En Çok Dinlenen Şarkılar
En Çok Dinlenen Şarkılar

En Çok Dinlenen Şarkılar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020 Yılının ikinci haftasını da iyisiyle kötüsüye yarın tamamlayacağız. En Çok Dinlenen Şarkılar konusunda sizlere bilgi vermek istiyoruz. Siz de öğrenerek bu hafta hangi şarkıların dinlendiğini bilebilir, siz de dinleyebilirsiniz. 

Listemizde yer alan parçalar, herkes tarafından sevilen sanatçıların parçaları olarak listemize girmeyi başarmışlardır. Aşağıda bahsettiğimiz şarkıları siz de dinleyerek en beğendiğiniz şarkının hangisi olduğundan yorum kısmında bize bahsedebilirsiniz. 

En Çok Dinlenen Şarkılar 

1- Mustafa Ceceli – Bedel ile En Çok Dinlenen Şarkılar Listesinin 1. Sırasında

YouTube video

Söz müziği Bilal Sonses’e ait olan ve Mustafa Ceceli tarafından seslendirilen “Bedel” isimli şarkı bu zamana kadar 40.178.345 dinlenme alarak en çok dinlenen şarkılar listesinde ilk sırayı almayı başarmıştır. 

2- Mustafa Sandal & Zeynep Bastık – Mod

YouTube video

Mustafa Sandal ve Zeynep Bastık’ın ortak seslendirdiği şarkı olan “Mod” listemizde ikinci sırayı almayı başarmıştır. Bu ana dek 23.137.163 dinlenme alan Mod şarkısını Sportify üzerinden de dinleyebilirsiniz. 

3- Irmak Arıcı – Mevzum Derin 

YouTube video

ırmak Arıcı’nın kalemle değil de yürekle yazılmış bir şarkı olduğunu söylediği “Mevzum Derin” şarkısı toplamda 27.118.095 görüntüleme alarak en çok dinlenen şarkılar listemizde üçüncü sırayı almayı başarmıştır. 

4- Emir Can İğrek – Nalan 

YouTube video

Emir Can İğrek tarafından seslendirilen “Nalan” parçası toplamda 49.516.413 görüntüleme almıştır. Listemizde en çok dinlenen şarkılar arasında dördüncü sırada yer alan bu parçanın görüntüleme sayısı her geçen gün artmaktadır. 

5- Hande Ünsal – Daha İyi 

YouTube video

Hande Ünsal tarafından seslendirilen “Daha İyi” parçası bu zamana kadar 11.655.020 görüntüleme alarak en çok dinlenen şarkılar listemizde beşinci sırayı almayı başarmıştır. 

6- Merve Özbey – Yaramızda Kalsın 

YouTube video

DMC etiketiyle yayınlanan “Yaramızda Kalsın” şarkısı Merve Özbey tarafından seslendirilmektedir. Şarkı, bu ana dek 19.608,878 görüntüleme alarak en çok dinlenen şarkılar arasında altıncı sırada yerini almıştır. 

7- Murda & Ezhel – Aya

YouTube video

Kimileri için oldukça saçma bir şarkı olsa da Murda ve Ezhel tarafından seslendirilen “Aya” parçası bu ana kadar 76.967.999 görüntüleme alarak listemizde yedinci sırada yer almıştır. Oldukça popüler olan bu parçanın görüntüleme sayısının giderek artış göstereceği düşünülmektedir. 

8- Buray – Tac Mahal

YouTube video

Hemen hemen her şarkısının severek dinlenildiği Buray bu kez de karşımıza “Tac Mahal” şarkısıyla çıkıyor. Bu ana dek 16.562.180 görüntüleme alan parça en çok dinlenen şarkılar listemizde sekizinci sırayı almayı başarmıştır. 

9- Ece Seçkin & Rozz Kalliope – Benjamins 3

YouTube video

“Okuttum Bro” sözüyle başlayan şarkı, herkes tarafından bilinen Ece Seçkin ve Rozz Kalliope tarafından seslendirilmektedir. “Benjamins 3” adını alan parça şuanda Youtube üzerinde 28.932.115 görüntülemeye sahip. 

10- Sıla – Karanfil 

YouTube video

Ahmet Kural ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Sıla Gençoğlu bu kez de en çok dinlenenler listesine adını yazdırmayı başardı. “Karanfil” adını verdiği parçası şuanda toplam 21.797.111 görüntülemeye sahip. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!