Fito Krem Güneş Yanığına İyi Gelir Mi?

Fito Krem Güneş Yanığına İyi Gelir Mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fito krem güneş yanığına iyi gelir mi? Güneş yanıklarında fito krem kullanılır mı? Bu yazımızda, güneş yanığı için krem arayanlara Fito krem ile ilgili bilgileri sunacağız…

Fito Krem Güneş Yanığına İyi Gelir Mi?

Yazımızın hemen ilk başında, en merak edilen ‘’Fito krem güneş yanığına iyi gelir mi?’’ sorusuna yanıt verelim. Fito krem güneş yanığına iyi gelir ancak tek başına ileri güneş yanığını tedavi etmek amacıyla kullanılmaz.

Fito krem prospektüs bilgilerine göre bu krem, ileri derece güneş yanıklarında, güneş yanığı tedavisini desteklemek; güneş yanığı lekesi kalmamasını sağlamak amacıyla destekleyici olarak kullanılıyor. Yani; güneş yanığına iyi gelen kremlerle birlikte kullanılınca, güneş yanığı lekesinin kalmamasını sağlıyor; tek başına ileri derece güneş yanığı için kullanılmıyor.

Fito Krem Güneş Yanığına İyi Gelir Mi?

Fito Krem Nedir ve Ne İçin Kullanılır?

Anlaşılacağı üzere Fito krem güneş yanığına iyi gelir mi sorusunun yanıtı; kısmen evet, kısmen hayır. Peki, o zaman Fito krem nedir ne için kullanılır?

Fito krem prospektüs bilgilerine göre bu kremin etken maddesi; triticum vulgare sulu ekstresidir. Deri dokusu rahatsızlıklarında, topikal tedavi için kullanılır ve epitelin yani cildin yenilenmesini sağlar. Fito krem prospektüsündeki açıklamalara göre şu nedenlerle kullanılır:

  • Yaralarda ve ülsero distrofik değişimlerde
  • Alerjik kaşıntılarda
  • Egzamada
  • Kapanmayan yaralarda
  • Soğuk nedeniyle ortaya çıkan çatlaklarda
  • Meme ucu çatlakları, karın çatlaklarında (cilt dokusunun yenilenmesinin yavaşladığı durumlarda)

Güneş Yanığına Fito Krem Sürülür Mü?

Güneş yanığına Fito krem sürülür. Bu sayede cildin iyileşmesi, cildin yenilenmesi desteklenir. Bu sayede güneş lekesi kalmasının önüne geçilir.

Fito Krem Güneş Lekesine İyi Gelir Mi? Fito Krem Güneş Lekelerine İyi Gelir Mi?

Fito krem güneş lekelerine iyi gelir. Çünkü cildin yenilenmesini sağlar ve leke oluşumunun önüne geçer.

Fito Krem Güneş Yanığına İyi Gelir Mi?

Fito Krem Yüze Sürülür Mü?

Fito krem yüze sürülebilir. Ancak doktora danışmadan uzun süreli kullanımda bulunmamak gerekir. Çünkü uzun süreli kullanımlarda dermatit gibi cilt sorununun ortaya çıkmasına neden olabilir.

Fito Krem Tüylenme Yapar Mı?

Fito krem prospektüs içeriğinde, tüylenme ile ilgili bir yan etkiden bahsedilmemektedir. Dolayısı ile prospektüs baz alındığında; fito krem tüylenme yapmaz. Ancak fito krem içeriğine hassasiyeti olan kişilerde veya uzun süreli kullanımlarda dermatit gibi cilt sorunları ortaya çıkabilir.

Güneş Yanığı Hangi Krem İyi Gelir?

Fito krem güneş yanığına iyi gelen kremler arasındadır fakat tek başına kullanılmaz. Silverdin Krem, Hametan Krem ve Hametan Pomad, Stilex Jel gibi kremler güneş yanıklarında kullanılır. Güneş yanığı hangi kremler iyi gelir konusunda ayrıntılı bilgi için 7 Adımda Güneş Yanığına Hangi Krem İyi Gelir | Güneş Yanığına İyi Gelen 7 Krem yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!