featured

Game of Thrones Oyuncuları Kit Harington Rose Leslie İlk Bebeğini Kucağına Aldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Game of Thrones oyuncuları şimdilerde herkes tarafından çok merak ediliyor. Bugünlerde bebek haberleri ile hem Türk hem de Dünya gündemi heyecan yaşamaya devam ediyor. Kit Harington Rose Leslie çifti dün gece ilk bebeklerini kucaklarına aldı.

Game of Thrones dizisinin yıldız oyuncusu Jon Snow olarak bilinen Kit Harington baba oldu. Kit Harington Rose Leslie çifti ilk bebeklerini kucaklarına alarak anne baba olmanın mutluluğunu yaşadılar. Dünyanın en çok izlenen yabancı dizi kategorisi yapımı Game of Thrones bu kez bir bebek haberi ile dünya gündemine girdi. Öyle ki genç çiftin bebeği doğar doğmaz dünyanın en çok konuşulan çocuklarından olmayı başardı.

2/8

Rüya Gibi Bir Çift

Rüya Gibi Bir Çift

Game of Thrones dizi çekimleri sırasında tanışan çift, filmdeki aşk ilişkilerini set dışına taşıdılar. Karakterlerin dizideki romantizmi trajik şekilde biterken, gerçek hayatta ise güzel bir bebekle taçlandırıldı.

3/8

Jon Snow Kimdir?

Jon Snow Kimdir?

Game Of Thrones dizisinin başrol oyuncusu Kit Harington’un dizideki ismidir. John Snow şeklinde yazılan isim kısaca Jon şeklinde akıllarda yer etti.

4/8

Rose Leslie ve Kit Harington Londra’da Bebekleriyle Görüldü

Rose Leslie ve Kit Harington Londra’da Bebekleriyle Görüldü

ABD web sitesi “eonline.com” haberine göre ünlü çiftin ilk çocukları 16 Şubat Salı günü doğdu. ABD magazin sitesi “people.com’’ da bebek müjdesi verdi.

5/8

Kit Harington Henüz Açıklama Yapmadı

Kit Harington Henüz Açıklama Yapmadı

Kit Harington ve eşi tarafından henüz resmi açıklama yapılmadı. Birçok magazin kaynağından gelen bilgilere göre, çiftin bir erkek çocuğu olduğu şeklinde bilgiler paylaşıldı.

6/8

Kit Harington Resmi Hesabı

Kit Harington Resmi Hesabı

Jon Snow Twitter hesabı olarak bilinen resmi hesap Kit Harington’un kendisine ait değildir. Kit Harington filmdeki ismini değil, kendi ismindeki Twitter hesabını kullanıyor.

7/8

Rose Leslie Sabırsızla Bugünü Bekliyordu

Rose Leslie Sabırsızla Bugünü Bekliyordu

The New York Post gazetesiyle yaptığı son röportajda Rose Leslie ailenin yeni üyesini görmek için sabırsızlandığını anlattı. Hamileliğinin çok güzel geçtiğinden bahseden Rose Leslie’nin dileği 16 Şubatta gerçekleşmiş görünüyor.

8/8

 7-Dizideki Karakter Gerçek İsminin Önüne Geçti

7-Dizideki Karakter Gerçek İsminin Önüne Geçti

Gelmiş geçmiş en beğenilen diziler arasında ilk sıralarda olan Game of Thrones, finaldeki Jon Snow ölümü kurgusuyla izleyenlere hayal kırıklığı yaşattı. Son final sahnesinin yeniden çekilmesi için yoğun talep olmasına rağmen bu konuda yeni bir gelişme olmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!