featured

Erkekler Neden Terk Eder? Terk Eden Erkek Geri Nasıl Döner?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkekler sizlere bahsetmediği, görünüşüyle ilgili olmayan bazı nedenlerden dolayı sizi terk edebilir. Bugün biz sizlere, Erkekler Neden Terk Eder? Terk Eden Erkek Geri Nasıl Döner? konusunda bilgi vereceğiz.

Erkekler Neden Terk Eder?

Direk sebeplere geçmeden önce birkaç özellikten bahsetmek iyi olur diye düşünüyoruz. Erkekler farklı karakteristik özelliklere sahip olduğu için sizi terk edebilir. Dikkat edin!

Erkek İçin Aşırı Çaba Göstermeyin!

Sizi terk etmeden önce hayatınızda yer edinmiş olan eski erkek arkadaşınızı çok seviyor olabilirsiniz. Ancak o sizi terk etti. Bundan ötürü onu mutlu etmek için aşırı derecede çaba sarf etmemeniz gerekir. Kadınlar sırf erkek arkadaşlarını mutlu etmek için kendilerinden vazgeçmemeleri gerekir. Bir karar alırken, birlikte karar vermeniz daha doğru olacaktır.

Bazı Konularda Israrcı Olmayın!

Her an her işinizde erkek arkadaşınızı yanınızda istemek, sürekli yaptığınız şeyleri onunla yapmak zorunda değilsiniz. Haftanın her gününü gezmeye, yemek yemeye, spora gitmek için sevgilinizin gelmesi için ısrar etmemelisiniz. Aksi takdirde sevgiliniz sizi bir işi tek başına yapamayan beceriksiz biri olarak görür. Bu da ilişkinizi yıpratabilir. Sevgilinizin size yapmış olduğu esprilere de kötü bile olsa gülmelisiniz.

Çok Konuşmayın!

Erkeklerin terk etme nedenlerinden biri de çok konuşmanız. Hepimizin bildiği gibi erkeklerin en nefret ettiği şey de çok konuşmanız. İlk başlarda telefonda uzun süreli konuşmalar ileri ki zamanda sıkıcı hale gelebilir ve sanki zorunda olduğunuz için dinliyormuş gibi yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Erkekler genelde daha baskın ve hakimiyeti elinde tutmak isteyen bir karaktere sahiptir. Bir kadının bir erkeği hakimiyeti altına alması erkek için itici bir özelliktir. Kendinize son derece güvenmeli, kararlarınızı ve isteklerinizi erkek arkadaşınızın tercih etmesini sağlamayın ama ortak karar vermeye çalışın.

Terk Eden Erkek Nasıl Geri Döner?

Mutlaka siz de erkek arkadaşınız tarafından terk edildiniz. Bu başınıza gelmiş olan en acı anlardan biridir. Çünkü hiç istemediğiniz halde çok değer verdiğiniz biri sizi terk ediyor. Bu durum sizde bir travma oluşmasına bile neden olabilir. Biraz zorlu olsa da ilişkinizi yeniden kurtarma şansınız vardır. Peki Nasıl? diyorsanız okumaya devam edin.

1. Adım İlişkiniz Neden Sona Erdi?

Eski erkek arkadaşınızı geri kazanmak için adımlar atmadan önce bu sürece iyi hazırlanmak sizin ilişkinizi kurtarabilir. Eski aşkınız ile yeniden bir araya gelmek için konuşmadan önce ilişkinizin neden sona erdiğini bilmeniz gerekmektedir.

2. Adım Bütün Hata Sizin Değil!

Bitmiş olan ilişkinizdeki bütün hataları kendi üzerinize almanız doğru değildir. Sadece ayrılığa giden yolda kendi hatalarınızı analiz etmelisiniz. Sebebini tespit ettiğinizde eski sevgiliniz ile yeniden birleşmek için nereden başlamanız gerektiğini de öğrenmiş olacaksınız.

3. Adım Terk Edilme Nedenlerinizi Ortadan Kaldırın!

Terk edilme nedeninizi tespit ettiğiniz takdirde stratejinizi bu yönlü yapabilir ve onu geri döndürebilirsiniz. Dile gelmesi kolay ama genellikle uygulaması zordur. Eski erkek arkadaşınıza onu geri istediğinizi ilişkilerdeki hatalardan kurtularak göstermelisiniz. Sizin bu konuda yapacağınız her şey eski sevgiliniz tarafından takdir edilmenizi sağlayacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!