featured

En İyi Leke Kremi Hangisidir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsan cildi oldukça hassas olduğundan lekeler de kaçınılmaz oluyor. Güneş ışınlarının zararlı etkisi, hamilelikte ortaya çıkan lekelenmeler, sıkılan sivilcelerin izleri ve daha niceleri. Peki bu izlere iyi gelecek en iyi leke kremi hangisidir? İşte detaylar!

En İyi Leke Kremi Hangisidir?

Sağlıksız beslenme, cildimizde oluşan zararsız mantarlar ve daha birçok etken ciltte lekelenmelere neden olabiliyor. Hal böyle olunca insanlar en iyi leke kremi aramak durumunda kalıyor. Doktorların tavsiyesi üzerine kullanılan leke kremleri, düzenli ve doğru kullanımda cilt lekelerini geçirmeyi hedefliyor. En iyi leke kremi hangisidir, sorusunun cevabını sizler için araştırdık!

En İyi Leke Kremi Markaları

En iyi leke kremi markaları kozmetikçiler de bulunmaktadır. Medikal olmayan bu ürünleri doktorunuzun tavsiye etmesi gerekmez. Biz bu gün sizlere en iyi leke kremi markaları içerisinden, medikal olan ve sadece eczanelerden temin edebileceğiniz kremlerden bahsedeceğiz.

1. Cildi Yenileyen Madecassol Krem

Madecassol Krem, cildi yenilemesi ile son yıllarda en çok konuşulan ve bakım rutinine eklenen kremlerden biri olmuştur. Eczane dışında başka bir yerde satılmayan bu krem, özünde bulundurduğu Centella Asiatica adlı bitkinin özü sayesinde cildi onarır, yeniler. Aynı zamanda yaralara etki etmesiyle de bilinen bu krem medikal bir ürün olarak geçer. Kullanmaya başladıktan sonra birkaç gün içerisinde cildinizi soyacak olan bu kremi kullanırken güneşe çıkmamanız önerilir. Aksi taktidir de cildiniz de leke bırakabilir. Bu yüzden gece uyumadan önce kullanılması, gündüz dışarı çıkılacak ise güneş kremi ile desteklenmesi ve haftada 3 geceden fazla kullanılmaması önerilir. Vücut çatlaklarına da uzun vadede etki ettiği bilinen bu krem, en iyi leke kremi listesinin başında gelmektedir.  

2. Cilt Tonu Eşitsizliklerine Expigment Krem

Bir krem düşünün ki hem sivilce izlerinizi geçiriyor, hem güneş lekelerini yok ediyor, hem de yoğun siyah noktalar nedeniyle ciltte oluşan renk tonu eşitsizliklerini geçiriyor. Evet, o krem Expigment krem! En iyi leke kremi listesinde bulunan bu krem cilt tonunuzu eşitlemesiyle adeta bir makyaj malzemesini andırıyor ancak, kremin etkisi kalıcı. Doktorunuza yazdırdığınız zaman oldukça uygun bir fiyata alabileceğiniz bu kremden en yüksek veri alabilmek için dilerseniz farklı kremlerle de destekleyebilirsiniz. Leke kremi Expigment son zamanlarda oldukça rağbet edilen bir krem olmuştur.

3. Ameliyat İzlerine Bile Faydalı Contractubex Krem

Sahi, bu kremi bilmeyeniniz var mı acaba? Başta şunu söylemek gerekir ki Contractubex Krem Devlet’in karşıladığı bir krem değil. Bu yüzden fiyatı biraz pahalı gelebilir ama parasını da son kuruşuna kadar hak eder. Yıllardır sizinle olan ameliyat izleri, doğum izleri, vücut çatlakları, yaralar… Hepsine iyi gelen jel kıvamında bir ilaçtır. Ameliyat sonrası doktorlar izler için genelde bu kremi tavsiye ederler. Cilt yenileyici özelliği olduğundan cildi hafif soyarak tedavi eden bu kremi de kış aylarında kullanmanız önerilir.

4. Yumuşak Dokusuyla Fito Krem

Fito krem de oldukça revaçta bulunan ve herkesin gönlünde taht kuran bir krem oldu. Sivilce denilince akla ilk gelen ilaçlardan biri olması, yumuşak dokusu, cilt lekelerine iyi gelmesiyle bilinen bu krem yıllardır en iyi leke kremi hangisidir, sorunun cevabı olmuştur. Eğer cildinizde hafif lekeler ve eski sivilcelerden kalan izleriniz var ise, Fito krem oldukça iyi gelecektir.

5. Bakteri Önleyici Krem Nadixa Krem

Nadixa Krem kullanılmaya başlanıldığından itibaren ciltte ki bakterilere etki ederek yok eden bir kremdir. Yüzümüzde ki lekelenmelerin, sivilcelerin ve siyah noktaların nedeni olan bakteriler bu krem sayesinde ölürler ve cildiniz tüm bu lekelerden arınır. Bu kremi sadece reçete karşılığında temin edebilirsiniz. Nadixa kremi alanında uzman bir doktorun tarafınıza reçete etmesi gerekir.

En iyi leke kremi Yorum yapanların fikirlerini de okuyarak bilgi edinebilirsiniz. Güneş lekeleri için krem Kadınlar Kulübü sitesine giriş yaparsanız orada da gerçek kullanıcı yorumları sizi doğru şekilde yönlendirecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!