featured

En İyi Robot Süpürge Modelleri | Bir Numaralı Yardımcınız Olabilecek 10 En İyi Robot Süpürge

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi robot süpürge modelleri hangileri? Robot süpürge alırken nelere dikkat edilmeli? Robot süpürgenin en iyisi hangisi? Merak ettiğiniz tüm bu soruların cevaplarını sizlere verebilmek adına sizler için en iyi robot süpürge karşılaştırma yazısı hazırladık.

Teknoloji ve bilimin gelişmesi ile birlikte günlük hayatımız da son derece kolaylaşmaya başladı. Öyle ki; teknolojinin hayatımızı son derece kolaylaştırdığı son nimetlerinden birisi de robot süpürgelerdir.

Fonksiyonel temizlik işlevleri ile çalışan kadınlar başta olmak üzere tüm kadınlara hitap eden robot süpürgeler, her evde temizlik işleri gibi uzun zaman alan ev işinde kadınların bir numaralı yardımcısı haline gelmeye devam ediyor.

Robot Süpürge Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Çalışıyorsanız, gün içerisinde ev temizliğine ayıracak uzun zamanınız yoksa doğru tercihlerle sahip olduğunuz bir robot süpürge evinizde temizlik konusunda büyük yardımcınız haline gelebilir. Ancak en iyi robot süpürge arayışı içine girmeden önce mutlaka beklentilerinizi belirlemeli ve hangi özellikler doğrultusunda seçim yapacağınıza karar vermelisiniz.

İşte robot süpürge seçerken dikkat etmeniz gerekenler;

– Öncelikle evinizin özellikleri ve beklentileriniz doğrultusunda lazerli ve kameralı robot süpürgelerden hangisini almak istediğinize karar vermelisiniz. Bu sayede seçeneklerinizin kapsamını biraz daha daraltarak karar aşamasını kolaylaştırabilirsiniz.

– Alacağınız robot süpürgenin ilk bakacağınız özelliği çekim gücü olmalı. Tercih edeceğiniz robot süpürgenin çekim gücünün de normal süpürgeler gibi yüksek olması ve hatta halı sensörünün bulunması büyük avantaj olacaktır. Halı sensörü olan süpürgeler, halıya çıktığında otomatik olarak çekim gücünü kendiliğinden arttırır.

– Temizliğinizi daha pratik bir hale getirmek için mutlaka paspas özelliği olan modellerden tercih yapın. Süpürürken diğer yandan silen bir süpürge, neredeyse temizlikte size hiç iş bırakmayacaktır.

– Pratik ve zamandan tasarruf eden bir robot süpürge arıyorsanız haritalama özelliği olan modellere yönelmelisiniz. Bu modeller, ilk seferde evinizin tüm odalarının haritasını çıkarır ve hafızasına kaydeder. Sonrasında ise süpürgenize komut vermek ve istediğiniz odaya göndermek oldukça kolaydır.

– Şarj özelliğine dönüş özelliğinin olmasına mutlaka dikkat edin. Son çıkan süpür modellerinin birçoğunda bu özellik bulunuyor. Ancak ilk çıkan modeller arasından tercih yapacaksanız mutlaka bu özelliğin olup olmadığını öğrenin.

– Modeller arasında karşılaştırma yaparken mutlaka evinizin büyüklüğü doğrultusunda pil ömrünü göz önünde bulundurun.

– Mutlaka HEPA filtreli modelleri araştırın. HEPA filtre, temizlik sırasında toplanan tüylerin filtre içinde kalmasını sağlarken uçmasını tamamen önler.

– Su ve toz haznesinin yeterince büyük olduğundan emin olun. Özellikle geniş temizlik alanları için geniş su ve toz haznesi daha uzun süreli temizlik imkanı sunacaktır.

En İyi Robot Süpürge Karşılaştırma | Robot Süpürgenin En İyisi Hangisi?

En iyi robot süpürge hangisi karar vermek için öncelikle olmasını istediğiniz özellikleri belirlemelisiniz. Bu özellikler doğrultusunda birçok markanın farklı modelini inceleyerek kararınızı verebilirsiniz. Bizler bu yazımızda sizler için en iyi 10 robot süpürge karşılaştırması yaptık. İşte alıp da pişman olmayacağınız 10 en iyi robot süpürge;

1. Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Robot Süpürge

Xiaomi markasının mopsuz robot süpürge tercih edenler için üretmiş olduğu bir modeldir. Uzaktan kumandalı kontrol sistemi ve akıllı yol haritası gibi özellikleri sayesinde memnuniyet yorumları oldukça fazla.

Yapay zekaya sahip olması sayesinde evinizin temizliğini hızlıca ve kusursuz şekilde gerçekleştirir. Ayrıca HEPA filtre ve 3 farklı temizlik modu sayesinde temizliğinizi siz yönetebilirsiniz.

2. En İyi Robot Süpürge: Roidmi Eve Plus Akıllı Çöp İstasyonlu Robot Süpürge

Akıllı çöp istasyonu olan bir robot süpürge almayı düşünüyorsanız Roidmi akıllı çöp istasyonu robot süpürgeyi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Son teknoloji ile üretilmiş yeni nesil bir robot süpürge olduğundan kullanım avantajı ve fonksiyonelliği de üst seviyededir.

Temizlik sırasında toz haznesi dolduğunda temizliği durdurur ve çöp kovasına içini boşaltır. Daha sonrasında kaldığı yere giderek temizliğe bıraktığı yerden devam eder. Lazer tarama sayesinde engelleri kolay bir şekilde çarpmadan tanır ve evinizin haritasını en doğru şekilde çıkartarak hafızasına kaydeder. Güçlü emiş gücü sayesinde ise temizliği son derece kusursuzdur.

3. Viomi V3 Robot Süpürge+Mop

Akıllı navigasyonu ve lazer haritalamalı özelliği olan Viomi V3, tam bir fiyat performans ürünü diyebileceğimiz modeldir. En iyi robot süpürge arayışınız var ise mutlaka bu ürünü mercek altına almalısınız.

2600 Pa emiş gücü sayesinde en ufak tozları bile anında toplar, süpürürken mop özelliği sayesinde yüzeyleri tertemiz yapar. Bakır iyonlu HEPA filtre kullanılmıştır. Bu sayede yüzeylerinizi temizlerken evinizin havasını da temizler.

4. Roborock S6 MaxV Vacuum Cleaner

2500 Pa emiş gücü, akıllı navigasyonu ve lazer+SLAIM ile haritalama özelliği olan bir üründür. Yeni nesil ve son teknoloji robot süpürge modelleri ile adını daha da duyuran Roborock, bu modelinde kamera sistemi kullanmış ve böylece ortamın en uygun temizlik modu ile temizlenmesi için önemli bir özelliği ortaya koymuştur.

Kamera özelliğinin yanı sıra derinlik algısı ve zemin sensörleri sayesinde tüm engelleri aşan S6 MaxV, 5 saatte şarjını tamamen doldurur ve 180 dakika boyunca kesintisiz kullanım imkanı sunar.

5. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Robot Süpürge

Xiaomi robot süpürge modelleri arasında en çok tercih edilen yeni nesil Mi robot vacuum mop pro, size hem süpürge hem mop özelliği sunuyor. Tüm robot süpürge modellerini son teknoloji ile üreten Xiaomi, bu modelinde de farkını ortaya koymuş gibi görünüyor.

Lazer haritalamalı özelliğinin yanı sıra kullanıcılara 4 farklı temizlik modu sunuyor. Ortalama 3 saat içinde şarjını full dolduruyor ve 120 dakika boyunca 100 metrekare olan bir evi tek seferde süpürebiliyor.

Aşırı büyük bir eviniz ve çok fazla eşyanız yok ise bu ürün sizin için ideal bir fiyat-performans ürünü olabilir.

6. Roborock S6 Maxv Aı Dual Mop Robot Süpürge

2500 Pa emiş gücü ile 180 dakika kesintisiz çalışabilen Roborock S6 Dual, çift kamera sistemi sayesinde tüm toz ve kirleri anında yakalayan bir sisteme sahiptir. Şarj dolum süresi 5 saattir. Gelişmiş sensörleri sayesinde eşyaları algılar ve temizlik rotasını engellere takılmadan kendisi çizer.

Çöp ve toz boyutlarını algılama özelliği olan, aynı zamanda mop özelliğini de sizlere sunan bu model, en iyi robot süpürge listesi arasında yer almayı başarmış bir modeldir.

7. Roborock S5 Max Vacuum Cleaner Akıllı Robot Süpürge ve Paspas

2000 Pa emiş gücü ile diğer modellere göre çekim gücü düşük gibi görünse de kir algılama sensörü ile en iyiler arasında girmeyi başarmıştır. Çekim gücünün bir tık az olmasına rağmen son teknoloji sensörleri sayesinde tüm kir, toz ve tüyleri anında toplayarak toz haznesine dolduruyor.

Xiaomi’nin alt markası olan Roborock, tıpkı Xiaomi robot süpürgelerinde olduğu gibi bu modele de Mi Home uygulaması ile kontrol özelliği koymuş. Bu özellik sayesinde evde olmasanız da uygulama üzerinden zamanlı ya da o an robot süpürgenize temizlik talimatı verebiliyorsunuz.

Ayrıca halı, mermer, parke ve fayans yüzeylerini özel sensörleri sayesinde algılayarak çekim gücünü de zemine göre kendisi ayarlayabiliyor. Bu özellikler modeli incelenebilir modeller arasında kılmaya yetiyor.

8. Xiaomi Mijia 1C Robot Vacuum Mop Robot Süpürge+Mop

2500 Pa emiş gücü, Jireskop haritalama sistemi sayesinde son derece kullanışlı olan Xiaomi Mijia, en iyiler arasında yerini çoktan almış modellerden birisidir. Özellikle güçlü emiş gücü, mop özelliği ve son teknoloji haritalama özelliği sayesinde oldukça kullanışlı!

Ancak pil süresinin kısa olması kullanıcıların olumsuz robot süpürge yorumları arasında yer alıyor. Çünkü pil süresi eğer temizlik bitmeden dolarsa şarj istasyonuna gidiyor ve şarjı dolduğunda temizliğe tekrar baştan başlıyor.

Bunun dışında olumsuz bir yorumu olmamakla birlikte eğer sizin için  zaman kavramı çok da önemli değilse performansı son derece yüksek olarak tavsiye edebileceğimiz modeller arasında yer alıyor.

9. Anker Eufy RoboVac 35C Akıllı Robot Süpürge

Neredeyse adını robot süpürge modelleri ile duyurmuş olan Anker, uygun fiyatlı ve yüksek denilebilecek performansı ise kullanıcılarından tam puan almaya devam ediyor. Ancak haritalama özelliği bulunmuyor. Bu sebeple de temizlediği bölgelerden bir daha geçme durumu olabiliyor.

Ancak 2 saatte tam şarj dolumu ve 100 dakika kesintisiz çalışma prensibi sayesinde en iyi robot süpürge yorumları toplayan bir fiyat performans ürünüdür diyebiliriz. Ayrıca ses düzeyi de birçok robot süpürgeye göre oldukça düşük desibelde olduğundan size günün her saati temizlik imkanı da sunuyor.

10. 360 S7 Vacuum Mop Pro Cleaner Akıllı Robot Süpürge

Listemizin son sırasında ise 2200 Pa emiş gücü ile lazer+Slam haritalama özelliği olan 360 S7 robot süpürge modeli yer alıyor. Güçlü bataryası, akıllı haritalama özelliği, çarpmayı engelleyen sensörü sayesinde bilinmeyen bir marka olmasına rağmen geniş bir kullanıcı kitlesinde fazlasıyla olumlu yorumlar almış bir modeldir.

Ürünün dezavantajlarının başında ise 80 dB ses seviyesi geliyor. Bu ses yüksekliği diğer modellere göre biraz fazla olsa da düşme önleyici özelliği ve diğer özellikleri sayesinde fazlasıyla tercih edilen ve memnuniyet toplayan bir model olduğunu söyleyebiliriz.

En İyi Robot Süpürge 2022 Fiyatları

Robot süpürge alacak olanların merak ettiği ve araştırdığı konulardan birisi de en iyi robot süpürge fiyatları oluyor. Sizler için hazırladığımız en iyiler listesinde bulunan robot süpürge modellerinin her birinin fiyatı da farklılık gösteriyor.

Robot süpürgelerin mop özelliğinin olup olmaması, HEPA filtre olup olmaması, haritalama özelliği, derinlik sensörü ve akıllı çöp istasyonu gibi özelliklerinin olup olmaması fiyatlar üzerinde doğrudan etkilidir.

En iyi robot süpürge fiyatları 2022 yılı itibari ile değişmiş olsa da bu modeller arasında beklediğiniz performans ve özellikleri doğrultusunda bütçenize uygun olarak birçok model bulabilirsiniz. İncelemek ve fiyat bilgisi almak istediğiniz modeli doğrudan markanın web sitesinden inceleyerek en doğru fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!