featured

En Çok Dinlenen Yabancı Şarkılar Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müzik ruhun gıdasıdır diye boşuna dememişler. Yolculukta, sıra beklerken, yürüyüşte, ders çalışırken ve hatta uyurken music player ile dinlemek ruhumuzu gerçekten besliyor. İyi müzikleri bulmak ve kendinize has bir çalma listesi oluşturmak da ruhunuzu daha iyi beslemenize yardımcı olabiliyor. En çok dinlenen yabancı şarkılar listesi ile son dönemlerin en popüler ve başarılı şarkılarına ulaşabilirsiniz. Hareketli en çok dinlenen yabancı şarkılar listesi ile günlük rutinlerinizi eğlenceli bir tonda yerine getirebilir ya da modunuzu yükseltebilirsiniz. Bunun yanı sıra slow en çok dinlenen yabancı şarkılar listesi ile de düşüncelere dalarak huzurlu bir dinginliğe yelken açabilirsiniz. işte songs 2020

En Çok Dinlenen Yabancı Şarkılar

İşte vazgeçilmeyen ve en çok sevilen yabancı şarkılar ( Songs 2020 ): 

1. Tones and I – Dance Monkey

YouTube video
2019 ve 2020 yıllarına damga vuran bir şarkı olan Dance Monkey, en çok dinlenen yabancı şarkılar listesi kapsamında ilk sırada yer alıyor. Özellikle gece kulüplerinde çeşit çeşit remixlerini duymaya alışkın olduğunuz bu şarkı, hareketli müziği ile müzik platformlarında en sık dinlenilenler listesinde başı çekiyor.

2. Y2K – Lalala

YouTube video
Hareketli en çok dinlenen yabancı şarkılar listesi kapsamında bu eğlenceli eseri anmadan olmaz. Lalala, son dönemlerin en sık dinlenilen şarkıları arasında yer alıyor. Şarkının sözleri ve klipi de oldukça ilginç. İşte tüm bu ilginçlikler Y2K ve Lalala şarkısını listenin üst sıralarına taşımaya yetiyor.

3. Dj Regard – Ride It

YouTube video
Son günlerde en sık dinlenilen şarkı listelerinde başı çeken Dj Regard – Ride It, bu listede de mutlaka bulunması gereken bir eser. Tekno ve hip hop sound’u ile gönüllerde taht kurmayı başaran Ride It, dünya çapında pek çok prestijli müzik listesinin de ilk sırasına oturmayı başardı. Özellikle bu müzik türünde parçaları sevenlerin Ride It’ i listelerine eklemeleri gerekiyor.

4. Billie Eilish – everything i wanted

YouTube video
Slow en çok dinlenen yabancı şarkılar listesi kapsamında son döneme damga vurmayı başaran genç ve başarılı isim Billie Eilish’i de eklemek gerekiyor. Genç yaşına rağmen her parçası ile büyük bir kitleye ulaşmayı başaran Billie Eilish, everything i wanted ile de sınırları zorlamaya devam ediyor. Bad Guy parçası ile ilk çıkışını hızlı bir şekilde yapan genç şarkıcı aynı zamanda birbirinden prestijli müzik ödüllerini almaya da doymuyor.

5. Maroon 5Memories

YouTube video
Uzun yıllardan beri her çıkış parçası ile en çok dinlenen yabancı şarkılar listesi içerisinde kendine yer bulan Maroon 5, Memories ile de yıla damga vurmayı başardı. Duygusal ve yavaş bir şarkı olan Memories, pek çok müzik platformunda üst sıralarda yer alıyor. Bu da demek oluyor ki Maroon 5, yıllar geçse de her sene müzik dünyasına damga vurmaya devam edecek.

6. Halsey – Still Learning

YouTube video
Son dönemlerin en başarılı kadın vokallerinden biri olan Halsey, farklı tarzı ile müzik dünyasında yerini şimdiden sağlamlaştırdı. Still Learning parçası ile de listelerin başını zorlayan genç şarkıcı, kariyerinin basamaklarını hızlı hızlı ilerliyor. Halsey ve Still Learning, en iyiler listenizde mutlaka yer almalı.

7. Shakira & Anuel AA – Me Gusta

YouTube video
Haraketli en çok dinlenen yabancı şarkılar listesi denildiğinde Latin müziğinin en başarılı isimlerinden biri olan Shakira’yı unutmamak gerekiyor. Dünya çapında bir üne sahip olan ve kadın vokaller arasında kusursuza yakın sesi ile dikkat çeken Shakira, Anuel AA ile yaptığı Me Gusta şarkısı ile en iyiler arasında yer alıyor.

8. Selena Gomez – Look At Her Now

YouTube video
Uzunca bir süre gerek müzik kariyerinden gerekse de sosyal medyadan uzak durmayı tercih eden Selena Gomez, yeni şarkısı Look At Her Now ile listelerde ilk sıralarda yer alıyor. 2019 yılının son aylarında çıkardığı 2 parça ile dikkatleri üzerine çeken genç müzisyenin kariyeri de bu sayede kaldığı yerden devam ediyor. Şarkılarında eski aşkı Justin Bieber için göndermeler olduğu da dile getirilen Selena Gomez, bu konuda duygularını ifade etmek istediğini de cesurca söylüyor. En çok dinlenen yabancı şarkılar listesi Look at Her Now ile karşınızda.

9. Shawn Mendes & Camila Cabello – Senorita

YouTube video

Pek çok müzik listesinde ilk sırlara ulaşan ve uzunca bir süre bir numarada kalabilen bir parça olan Senorita, iki başarılı müzisyenin muhteşem düetinden oluşuyor. Shawn Mendes ve Camila Cabello’nun aşklarının da başlangıcı kabul edilen bu parçayı severek dinleyeceksiniz.

10. Tiesto – Gos Is a Dancer

YouTube video

Dünyaca ünlü DJ Tiesto, kariyerine hiç durmadan tam gaz deva ederken God Is a Dancer parçası ile de yine dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış bulunuyor. Ünlü DJ, yine kendine has müzik anlayışı ile şarkılarının düzenlemesini yaparken hemen hemen her gece kulübünde God Is a Dancer’ı duymak mümkün.

11. Billie Eilish – Bad Guy

YouTube video
En çok dinlenen yabancı şarkılar listesi içerisinde Billie Eilish’i birkaç kez eklemek şart. Genç şarkıcı Bad Guy ile son yıllara damga vururken hiç durmadan kariyerine yepyeni ve mükemmel parçalar da katmaya devam ediyor. Kendisini bu günlere çok hızlı getiren Bad Guy da dinlemeniz gereken şarkılar listesinde mutlaka bulunmalı.

12. BTS – Boy With Luv

YouTube video
Tüm dünyada etkisini gösteren Kore dalgası ile ön plana çıkan müzik grubu BTS, günden güne popülerliğine popülerlik katmaya devam ediyor. Kore müziğinin dünya müziği ile harmanlandığı bir alt yapıya sahip olan Bot With Luv, Halsey ile yapılan düet ile de dikkat çeken bir parça. Koreli yedi kişiden oluşan BTS de dünya çapında en çok ilgi gören müzik gruplarının başında geliyor.

13. The Chainsmokers – Takeaway

YouTube video
The Chainsmokers da müzik dünyasına hızlı giriş yapmayı başaran gruplardan biri. Piyasaya adım attıkları andan itibaren birden fazla hit şarkıya sahip olan The Chainsmokers, Takeaway ile de diğer parçalarında olduğu gibi mükemmel bir başarı yakaladı. Hafif ritimlere sahip olan Takeaway, mutlaka dinlemeniz gereken popüler şarkıların başında geliyor.

14. Ed Sheran & Cardi B & Camila Cabello – South of Boder

YouTube video
Ed Sheeran ezgilerini fazlasıyla taşıyan South of Border, Cardi B ve Camila Cabello dokunuşları ile de neredeyse kusursuz bir hale geliyor. Hareketli en çok dinlenen yabancı şarkılar listesi kapsamında özel bir yere sahip olan South of Border, daha uzun süre boyunca listelerde kalmaya devam edecek gibi duruyor.

15. Ariana Grande & Miley Cyrus & Lana Del Rey – Don’t Call Me Angel

YouTube video
Don’t Call Me Angel, müzik dünyasında kariyer basamaklarını hızla çıkmayı başarmış üç önemli kadın vokali de bünyesinde barındıran bir şarkı. Charlie’s Angel filmi için yapılan bu parça, filmin başarısının da fazlasıyla önüne geçti. Ariana Grande, Miley Cyrus ve Lana del Rey gibi ses renkleri farklı olan üç mükemmel ismi de bir arada tutan şarkıyı mutlaka listenize eklemelisiniz.

16. Lana Del Rey – Doin’ Time
YouTube video

Slow en çok dinlenen yabancı şarkılar listesi kapsamında en başarılı kadın vokallerden biri olan Lana del Rey’i de eklemeniz gerekiyor. Doin’ Time parçası ile son dönemlerde büyük ses getiren genç şarkıcı, eski başarısını yeniden yakalamışa benziyor.

17. Luis Fonsi – Despacito feat Daddy Yankee

YouTube video

Ayrıca son olarak Luis Fonsi – Despacito ft. Daddy Yankee şarkısınıda unutmamak lazım. Şarkının hem saound kalitesi oldukça muhteşem hem de hareketli olduğu için diskolarda da vazgeçilmeyen şarkılar arasıdna yer alıyor. Şu an YouTube’de  6,6 Milyar izlenmeye ulaşmış olan bu şarkı vazgeçilemeyen şarkılardan olmaya devam edecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!