Evrim Alasya KimdirEvrim Alasya Kimdir

Evrim Alasya Kimdir | Kızılcık Şerbeti Dizisi Kıvılcım’ı Evrim Alasya Kiminle Evli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evrim Alasya kimdir? Sevilen oyuncuyu Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım rolüyle görmüş olmalısınız. Uzun yıllardır oyunculuk sektöründe yer alan ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Evrim Alasya kimdir? Evrim Alasya yaş bilgisi ne? Evrim Alasya’nın annesi kimdir? Detaylar yazımızda…

Evrim Alasya Kimdir? Evrim Alasya Kaç Yaşında?

Evrim Alasya Kimdir
Evrim Alasya Kimdir

Evrim Alasya 2 Ağustos 1979 doğumludur. 2024 yılı itibariyle oyuncu 45 yaşındadır. Yaşıyla hayran kitlesini oldukça şaşırtan oyuncunun çok daha genç göründüğünü söyleyebiliriz.

1- Evrim Alasya Aslen Nereli?

Evrim Alasya Kimdir

Evrim Alasya kimdir, aslen nereli? İzmir’de dünyaya gelen oyuncu aslen buralıdır. Yaşamının büyük bir kısmını ise İzmir’de geçirmiştir.

2- Evrim Alasya Ailesi Kimdir? Evrim Alasya nın Babası Kim?

Evrim Alasya Kimdir

Evrim Alasya kimdir Zeki Alasya’nın nesi oluyor? Oyuncunun Zeki Alasya’nın kızı olduğu düşünülse de bu bilginin doğru olmadığı belirtilmelidir. Oyuncu ile Zeki Alasya arasında herhangi bir akrabalık ilişkisi bulunmamaktadır.

Soyadı benzerliği olduğundan akrabalık ilişkisi olduğu düşünülmektedir. Evrim Alasya kimdir, annesi ve babası kim konusunda ise herhangi bir bilgi mevcut değildir. Yalnızca babasının isminin Süleyman Alasya olduğu ve Arda adında bir erkek kardeşi olduğu bilinmektedir.

3- Evrim Alasya Evli mi? Evrim Alasya Kiminle Evli?

Evrim Alasya Kimdir

Evrim Alasya hayatı boyunca hiç evlilik yapmamıştır. Bu nedenle evli olduğuna dair paylaşımlar doğru değildir.

4- Evrim Alasya Çocuğu Var mı?

Evrim Alasya Kimdir

Evrim Alasya’nın çocuğu bulunmamaktadır. Şimdilerde ciddi olduğu düşünülen ve medyaya yansıyan bir ilişkisi de bulunmamaktadır.

5- Evrim Alasya Ne Okudu?

Evrim Alasya Kimdir

Evrim Alasya kimdir, ne mezunu birazda bundan bahsedelim. Sevilen oyuncu ilk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamlamıştır. Daha sonrasında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümünü bitirmiştir. 1999 yılında ise Pınar Çocuk Tiyatrosu’nda kariyerine başlamış, şimdilerde bu kadar başarılı bir oyuncu haline gelmiştir.

6- Evrim Alasya Boy ve Kilo Bilgisi Nedir?

Evrim Alasya Kimdir

Evrim Alasya yalnızca başarılı oyunculuğu ile değil yaşına rağmen kusursuz fiziği ile de tam not alıyor. Halen fiziğini ve güzelliğini koruyan oyuncu, bu uğurda oldukça çaba gösterdiğini de ekliyor. 1.68 cm boyundaki oyuncu 57 kilodadır.

7- Evrim Alasya Kimdir Hangi Dizilerde Oynadı? Evrim Alasya Dizileri Listesi

Evrim Alasya Kimdir

Evrim Alasya kimdir yazımıza yer aldığı projelere değinerek devam edeceğiz. Evrim Alasya Bir İstanbul Masalı dizisinde hangi rolde sorusunu duymuş olabilirsiniz. Oyuncu bir döneme damgasını vuran Bir İstanbul Masalı dizisinde Esma’nın arkadaşını oynamıştır.

2005 yılında Ihlamurlar Altında adlı dizide Sema rolüyle yer almıştır. 2008 yılında Gece Sesleri adlı dizide Neslihan, Gönülçelen dizisinde ise Balçiçek karakteri ile tanınmıştır.

Oyuncunun asıl tanındığı proje Muhteşem Yüzyıl olmuştur. Alasya bu dizide Ayşe Hafsa Sultanın gençliğini oynamıştır. Daha sonra Vicdan, Benim Adım Gültepe dizilerinin oyuncu kadrosunda bulunan oyuncu kariyerindeki yükselişi sürdürmüştür.

O dönem zirveyi gördüğü projenin ise Güneşin Kızları olduğu söylenebilecektir. Evrim Alasya Emre Kınay uyumu diziyi adeta zirveye taşırken, oyuncu hala Güneş karakteriyle akıllarda kalmayı başarmıştır.

Evrim Alasya kimdir? 2020 yılında Kırmızı Oda dizisine konuk olan oyuncu burada Meliha karakterindeydi. Daha sonra Akrep dizisinde yer alsa da dizi reyting yüzünden uzun soluklu olamamıştı. 2022 yılının gündem dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti dizi kadrosuna giren oyuncu büyük bir başarı yakaladı.

Dizide Kıvılcım karakterine hayat veren oyuncu oldukça seküler bir kadını canlandırıyor. Kızının muhafazakar bir ailenin oğluyla evlenmesiyle başlayan zorlu hayat süreci ise her hafta reyting rekorları kırıyor. Kıvılcım’ın keskin ve kararlı tavrı, mantıklı söylemlerinin ise izleyiciden beğeni topladığını söyleyebiliriz.

Evrim Alasya dizilerinin yanı sıra Terzi, Muro ve Başka Semtin Çocukları gibi film projelerinde de yer almıştır.

Kızılcık Şerbeti dizisinin diğer başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu kimdir bilgi almak isterseniz yazımızı inceleyebilirsiniz.

8- Evrim Alasya Estetikli mi? Evrim Alasya Estetiksiz Hali Nasıl?

Evrim Alasya Kimdir

Evrim Alasya kimdir kısmında önemli bir iddianın da merak uyandırdığını söyleyebiliriz. Yakın zamanda oyuncunun bir dizi estetik operasyonu geçirdiği iddiası ortaya atılmıştı. Bazıları yüz gerdirme ve burun estetiği olduğunu belirtse de oyuncu estetik yaptırmadığını belirtiyor.

Estetiğe karşı önyargısı bulunmadığını belirten oyuncunun geçmiş fotoğrafları incelendiğinde, doğallığını koruduğu ve yıllar içinde daha da güzelleştiğini görebilirsiniz.

9- Evrim Alasya Instagram Hesabı Ne?

Evrim Alasya Kimdir

Evrim Alasya Instagram hesabı ne diyorsanız hemen merakınızı giderelim. Yaklaşık 350 bin takipçisi bulunan oyuncu sosyal medya üzerinden oldukça aktiftir. Paylaşımlarını görmek isteyenler @mujdevrim hesabı üzerinden takip edebileceklerdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!