emine Özilhan, başarılı ve güzel oyuncu Yasemin Özilhan’ın sır gibi sakladığı ve kameralardan uzak tuttuğu kızıdır. Emine Özilhan’ın bu denli kameralardan uzak tutulması, özellikle Yasemin Özilhan hayranları tarafından merak konusu haline geldi.

Emine Özilhan Kimdir | Sır Gibi Saklanan Emine Özilhan’a Dair Merak Edilenler

Emine Özilhan, son dönemlerin en çok merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Yasemin Özilhan’ın aşk dolu mutlu evliliğinden olan kızı Emine Özilhan, ailesi tarafından kameralardan uzak tutuluyor.

Magazin dünyasından olabildiğince uzak tutulan Emine Özilhan, bu nedenle de merak edilen ve arama motorlarında araştırılan isimlerden birisi oluyor. Anne ve babasının popüler olmasından dolayı kendisi de popüler hale gelen Emine Özilhan’ın birçok özelliği yönünden annesine benzediği ifade ediliyor.

Emine Özilhan Kimin Kızı | Emine Özilhan Nereli?

Emine Özilhan, eskilerin başarılı oyuncusu şimdilerin ise sosyetik güzeli olan Yasemin Ergene Özilhan ve İzzet Özilhan çiftinin büyük kızlarıdır. Annesi Yasemin Özilhan’ın “İlk göz ağrım” şeklinde ifade ettiği Emine İlhan, babası tarafından aslen Kayserilidir.

Emine Özilhan Babası Ne İş Yapıyor?

Emine Özilhan’ın babası, İzzet Özilhan önemli ve başarılı bir iş adamıdır. Ayrıca Anadolu Grubu ajansının da kurucu ismidir. Kayseri’de doğmuş ve baba tarafından aslen Kayserilidir.

Emine Özilhan Ne Zaman Doğdu?

Yasemin – İzzet çiftinin büyük kızları olan Emine Özilhan, 18 Şubat 2012 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Ünlü oyuncu Yasemin Ergene Özilhan’ın kızı olan Emine Özilhan, kova burcu.

Emine Özilhan Kaç Yaşında? Doğum Günü Ne Zaman?

Yasemin Özilhan’ın büyük kızı Emine Özilhan, 2012 senesinde dünyaya geldi. Artık genç kız olmaya başlayan Emine Özilhan, şuan 10 yaşında.

Emine Özilhan Kardeşi Var mı?

Emine Özilhan, iki çocuklu ailenin ilk çocuğudur. Özilhan’ın bir de kendisinden bir yaş küçük kız kardeşi var. Emine Özilhan’ın kız kardeşinin adı; Ela Özilhan. Ela Özilhan, 16 Nisan 2013 günü dünyaya geldi.

Kardeşi ile aralarında çok az bir yaş farklı olan Emine Özilhan’ın bu sayede kardeşi Ela ile adeta iki yakın arkadaş ilişkisi kurduğu biliniyor. Özellikle anneleri Yasemin Özilhan ile geçirdikleri keyifli zamanların sayısının fazla olduğu Yasemin Özilhan’ın sosyal medya paylaşımlarından belli oluyor.

Emine Özilhan İnstagram Hesabı Var mı?

Otoriter ve aynı zamanda da kızları ile yakın arkadaş gibi olan Yasemin Özilhan, kızlarının henüz sosyal medya kullanabilecekleri yaşa gelmediklerini ifade ediyor.

Dolayısıyla da kızlarının sosyal medya hesabı açmasına henüz müsaade etmeyen Özilhan, kızı ile birlikte olan fotoğraflarını kendi sosyal medya hesabından paylaşıyor olsa da kızlarının yüzlerini hala göstermemeye dikkat ediyor.

Emine Özilhan Dedesi Kim?

İş dünyasında sahip olduğu şirketler ve serveti ile dillerden düşmeyen Tuncay Özilhan, aynı zamanda Emine Özilhan’ın dedesidir. Milyon dolarlık servete sahip olan Tuncay Özilhan serveti bu bağlamda kullanıcılar tarafından fazlasıyla araştırılan konular arasında yer alıyor.

Anadolu Grubu şirketi sahip olarak bilinen Tuncay Özilhan, aslında bilinenden çok daha fazla servete sahip olmasıyla Türkiye’de çok konuşulan iş adamlarından birisidir.

Tuncay Özilhan Kim?

Emine Özilhan’ın kim olduğunu araştıranların merceğine takılan isimlerden birisi de Tuncay Özilhan oluyor. Tuncay Özilhan, Emine İlhan’ın babasının babası yani Emine Özilhan’ın dedesidir.

Büyük bir servete sahip olduğu bilinen Tuncay Özilhan, aslen Kayserili olmakla birlikte büyük iş adamları arasında yer alıyor.

Tuncay Özilhan Serveti Ne Kadar?

Anadolu Grubu sahibi olan Tuncay Özilhan, Yasemin Ergene Özilhan’ın kayınpederi, İzzet Özilhan’ın babasıdır. Ünlü ve başarılı bir iş adamı olan Tuncay Özilhan serveti konusunda merak edilen isimlerden de birisidir.

Türkiye’nin en değerli şirketlerden olan Anadolu Grubu’nun sahibi olan Tuncay Özilhan denildiğinde akla ilk olarak Türkiye’nin en önemli bira markası olan “Anadolu Efes” markası geliyor. Ayrıca Migros marketler zincirinin sahibi de Tuncay Özilhan’dır.

Otomotiv sektöründe de başarılı olan Tuncay Özilhan, ISUZU firması ile otomotiv sektöründe lider konumunda yer alıyor. Mc Donalds, Coca Cola Türkiye distribütörlüğü, Efestur gibi birçok şirketin sahipliğini yapan Tuncay Özilhan’ın servetinin de 2 milyar doların üzerinde olduğu biliniyor.    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!