featured

Evde Diş Beyazlatma Yöntemleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evde Diş Beyazlatma Yöntemleri

Evde diş beyazlatma yöntemleri neler? Diş sağlığı ve diş rengi için sunulan önerileri dikkate alarak, siz de dişlerinizi beyazlatabilirsiniz.

Sağlık için diş bakımı çok önemli. Ancak bunun dışında evde diş beyazlatma yöntemleri ile diş renginizin beyazlamasını da sağlayabilirsiniz. Bunun için önerilenler olacak. İlk olarak bilmeniz gereken, her insanın bir diş renginin olduğudur. Yani kimi insanların dişi son derece beyazken, kimi insanların doğuştan diş renginin daha sarıya yakın olması söz konusu olabilir.

Dişler zamanla sarardığından, mutlaka beyazlatma – dişin kendi renginde kalmasını sağlama açısından önlemler alınmalıdır. Peki, evde neler yapılabilir?

Evde Diş Beyazlatma

Evde yapacağınız uygulamalar ile diş renginin değişmesi söz konusudur. Bunun için ilk olarak dişlerinizin günlük temizliğinin yapılması gerekiyor. Hem rengi korumak hem de beyazlatmayı sağlamak açısından mutlaka diş temizliğinin titiz bir şekilde yapılması isteniyor.

Özel diş beyazlatma ürünleri

Günlük kullanıma uygun olan, özel diş beyazlatma ürünlerinin olduğunu bilmelisiniz. Bu ürünler sayesinde direkt olarak dişlerinizin beyazlaması sağlanacaktır. Değerlendirip, direkt olarak diş beyazlığının olmasını sağlayabilirsiniz. Düzenli kullanımın bu noktada önemli olduğunu bilmelisiniz.

Karbonat ile Diş Beyazlatma

Diş beyazlatma yöntemleri dendiğinde ilk akla gelen karbonattır. Diş beyazlatma yöntemleri arasında en çok tercih edilir. Dikkat edilmesi gereken ise bu yöntem ile diş minesine zarar vermenin önüne geçilmesidir. Sık uygulama, çok uygulama gibi durumlarda dişlerinizin zarar görmesi de söz konusu olabilir. Karbonat ile diş beyazlatma yaparken mutlaka dikkatli olmanız gerekiyor.

Muz Kabuğu ile Diş Beyazlatma

Son dönemin en çok ilgi gören diş beyazlatma yöntemi muzdur. Muz kabuğunun iç kısmı ile dişlerin temizlenmesi, dişlerin beyazlamasını sağlayacaktır. Bu durumda direkt olarak diş etinin ve diş minesinin beslenmesi ile dişlerin beyazlaması söz konusu olabilir. Direkt olarak uygulamanın düzenli olarak yapılmasında herhangi bir sakınca yok. Direkt olarak uygulayabilir, sizin için oluşturulan bu yöntem ile dişlerinizin kusursuz şekilde beyazlamasını sağlayabilirsiniz. Evde diş beyazlatma dendiğinde muz da son dönemde en çok tercih edilen yöntemler arasında yerini alıyor. Seçiminizi ona göre yapmanız mümkün.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!