featured

Eyvah Tatil Fragman Yayınlandı mı | Eyvah Tatil Konusu Nedir | Eyvah Tatil Oyuncuları Kimlerdir

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yaz vizyona girmesi beklenen videosu da birçok yeni yapım gibi Covid-19 önlemlerine takıldı. Geçtiğimiz yıl Sermiyan Midyat Ersin Korkut ikilisinin ilk defa bir projede buluşacağı müjdesi verilirken, Eyvah Tatil filmi vizyona girmek için bir süre beklemek zorunda kaldı.

Koronavirüs önlemleri kapsamında sinema sektörünün de uzun bir süre çalışamaması nedeniyle 2020 sinema filmleri doğal olarak 2021 sinema filmleri listelerine dahil edilmek zorunda kalındı. Kaldı ki filmler yayınlanacak olsa da sinemalara getirilen yeni koronavirüs önlemleri, yapımların beklediği başarıya ulaşılamamasına neden olacaktı. İşte, gelecek yazın gişe rekortmeni adayı Eyvah Tatil filmi !

Ersin Korkut Sermiyan Midyat Eyvah Tatil Filmi İçin Bir Araya Geldi

YouTube video

Uzun bir süredir merak edilen Eyvah Tatil Fragman videosu hakkında hala bir gelişme kat edilemedi. Türkiye’nin en komik iki ismini bir araya getiren Eyvah Tatil , sıradan tatil filmleri konularının dışında bir konsept ile tasarlanmış. Öyle bir mafya filmi düşünün ki içerisinde bol bol kahkaha olsun. Yazın sıcağını içinize doldursun. İşte, gelecek yazın en çok izlenen filmleri arasında yerini alması beklenen Eyvah Tatil filmi ve detayları…

Eyvah Tatil Konusu Nedir?

Büyük bir heyecanla beklenen Ersin Korkut Filmleri arasında yerini alacak olan Eyvah Tatil, 2021 yılı için Ersin Korkut son filmi olacak gibi görünüyor. Ersin Korkut tarafından canlandırılan zengin bir ailenin çocuğunun, Sermiyan Midyat’ın canlandırdığı bir mafyaya bulaşmasının konu edildiği film merakla bekleniyor.

Eyvah Tatil Filmi Nerede Çekiliyor | Eyvah Tatil Fragman Yayınlandı mı

5 Ekim 2020 tarihinde tekrar çekimlerine başlanan komedi filmi Eyvah Tatil’ filmi nerede Çekiliyor ? Usta oyuncular ile sinema sektörüne yeni giren oyuncuların sentezlendiği bir kadroya sahip olan bu tatil komedi filmi Antalya’da çekilmektedir.

Tarihi, turistik ve güneşin en güzel tonlarının bir arada bulunduğu Antalya Gezilecek Yerler listelerindeki birçok yerin dahil edildiği bu film, aynı zamanda muhteşem bir görsel şölene dönüşüyor. Bir mafya filmi olacak olmasına rağmen, Eyvah Tatil çekimleri içerisinde oldukça eğlenceli sahnelerin bulunuyor olması ise Ersin Korkut filmleri ile oldukça uyumlu görünüyor.

YouTube video

Henüz Eyvah Tatil filmi fragman videosu yayınlanmadığı için konuyu detaylı bir şekilde anlamak mümkün değil. Bir de Eyvah Tatil Oyuncuları ser verip sır vermeyince, bu muhteşem komedi filminin konusuna ulaşmak mümkün olmuyor.

Eyvah Tatil Ne Zaman Vizyona Girecek

Türkiye’nin en doğal komedi oyuncularından biri olan Ersin Korkut ile son zamanların en iyi Doğu Anadolu Bölgesi komedi filmlerine imza atan Sermiyan Midyat bir araya geldi. Eyvah Tatil filmi oyuncuları muhteşem bir mod ile çekimlere hazırlanırken, Covid-19 nedeniyle sık sık ara verilmek zorunda kalındı. Ocak 2021 tarihinde vizyona girmesi beklenen filmin henüz Eyvah Tatil Fragman videosu dahi yayınlanmadı. Filmin vizyon tarihinin 2021 yaz aylarını bulması da bu durumda olası gibi görünüyor.

Eyvah Tatil Senaryosu Kime Ait | Eyvah Tatil Yönetmeni Kimdir

Böylesi muhteşem bir kadroyu bir arada bulunduran özel ve bir o kadar eğlenceli hikayenin senaristleri Suat Özkan ve Hakan Aksun’dur. RNK Prodüksiyon tarafından hazırlanan projenin yönetmen koltuğunda ise Bülent İşbilen oturuyor. Yapımcı koltuğunda oturan isim ise Mehmet Yıldırım.

Eyvah Tatil Oyuncuları Kimlerdir

Türkiye’nin en komik iki ismini bir arada bulunduran Eyvah Tatil film oyuncuları arasında  Selcan Yavuz, Atilla Pekdemir, Erdem Baş, Gökçe Özyol ve Uğur Biçer  yer alıyor. İşte, Eyvah Tatil oyuncuları !

1 – Sermiyan Midyat | Eyvah Tatil Film Oyuncuları

Eyvah Tatil Fragman videosunda da ön planda izleyeceğimizin şüphe götürmeyeceği isimlerin başında Sermiyan Midyat geliyor. Katıldığı birçok kültür programında, ilk defa bir mafya filmi karakterine can vereceğini anlatan Midyat,

“Mafya karakterini ilk kez oynadığını kaydeden Midyat, seyircilere bir sürpriz olacağını ifade etti. Filmde rol aldığı mafya ‘Vedat’ karakteri hakkında bilgi veren Midyat, “Biraz git gelleri olan bir karakter. Çok neşeli ama tehlikeli sinyalleri de veren bir karakter. Filmin sonunda yapımcımız Mehmet Bey de oyuncu olarak yer alıyor. Filmin sonunda onunla kapışıyoruz. İlk kez böyle bir karakteri oynadığım için seyirciye sürpriz yapmak istiyorum. Çok da detay vermek istemiyorum ama sinemada ilk kez böyle görüneceğim”

Diye konuştu.

2 – Ersin Korkut

Anadolu’nun bağrından kopup tiyatro hayatına adım atan Ersin Korkut son filmi olacak olan Eyvah Tatil fragman videosu yayınlanmadan önce kamera karşsına geçti. Canlandıracağı karakteri anlattı. Bir komedi türü mafya filmi içerisinde zengin bir ailenin çocuğuna can verecek olan Ersin Korkut, filmin baş kahramanı olarak karşımıza çıkıyor.

3 – Yunus Emre Özden

Eyvah Tatil oyuncu kadrosunda olması beklenen ve hayatımıza Survivor 2020 ile giren Yunus Emre Özden, yapımcı Mehmet Yıldırım sayesinde sinema sektörüne atılmış olacak. Eyvah Tatil filmi ile ilk defa oyunculuk deneyimi yaşayacak olan ünlü fenomen, çok sevilen bir oyuncu olmak istiyor.

4 – Gökçe Özyol

Türkiye’nin en komiklerinden biri olan Gökçe Özyol, Yahşi Cazibe, Alemin Kralı, Geniş Aile ve No:309 gibi yapımlarla kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturdu.

5 – Selcan Yavuz

Filmde, Ersin Korkut’un sevgilisi rolüne hayat verecek olan Selcan Yavuz Murat Dalkılıç’ın Rivayet ismini verdiği video klip ile TV ve müzik dünyasında görünmeyi başardı. Genç oyuncunun ilk sinema filmi Eyvah Tatil olacak.

6 – Atilla Pekdemir

Türk Sinema ve dizi dünyasının tanınan yüzlerinden olan Atilla Pekdemir, bu kadronun da sevilen karakterlerinden olacak gibi duruyor. Filmdeki rolü hakkında bilgi paylaşılmazken, ünlü oyuncunun oynadığı roller düşünüldüğünde, yine emektar bir dede ile karşılaşma olasılığımız yüksek gibi görünüyor.

7 – Uğur Biçer

32 yaşındaki genç oyuncu Uğur Biçer daha önce Güzel Köylü, Hanım Köylü, Osmanlı Tokadı ve Kiralık Aşk yapımlarında yer almıştır. Uğur Biçer’i, Eyvah Tatil fragman videosunda ne kadar göreceğiz, hangi karaktere hayat verecek ve bizi neler bekliyor? Önümüzdeki aylarda öğrenecek gibiyiz.

Eyvah Tatil Fragman Yayınlandı mı

Ünlü isimlerin bir arada yer aldığı bu muhteşem yapım Eyvah Tatil fragman videosu henüz yayınlanmadı. Büyük bir ilgi ile çekimleri takip edilen filmin oyuncuları da sosyal medya hesapları üzerinden filmin çıkış tarihi konusunda sıkıştırılıyor. Fakat ne Eyvah Tatil Fragman ne de vizyon tarihi paylaşılmış değil. Eyvah Tatil çekimleri devam ediyorken, Eyvah Tatil fragman videosu için Kültür Sanat sayfamızı takip etmeyi unutmayınız.      

Sinema Haberleri RSS

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!