featured

Ev Akvaryumu ile Ev Dekorasyonunuza Farklılık Katın!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akvaryumlar uzun yıllardan beri ev dekorasyonunda ki yerini koruyor. Klasik akvaryum tiplerinin çok dışında akvaryum çeşitleri ile tanışıp dekorasyonunuza bir okyonus havası vermeye ne dersiniz? Eğer akvaryumları seviyor ve balıkları yüzerken izlemek beni rahatlatıyor diyenlerdensiniz bu yazı tam size göre! Ev akvaryumları ile evleriniz bambaşka bir hava kazanacak! İşte, en farklı ev akvaryumu modelleri!

1. Lavobo Akvaryum

Son zamanlarda popüler olan ev akvaryumu tasarımlarından birisi ise akvaryum lavabolardır. Görenlerin oldukça beğendiği bu tasarım da lavoba bir akvaryuma dönüştürülerek içerisine de balıklar yerleştiriliyor. Göze hitap eden oldukça şık bir model olan bu akvaryum hayvan severlerin tepkisini toplayan bir model olsa da oldukça rağbet gören bir model. 

2. Odayı Bölen Duvar Akvaryum

Bu odayı ikiye bölen duvar akvaryumu, ev akvaryumu modelleri arasında fark yaratan bir çeşit. Görmüş olduğunuz resimde akvaryuma bir kapı eklenerek içi lavoboya dönüştürülmüş. Tasarımı yapan kişi hem yerden tasarruf etmiş hem de lavoboyu usta bir şekilde odanın ortasına konumlandırmış. Eğer küçük bir salonunuz var ise, eğer evinizin alt yapısı uygunsa siz de böyle bir model düşünebilirsiniz.  

3. Ofis Akvaryum

Balıkların insanı rahatlatan yönleri psikolojik açıdan kanıtlandığından bir ofiste güzel bir akvaryum bulunması çalışanları da ayrıca motive eder. Bu akvaryumların içine ev akvaryumu balıkları alarak görsel bir şölen yaşayabilirsiniz. 

4. Masa Akvaryum

Masa akvaryum modeli küçük evler içinde oldukça idealdir. Yani evinizde farklı ve gösterişli bir akvaryum olsun istiyor fakat yeriniz olmadığından bu isteğinizi gerçekleştiremiyorsanız bu akvaryum türü tam size göre. Piyasa da bu masaların hazırları da satılmakta. Yine de eğer isterseniz kendi zevkinize göre olan bir orta sehpanın altına dilediğiniz gibi bir akvaryum yaptrmanız da mümkün. Salonunuz da otururken mavi ışıklandırmalı, içinde ev akvaryumu balıkları çeşitlerinin salındığı bir akvaryumu izlediğinizi hayal edebiliyor musunuz?

5. Dev Radyo Akvaryum

Farklı olmayı ve bunu yaşam şekli haline getirmiş herkesin bayılacağı, görenlerin hayrete düşeceği bu akvaryum modeli, büyük evler için ideal. Küçük bir evde oldukça yer kaplayacak olan bu akvaryumun şeklini ve rengini dilerseniz değiştirebilirsiniz. Bizler sizin için radyo modelini seçtik ancak siz akvaryum olarak neden bir çamaşır makinası modeli tercih etmeyesiniz ki? Yaratıcılık ve tasarım tamamen size kalmış!  

6. Cam Akvaryum Küvet

Bir küvet düşünün, tamamen camdan yapılmış. Bu küvet öyle bir tasarıma sahip ki siz içinde duşunuzu alıp keyif yaparken yanınızda balıklar yüzüyor ama size değmiyorlar! Siz de böyle bir küvetiniz olsun isterdiniz öyle değil mi? Hayal dünyasının sınırlarını zorlayan bu tasarım bir alkışı hakediyor!

7. Mini Duvar Akvaryum

Bu ev akvaryumu her eve çok yakışacak! Duvara asılan, minimalist bir tasarıma sahip olan bu akvaryum özellikle küçük ev tipleri için uygun olsa da aslında büyük evlerde de rahatlıkla kullanılabilir. Ev akvaryumu balıkları ile adeta bir tabloya dönüşecek bu tasarım akvaryumlar küçük olduğundan 3 adet alınarak yan yana duvara asılabilir, adeta bir tablo görüntüsü verilebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!