featured

Erdal Bağcı Kulakların Pasını Siliyor: Yalanım Yok Şarkısı Olay Yarattı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü sanatçı Erdal Bağcı yeni şarkısı “ Yalanım Yok” ile müzik dünyasını kasıp kavuruyor. Bağcı’nın videoları tıklanma rekorları kırarken, şarkının sözleri daha şimdiden herkesin diline takıldı!

Sesiyle Gönüllere Taht Kurdu

Yaklaşık 20 yıldır İstanbul’un en gözde mekanlarında sahne alan Erdal Bağcı, fantezi müziğe adeta yeni bir soluk kazandırdı. Erdal Bağcı son yaptığı Yalanım Yok şarkısı ile gündeme bomba gibi düşerken, ilk defa dinleyenleri de sesiyle büyüledi. Özellikle sosyal platformlarda Bağcı’nın şarkıları ile video çekenlerin sayısı bir hayli yükseldi. Sanatçının Yalanım Yok şarkısı ilk eseri olmasa da bu şarkı ile gönüllerde taht kurdu. 

Uzun Bir Yol Katetti!

Erdal Bağcı daha önce TRT Türk ekranlarında “Harbi Minibüs Yollarda” programı ile gönüllerde taht kurmuştu. Programı sunarken ki doğallığı ve içtenliği onu adeta ekranların aranılan yüzü haline getirdi. Şimdi olduğu yere uzun bir yolun sonunda vardığını söyleyen sanatçı; “Daha gidecek çok yolum, çıkacak çok yokuşum var. Başarının sırrı bana göre hiç bir zaman oldum dememek. Her şarkımın bir önceki eserimden daha iyi olması için çaba sarfediyor, bana gösterilen ilgiye layık olmaya çalışıyorum” diyerek bir kez daha takdir topladı. Erdal Bağcı televizyon ekranlarına geri döneceğinin de müjdesini verdi.

Kalıcı Eserler Yapmak İstiyorum!

Erdal Bağcı seslendirdiği her şarkıyı adeta yaşadığını söylerken şunları da ekledi : “Ben, beni severek dinleyen insanlar için kalıcı eserler vermek istiyorum. Amacım dile takılan değil,yüreklere işleyen şarkılar yaparken her dinleyenin kendinden duygular bulacağı eserler vermek.”

Bağcı’nın bu sözleri ileride çıkaracağı eserlerin her birinin bir öncekinden daha iyi yapıtlar olacağının adeta kanıtı niteliğinde. 

Şimdi sizleri Erdal Bağcı’nın adeta yüreklere imza atan yeni şarkısı ile başbaşa bırakıyoruz.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!