featured

Eski Sevgilisini Unutamayan Erkek Nasıl Davranır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkekler acı çekmez mi sanıyorsunuz? Aslında ayrılık acısı erkekleri de vurur ancak çoğu zaman bunu fark ettirmezler. Şimdi sizlere eski sevgilisini unutamayan erkeğin nasıl davrandığını anlatacağız!

Eski Sevgilisini Unutamayan Erkek 

asıl davranır diye hiç düşündünüz mü?  Yaşanan ayrılıklar sonrasında her iki tarafta üzüntü yaşarken kadın mı erkek mi daha çok üzülür sorusunu yanıtlamak imkânsızdır. Bu durumda daha cevaplanabilen bir içeriği sizlerin beğenisine sunuyoruz; eski sevgilisini unutamamış erkek nasıl anlaşılır ve nasıl davranır? Tabi bu soru ile beraber akıllara gelen eski sevgilisini unutamayan erkek nasıl unutur? Eski sevgilisini unutamayan erkeğe nasıl davranmalı? Gibi soruların cevaplarını bulmakta sizlere yardımcı olacağız.  

Bir ilişkide erkekler her ne kadar duygusal olmayan taraf olarak gözükse de işin aslı bu şekilde değildir. Erkeklerde son derece duygusal varlıklardır fakat erkeklerin birçoğu duygularını göstermekte problemler yaşayabiliyor. Duygularını dışa yansıtamadığı zamanda ayrılık durumlarında kimi zaman duygu patlamaları yaşayabiliyor.

Erkekler her ne kadar duygularını dışarıya yansıtmayı çok sevmeseler de eski sevgililerini unutamadıklarını bazı davranışları ile belli edebiliyorlar. Eski sevgilisini unutamayan erkek sözleri ile açık açık belirtmese de hareketler ile kendisini ele verebiliyor. Peki, erkeklerin unutamama sembolü davranışları nelerdir gelin beraber inceleyelim;

1. Ondan Bahsetmek İçin Bahane Aramak

Eski sevgilisini unutamayan erkek nasıl davranır diye soracak olursanız her cümleyi eski sevgilisine getirecek şekilde davranır diyebiliriz. Eski sevgili ile alakasız bir konuda muhabbet dönüp dolaşıp eski sevgiliye geliyorsa anlayın ki eski sevgili unutulmamış. İster iyi isterse kötü şekilde bahsedilsin eski sevgiliden bahsetmek onu unutamadığının en basit göstergesidir. Bu şekilde konuyu evirip çevirip eski sevgiliye getirmek onun hatıralarda diri tutulmasını sağlayacaktır. Buda bazı durumlarda daha fazla acı çekmenizi sağlayabilir. 

2. Eski Sevgiliyi Stalklamak

 

Stalk tabiri son senelerde sözlüğümüze giren kavramlardan birisi oldu. Birisini gizliden gizliye takip etmek onun hakkında bilgi edinmeye çalışmak kavramının günümüzdeki karşılığı diyebiliriz. Eski sevgiliyi takip etmek, onun hakkında bilgi edinmeye çalışmak unutamayan erkek davranışlarından birisidir. Paylaşılan her gönderide kendinize bir pay biçmek eski sevgilinin unutulmadığını gösterir.   

3. Hatıraları İle Yaşamak

Eski sevgilisini unutamayan erkek nasıl anlaşılır, sorusunun cevaplarından biriside budur. Erkek unutamadığı eski sevgilisi ile yaşamaya devam eder. Örneğin beraber gittikleri cafeye gider, beraber çekirdek çıtladıkları bankta oturur, onunla saçma dizileri izlemeye devam eder. Bu tip davranışlar erkeklerin geçmişte yaşamaya devam etmelerini sağlayan bir harekettir. Hatıralarla yaşamak insanın önüne gelen fırsatları görmemesine neden olabilir.

4. Eski Sevgili İle İletişim Halinde Olmak

Eski sevgiliden dost olur mu, sorusu ile paralel şekilde ilerleyen bir konudur iletişim halinde kalmaya çalışmak. Arada sırada aramak, hal hatır sormak, bayram kutlaması için iletişim kurmak unutamayan erkek davranışlarındandır. Zaten eski sevgili ile dost kalmaya çalışmakta onu unutmamaya çabalamaktır. Eski sevgili ile iletişim halinde kalmak çoğu zaman kişiye zarar verebilecek bir davranıştır. Eski sevgilinin ileride yaşayacağı beraberliklerden haberinizin olması canınızı acıtabilir.

5. Dengesiz Tavırlar Sergilemek

 

Eski sevgilisini unutamayan erkek nasıl davranır, sorusuna verilebilecek en acı cevaplardan biriside budur. Çünkü özellikle uzun süreli bir ilişkiden çıkan erkek çevresine karşı çoğu zaman dengesiz tavırlar sergileyebiliyor. Ya da yeni ilişkilere yelken açacağı zaman ani yakınlık göstermelere ve ya aniden uzaklaşmalar görülebiliyor. Bu tip davranışlar erkeğin yeni bir hayata adım atmasını zorlaştıran tavırlardır. Çevresindeki insanları kırdığı için yalnız kalabilir. Bu da yeni sosyal hayatına adaptasyonunu zorlaştırabilir. 

Eski Sevgiliyi Unutmanın Yolları

Eski sevgilisini unutamayan erkek nasıl anlaşılır, kadar önemli bir konu ise eski sevgiliyi unutmanın yollarıdır. Eski sevgiliyi unutamayan erkek nasıl unutur sorusunun en önemli cevabı hızlı davranmaktır. Yapılması gereken en önemli şey eski sevgiliyi olabildiğince hızlı şekilde unutmaya çalışmaktır. Bunu yapabilmek içinde onunla denk gelebileceğiniz ortamlardan uzak durmalısınız. Belki ortak arkadaş çevrenizi değiştirmek işe yarayabilir.

Eski hatıralardan ve hediyelerden olabildiğince hızlı şekilde kurtulmanız gerekir. Beraber dinlediğiniz şarkılara ve izlediğiniz dizilere veda etmek durumunda kalabilirsiniz. Beraber çekinilen fotoğraflardan acil olarak kurtulmalısınız. Çünkü hatıraları sakladıkça ruhunuz rahat etmeyecektir. 

Kendinizi ve zihninizi eski sevgilinizi düşünmekten alıkoyacak işler edinebilirsiniz. Bu kimi zaman okul olabilir kimi zaman ise bir hobi edinmek. Ev dekorasyonunuzu değiştirerek yeni bir hayata başlayabilirsiniz. Dekorasyon değişimi yeni bir başlangıç noktasında beyninize oynayacağınız güzel bir oyundur.

Tatile çıkmak ve yeni insanlarla tanışmak eski sevgiliyi unutmanın en etkili yöntemlerinden birisidir. Farklı ortamlar ve farklı kişiler yeni başlangıçlar noktasında size yardımcı olacaktır. Eski sevgiliyi unutmanın etkili yöntemlerinden biriside telefon numarası değişikliğidir. Bu yöntemle onun size ulaşmasını beklemeyi bitirmiş olacaksınız ve yeni hayatınıza daha kolay adapte olabileceksiniz.  

Hala eski sevgilisini düşünen erkek anlattığımız belirtiler ile kendini belli eder. Eski sevgilisinin hatıralarını unutamayan erkek, listemizde ki gibi davranışlar sergiler. Erkeğin eski sevgilisiyle yaşadığı anıları unutamadığını gösteren davranışlar bunlardır.

Eski sevgilisini unutamayan erkek sözleri  internette oldukça okunan sözlerdir. Sevgilisi olduğu halde eski sevgilisine bakan erkek konusu kadınları oldukça mutsuz eder. Bu da sevgilinizin eski sevgilisini unutamadığını gösterir. Eski sevgilisini UNUTAMAYAN erkek nasıl unutur sorusu sıkça sorulmakla birlikte bunun da yolları vardır. Eski sevgilisini UNUTAMAYAN erkeği aşık etmek zordur ancak imkansız değildir. Evli erkek eski sevgilisini özler mi, sorusu tehlikeli bir sorudur. Bu sorunun cevabını ancak eski sevgilisini özleyen erkek verebilir.

Eski sevgilisini unutamayan sevgiliye Sözler için internetten yardım alabilirsiniz. Erkekler eski sevgilisine neden bakar, sorusu aslında psikolojik bir araştırma gerektiren bir sorudur. İlk eşini unutamayan erkek nasıl anlaşılır, sorusunun cevabını ancak o erkeğin sevgilisi verebilir. Eğer seviyorsanız hissedersiniz.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!