featured

En Pahalı Telefon 2022 Markaları Nedir? İşte En Pahalı Telefon Fiyatları!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En pahalı telefon hangisi? En pahalı telefon fiyatları 2022 yılında ne durumda? Teknolojik ürünler kullanmayı seviyorsanız günümüz en pahalı telefon modelleri yazımızın devamında…

Türkiye’de En Pahalı Telefon Markaları Nelerdir? En Pahalı Telefonlar ve En Pahalı Telefon Fiyatları

YouTube video

En pahalı telefon epey merak edilen teknoloji konuları arasında yer alıyor. Günümüzde android akıllı telefon cihazları adeta hayatımızın merkezinde yer alıyor.

Gelişen teknolojiyle birlikte artık android telefonlar sadece bir iletişim aracı olmaktan çıkmıştır. Öyle ki; artık telefonların birçoğu adeta bilgisayar görevi görebiliyor!

Sosyal hayatta olduğu gibi iş hayatında da büyük önem taşıyan android telefonların her yeni modeli, farklı bir özellik barındırıyor. Haliyle özellikler arttıkça telefon fiyatları da artmaya başlıyor. İşte en pahalı telefon Türkiye modelleri!

Dünyanın En Pahalı Telefonu 2022

Dünyanın en pahalı telefonu 2022 yılında Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond Edition olarak kayıtlara geçecek gibi görünüyor!

48,5 milyon değerinde olan bu telefon, 2004 yılında piyasaya çıktı ve kullanıcıların beğenisine sunuldu. Yirmi dört ayar karat ile kaplanmış olan bu telefon adeta bir altın değeri taşıyor.

En pahalı telefon olmasının bir diğer nedeni ise arkasındaki pembe elmas süsüdür. Zaten son derece pahalı ve değerli olan elmas, bir de teknoloji ile birleşince daha da pahalı bir seviyeye ulaştı.

Platin kaplı olan iPhone 6 telefonda kullanıcıların tüm bilgilerini korumak amacıyla hack önleme teknolojisi kullanılmış.

Hal böyle olunca da iPhone 6 Pink Diamond Edition, dünya çapında en pahalı telefon olarak zirvedeki yerini koruyor.

En Pahalı Telefon Markası

En pahalı telefon markası araştırması yaptığınızda şüphesiz ki karşınıza öncelikle iPhone markası gelecektir. Isırılmış elma logosu ile onlarca model akıllı telefon çıkaran Apple, neredeyse çıkardığı her modelle piyasanın en pahalısı olmayı başarıyor!

Apple, 2004 yılında piyasaya çıkardığı Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond Edition telefonu ile ise piyasada zirveye ulaşmış oldu. Tam 48,5 milyon dolar değerindeki bu cihazın teknik özellikleri devasa derecede olurken üzerindeki karat ve elmaslarla da değerini kat be kat arttırıyor.

Yirmi dört ayar karat ve pembe elmas ile süslenen bu cihazın dışının da platin ile kaplanması kusursuz bir estetik sunarken diğer yandan telefonu da daha değerli bir seviyeye ulaştıran özelliklerinin başında geliyor.

Dünyanın En Pahalı Telefonu Fiyatı

En pahalı telefon hangisi sorusunun cevabını iPhone olarak vermek mümkündür. Apple, dünya çapında ürettiği her telefon modeli ile ses getiren ve adeta teknoloji devi haline gelmiş bir markadır.

iPhone telefon modelleri ile kullanıcıların beklentilerini en üst düzeyde karşılarken fiyatlarını da en üst seviyeye çıkarmayı başarıyor.

Diğer yandan en pahalı telefon kılıfı markası da olan Apple markasının 2004 yılında çıkan Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond Edition markalı telefonu ise dünyanın en pahalı telefonu olarak göze çarpıyor.

Dünyanın En Pahalı Telefonu Huawei Markası

Dünyanın en pahalı telefonu Huawei modellerini de eklemek mümkündür. Son zamanlarda atağa geçen Huawei, her modelinde kendisine özgü özellikler ve tasarımlar kullanıyor. Elbette fiyatları da telefonların tasarım ve ara yüz özelliklerine göre farklılık gösteriyor.

Huawei, kısa bir zaman önce çıkardığı Mate 10 modeli ile kullanıcılarından tam not aldı. Sonrasında Mate 10 Porsche Design modelini çıkararak çıtayı açık ara yükseltti. Aynı zamanda bu model Huawei markasının en pahalı telefon olarak kayıtlara geçti.

Mate 10 modeli ile ortalama olarak aynı özelliklere sahip olsa da renk seçeneğinin olması, ara yüzünün daha kusursuz ve hızlı olması daha özel ve pahalı olmasına da ortam hazırladı.

Her dönem kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefleyen Huawei, Mate 10 Porsche Design modeli için özel deri kılıf da üretiyor ve özel tasarım bu kılıflar da cihaz ile birlikte Huawei tarafından kullanıcılara sunuluyor.

En Pahalı Telefon Samsung Modelleri

En pahalı telefon yarışı hem Türkiye’de hem de dünya çapında kıran kırana devam ederken Samsung’da bu yarışa dahil oldu. Teknoloji markalarından birisi olan Samsung, bugüne kadar sayısız teknoloji üretiminin altına imzasını attı.

Samsung kısa bir süre önce Galaxy serisine Galaxy Z Flip modelini ekledi. Piyasaya 13.499 TL ile çıkış yaptı ve kullanıcılara sunuldu. Ancak Samsung, yakın zamanda zam uygulamasına gitti. Bu zam ile Galaxy Z Flip fiyatı 14.499 TL’ye yükseldi.

Bu fiyatla birlikte Türkiye’de en pahalı fiyatta satışa sunulan iPhone modellerine de rakip olmaya başladı. Katlanabilir tasarımı ile şık ve farklı görünüme sahip olan Samsung Galaxy Z Flip, sadece Türkiye’de değil birçok ülkede herkesin sahip olamayacağı en pahalı telefon markası arasında yerini çoktan aldı!

En Pahalı Telefon iPhone Modelleri

Şüphesiz ki akıllı telefonlar, artık hayatın tam da merkezinde yer alıyor. İş hayatında, sosyal hayatta ve hatta okul hayatında dahi akıllı telefonların yeri oldukça önemli bir konuma yerleşti.

Bu noktada beklentileri karşılamak isteyen telefonların fiyatları da cep yakmaya başladı!

En pahalı telefon fiyatları 2022 yılında da merak ediliyor. Telefonların özelliklerine ve tasarımlarına göre fiyatlarda aratabiliyor. Öyle ki; telefonların özellikleri arttıkça fiyatlar milyon dolarlara kadar çıkarak fahiş fiyatlara erişebiliyor.

iPhone telefon modelleri, en pahalı telefon denildiğinde göz ilk çarpan modeller oluyor. 512 GB iPhone 11 Pro Max modeli şuan Türkiye’de en pahalı iPhone modeli olarak zirvedeki yerini koruyor.

Dünya genelinde ise 48.5 milyon dolarlık fiyatı ile Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond Edition en pahalı iPhone modeli olarak listedeki yerini almış durumda.

Dünyanın En Pahalı Akıllı Telefonu Fiyatı

Dünyanın en pahalı telefonu, tüketimde kullanıcılara lüksü sunan Falcon tarafından üretilmiş Supernova iPhone 6 Pink Diamond telefonudur. Şuan dünya genelinde 48,5 milyon dolara satılıyor.

Yirmi dört ayar karat, pembe elmas ile süslenmiş tasarımı ve platin kaplaması telefonun fiyatını ciddi anlamda arttırarak adeta servet haline getirmiştir. Telefon içindeki özel bilgi koruma özelliği de kullanıcıların bilgi güvenliğini sağlayan önemli özelliklerin başında geliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!