featured

En Güzel Gelinlik Modelleri! En Güzel Gelinlik Modelleri 2020

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En güzel gelinlik modelleri hangisi diye düşündüğümüz de aklımıza  en güzel gelinlik modelleri 2019 yılına ait olanların artık demode oldukları geliyor değil mi? Bu sebeple düğün yapacak olanlara ve gelinlik alacaklara, yeni gelinlik modelleri hakkında fikir sahibi olabilmeleri için en güzel gelinlik modelleri 2020 yi hazırladık.

Düğün kendi içinde başlı başına bir ritüel ve insanların yaşamının en unutulmaz olgularından bir tanesi. İnsanın başına gelebilecek en güzel şeylerden bir tanesi hiç şüphe yok ki evliliktir. İnsanın sevdiği insan ile ölüm onları ayırana kadar aynı yastığa baş koyacağı, iyi günde kötü günde birlikte olacağı bir sürecin ilk adımı evliliktir.

İster gösterişli bir düğün ile evlenilsin, ister sade bir nikah ile gelinlik bu işin olmazsa olmazıdır. Evliliğe adım atan kadınlar hangi yaşta olursa olsun, evlenirken gelinlik giymek isterler. Çünkü bu işin olmazsa olmazı kadınlar için gelinliktir. Gelinlik saflığın, masumiyetin simgesidir. Günün anlam ve önemine uygun olan bir üründür. Elbette en güzel gelinlik modelleri içinde kimi zaman zorlanabilirsiniz ama yazımızı okuduğunuzda da bu konu hakkında bir fikir sahibi olabilirsiniz.

En Güzel Gelinlik Modelleri

İşte, sizler için seçtiğimiz 2020 yılının en güzel gelinlik modelleri;

Fransız gelinlik modelleriV yaka gelinlik modelleriA kesim gelinlik modelleriBalık Etek Gelinlik ModelleriPrenses gelinlik modelleri tarzında olan modeller en çok öne çıkan klasikleşmiş modellerdir

Fransız En Güzel Gelinlik Modelleri

Fransız en güzel gelinlik modelleri noktasında bir ayırım yapmak söz konusu olamamakla beraber Fransız gelinlikleri denilince öne çıkan temel özellik elbette bu tür gelinliklerde çok özel Fransız danteli ve özel Fransız kumaşları kullanılmasıdır.Fransız gelinlik modellerinin kendilerince bir tarzı vardır.Fransız modaevlerinin de bu noktada çok özel tasarımları vardır.Özellikle göğüs kısmında yer alan Fransız gipürü olarak adlandırılan dantellerle yapılan modeller bu gelinliklerin en temel özelliğidir.

V Yaka En Güzel Gelinlik Modelleri

V yaka en güzel gelinlik modelleri özellikle aşırı kilosu olan ya da küçük göğüslü olan gelinlerin tercih etmesi gereken modeldir. V yaka olan bu gelinliklerde kolları dantelli olan modeller, kolsuz olan modeller, yarım kollu ya da uzun kollu olan son derece özel tasarımlar vardır. Kimi V yaka modellerde göğüs kısmı dantel olan ya da özel işlemeli olan modeller de mevcuttur. En klasik gelinlik modelleri arasındadır.

A Kesim En Güzel Gelinlik Modelleri

A kesim en güzel gelinlik modelleri bedenin üst kısmını saran ve sonrasında aşağıya doğru açılan A biçiminde bir görünümü olan modellerdir. Bir dönem son derece moda olan birçok model vardır. Klasik olan türler arasındadır. Belden kesimli olan modeller son derece öne çıkan modellerdir. Belden itibaren açılırlar. Özellikle kısa boylu olan gelinleri daha uzun gösteren bir model olarak kısa boylu gelinlerin tercih etmesi gereken türdendir. Kolsuz, uzun kollu, düz saten, ipek gibi çok farklı türden gelinlik modelleri vardır ve kimi zaman içinden seçim yapmak oldukça zordur.

Balık Etek En Güzel Gelinlik Modelleri

Balık etek en güzel gelinlik modelleri için söylenebilecek çok bir şey yok. Birçok kadın için uygun olan bu stil özellikle ilerleyen yaşlarda evlenen kadınlar için ideal olan modeller arasındadır. Tam balık ya da yarım balık gibi modeller vardır. Bu modeller özellikle kum saati vücut tipinde olan kadınlar içindir. Oldukça da iddialı olan modellerdir. Balık etek model gelinlikler de dar kesim kullanılmaktadır. Bu tür bir balık etek model gelinliği tercih edenler bu tarz modellerin dantelli gelinliklerini de tercih edebilirler.

Prenses En Güzel Gelinlik Modelleri

Prenses en güzel gelinlik modelleri deyince akla ilk gelen kabarık etekli olmasıdır. Prenses havası veren en gösterişli olan gelinlik modelleridir. Kuyruklu ya da kuyruksuz olan çok özel prenses gelinlik modelleri vardır. Prenses modellerde düşük bel, düşük omuzlu ya da tam olan modeller gelinlikçilerde yer almaktadır. Özellikle uzun boylu gelin adayları için ideal olan modellerdir. Saten, dantel gibi çok değişik türden gelinlik malzemeleri kullanılır. Beli öne çıkaran ve kalçayı gizleyen modellerdir. Kalçası büyük olan gelinler için de idealdir.

Gelinlik Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Peki, gelinlik seçerken nelere dikkat edilmelidirEn güzel gelinlik modelleri hakkında bu bilgileri verdikten sonra biraz da gelin adaylarının gelinlik seçerken dikkat etmesi gereken hususlardan bahsetmek gerekir ise, şunlar ifade edilebilir. Bir gelin adayı gelinlik tercih ederken:

Elbette modaya uygun bir model seçilmesi önemlidir ama bu tek başına yeterli değildir. Burada en önemli olan husus gelinlik olgusuna uygun olan gelinliklerin seçilmesidirKişinin kendi masumiyetini yitirmeyeceği günün anlam ve önemine uygun olan modeller seçilmelidir.Aynı şekilde kişinin yaşına uygun olan gelinlik modelleri tercih edilmelidir.Gelini en güzel gösterecek biçimde varsa göze batan kusurlarını kapatacak tarzda olan modeller tercih edilmelidir.Tüm bunlarla birlikte gelinlik ile kullanılacak aksesuar ve takı seçimlerinde uyum konusuna özen gösterilmelidirGelin makyajı ise hangi gelinlik modeli seçilirse seçilsin çok abartılı olmamalı ve olabildiğine doğal bir makyaj yapılmalıdır.

Ek olarak; düğün hazırlıkları yapanlar için internette çok farklı gelinlik modellerini gösteren galeriler bulunmaktadır. Model seçimi yapmaya gitmeden önce internette bulunan tüm yeni sezon modellerine bakmanızı tavsiye ederiz. Bizi takip etmeye devam edin, sizler için her türlü güncel modayı yakından takip ediyoruz. Ayrıca gelin saç modelleri için sitemiz içerisinde bulunan saç modellerine bakabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!