featured

Galaxy Buds Plus Fiyat Listesi Yayınlandı! Galaxy Buds Plus İnceleme Detayları ve Kullanıcı Yorumları…

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya mobil teknoloji sektöründe lider firmaların başında gelen Samsung ürettiği  Galaxy Buds Plus ile dikkat çekmeyi başardı.  Galaxy Buds Plus fiyat bilgisi açıklanırken, sahip olduğu teknik özellikler de olumlu geri dönüşler alınmasını sağladı!

Galaxy Buds Plus İnceleme Detayları Açıklandı!

Samsung tarafından üretilen kablosuz kulaklık modeli , öncelikle sahip olduğu tasarım ile dikkat çekmektedir. Tıkaç şeklindeki tasarımı ile hem çok ilginç hem de oldukça kullanışlı olan bu kulaklık, uzun bir pil ömrü vaad etmektedir. 

1 – Galaxy Buds Plus Teknik Özellikleri

Eğer Samsung Buds Plus kablosuz kulaklık satın almak istiyorsanız, öncelikle sahip olduğu muhteşem özellikleri incelemeli ve Galaxy Buds Plus fiyat değerlendirmesini bu yönde ölçmelisiniz. İşte, Samsung kablosuz kulaklık özellikleri!

Ağırlık : 6.3 gram Kullanım Süresi : Maksimum 11 saatŞarj Kılıfı ile Kullanım Süresi : Maksimum 22 saatMikrofon Özellikleri : 1 iç mikrofon ve 2 dış mikrofonBağlantı Gereklilikleri: Bluetooth 5.0 Boyutları : 17,5 X 19,2 X 22,5 mmRenk Seçenekleri : Siyah, Gök Mavisi ve BeyazUygulama : Android / iPhone

2 – Samsung Galaxy Buds Plus Mikrofon ve Müzik Performansı

Türkiye’nin en çok tercih ettiği kablosuz kulaklık markası Samsung tarafından üretilen Galaxy Buds Plus Mikrofon özellikleri ile de oldukça başarılı sonuçlar elde etmiştir. Dış kısmında 2 tane, iç kısmında 1 tane mikrofon bulunduran bu model, 3 farklı bölgeden ses algılamaktadır. Bu yönü ile net bir iletişim sağlanabilmektedir. 

Müzil performansı dikkate alındığında ise Galaxy Buds Plus, bir önceki model olan Buds ‘a göre çok daha başarılı bulundu. Çünkü bir önceki modelin aksine bu versiyonda 2 yollu hoparlör tercih edilmiş durumdadır. Müzik dinlerken ya da iletişim kurarken alınan sesin net ve anlaşılır olmasını sağlayan bu özellik ile kablosuz kulaklık modelleri arasında üst segment bir ürün ortaya çıkmış durumdadır. 

Ürün paketi içerisinden çıkan değişik boyutlardaki kulak içi silikonları ile rahat bir kullanım sağlanmak istenmiştir. Bu yönü ile Samsung, tam bir kullanıcı dostu ürün hazırlamıştır. 

3 – Samsung Galaxy Buds Plus Özellikleri – Dokunma 

Buds Plus özellikleri arasındaki önemli bir detay olan dokunma talimatları, bu modelde çok pratik hale getirilmiştir. Tek dokunuş ile müzik oynatma, durdurma ya da çift dokunuş ile bir sonraki müziğe geçme fonksiyonları sunan kulaklık ile müzik dinlemek artık çok daha kolay!

Kulaklık yazılım içerisinde otomatik olarak gelen bu özellik tanımlamaları kullanıcılar tarafından da düzenlenebilmektedir. Ortam sesi aktif hale getirilebileceği gibi, müzik dinlerken arama engelleme ya da reddetme modları da çalıştırılabilir.  

Galaxy Wearable yazılımı üzerinden yapılabilecek ayarlar arasında ekolayzır ya da bas artırma / azaltma, ortam sesini artırma ya da azaltma gibi özellikler de kişiselleştirilebilir. 

Eğer yazılım üzerinden ortam sesi ayarını kapatmaz ve müziğinizi engellemeyecek şekilde hayatınızda var olmasını sağlarsanız, bu sizin sağlıklı bir müzik dinleme sürecine dahil olmanızı sağlar. Çünkü bir trafikte ya da kalabalık bir ortamda etrafınızda olan şeylerden tamamen soyutlamamanız bazı durumlarda faydalı olacaktır. 

4 – Pil Ömrü 

Eğer sık sık müzik dinleyen ya da kablosuz kulaklık kullanmak için çok zaman harcayan kişiler için pil ömrü çok önemli bir özelliktir. Galaxy Buds Plus pil ömrü tam 11 saat ile kısıtlanmıştır. Bu yönü ile rakiplerinin neredeyse 2 katı zaman kullanım hakkı sunan bu özel kulaklık sistemi müzik tutkunları için büyük bir olanak sağlamaktadır. Kesintisiz 11 saat kullanılabilecek cihazı şart etmek için 85mAh şarj kutusuna sahip olunmaktadır. Galaxy Buds Plus kablosuz şarj özelliği de sunan son teknoloji bir kulaklık sistemidir. 

5 – Samsung Galaxy Buds Plus Fiyat Listesi

Samsung imzalı bu özel kablosuz kulaklık modeli , Galaxy Buds Plus fiyat listesi incelenirken orta segment bir ürün olmadığı da ortaya çıkmaktadır. 830 TL ile 900 TL arasında değişen fiyatı ile dünyanın en pahalı kablosuz kulaklık modelleri arasında olan bu yeni teknoloji, kullanıcılar tarafından olumlu yorumlar almaktadır. Sahip olduğu teknolojik alt yapı ile fiyatı karşılaştırıldığında tam bir fiyat performans cihazı olan kulaklık ile hayat artık çok daha kolay. 

Bonus: Kablosuz Kulaklık Nasıl Kullanılır ?

YouTube video

Kablosuz kulaklık kullanmak için öncelikle kulaklığın üzerindeki açma ve kapama düğmelerine basılmalıdır. Ardından, telefonun Bluetooth özelliği açılmalıdır. Son aşamada ise Bluetooth cihazları listesinde yer alan kulaklık ismi seçilerek kablosuz kulaklık nasıl kullanılır sorusunun cevabı bulunur. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!