featured

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri Nelerdir ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir erkeğin sizinle ilgilendiğini anlamak aslında pek zor değildir. Erkekler kadınlara göre biraz daha duygularını çabuk belli ederler. Ama bazen bunu neden yaptıklarını bilmeseler de erkekler net olmaktan hoşlanırlar. Peki,  Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri Nelerdir? Diye merak ediyorsanız. Okumaya devam edin. 

Sevgili hanımlar… Bir erkekten siz hoşlanıyorsunuz ama onun sizden hoşlandığından emin olamıyorsanız artık sakın endişelenmeyin. Bugünkü yazımızı okuduktan sonra siz de bir erkeğin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını çözebileceksiniz. Sizde hayatınızda olan erkeğin sizden hoşlanip hoşlanmadığını öğrenmek için okumaya devam edin. 

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri 

Erkekler, bir kadından hoşlandıklarını gerek duygularıyla gerek ise tavır ve davranışlarıyla belli edecektir. Bu tavır ve davranışları dikkate alarak bir erkeğin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını kolaylıkla tespit edebilirsiniz. Peki, bu davranışlar nedir diye sorar gibisiniz. Sorunuzun cevabı aşağıda yer alıyor. 

1- Utangaç Gülümsemeler Erkeklerin Hoşlanma Belirtilerinden Biridir !

Bir erkek, hoşlandığı kadına bakarken utangaç bir şekilde gülümser. Eğer siz o erkekten hoşlanıyorsanız onun gülümsemesinde bile kendinizi görebilirsiniz. Bir erkek sizin saçma sapan esprilerinize bile gülümseyebiliyorsa, sevinebilirsiniz. O erkek sizden hoşlanıyor. 

2- Abartılı Olarak Size Çok Kibar Davranması Erkeklerin Hoşlanma Belirtilerinden Bir Diğeri 

Eğer çevrenizde olan bir erkeğin hoşlantısından emin olmak istiyorsanız onun davranışlarına dikkat etmeniz gerekiyor. Erkekler normalde diğer arkadaşlarıyla konuşurken oldukça doğal davranırlar. Ama sizden hoşlanan bir erkek, size karşı oldukça kibar davranacaktır. 

3- Sizinle Alakalı Herşeyi Öğrenmek İster

Meraklı olan erkekler, hoşlandığı kadınla ilgili her detayı öğrenmek ister. Onun sevdiği şeyleri, hobilerini, ailesini, hatta kaç kardeş olduklarına kadar merak ederler. Aslında amaç hakkınızda bilgi edinmek değil de sizinle sohbet etmektir. Verdiğiniz cevaplara ve tavırlarınıza dikkat edin. 

4- Size Karşı Güçlü ve Koruyucu Tavırları Erkeklerin Hoşlanma Belirtilerindendir

Bir kadın için en önemli şey yanındaki erkeğin güçlü olmasıdır. Bir kadın kendisine yaslanacak bir duvar arar. Eğer sizden hoşlanan kişi sürekli güç gösterisi yapıyorsa, sizi koruyucu tavırlar sergiliyorsa o erkeğin sizden hoşlandığını anlayabilirsiniz. 

5- Haksızda Olsanız Sizi Savunuyormu ? İşte Erkeklerin Hoşlanma Belirtilerinden Bir Diğeri

Herkesin hataları olabilir. Bu hatalara karşı sizi eleştiren kişilerle karşı karşıya kalmak istemeyebilirsiniz. Sizi her an, herkese karşı savunacak olan birinin hayatınızda olması sizin kendinizi güvende hissetmenize yol açacaktır.

6- Sürekli Aileden Bahsetmesi Erkeklerin Hoşlanma Belirtilerindendir

Bir kadın için erkeğin hoşlanmasından veya sevgisinden daha önemli olan bir konu onun iyi bir aile ferdi olabileceğini bilmesidir. Eğer size sürekli ailesinden bahseden, evlilikten ve baba olmaktan bahseden bir erkek varsa, bu erkek sizden hoşlanıyordur. 

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri ve Anlamları

Evet. Çevrenizde bu davranışlarda bulunan bir erkek varsa o erkek sizden hoşlanıyordur. O hoşlantıyı sevgiye çevirmek de sizin elinizdedir. Yapılan bilimsel araştırmalar sonucu sizden dört aydan fazladır bir kişi hoşlanıyorsa bu kişi bıkmadan usanmadan sizinle ilgileniyorsa, bu kişi artık sizden hoşlanmıyor ve sizi seviyordur. Şimdiden hayırlı olsun. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!