featured

Gaziantep de Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 8 Mekan

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep de evlilik teklifi… Gönül bu saat, mekan tutmaz. Evlilik teklifi yapmayı düşünüyorsanız daha fazla beklemeyin artık. Zamanın bir önemi yok. Sevdiğiniz kişiye evlilik teklifi yapmak için mekan arıyorsanız sizlere Gaziantep de Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 8 Mekan konusunda bilgi vermek istiyoruz. Okumaya devam edin.

Gaziantep de Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 8 Mekan

Elbette ki bu güzel anın kalbinizde oluşturduğu yeri tarif etmek imkansızı. Bundan dolayı romantik tekliflerinizi sergileyeceğiniz mekanları özel olarak seçtik. Unutulmaz bir evlilik teklifi için şüphesiz mekan çok önemlidir. Bir de doğru kişiyi bulduysanız şanslısınız demektir. İşte, Gaziantep organizasyon firmalarının da sıklıkla tavsiye ettiği Gaziantep evlilik teklifi mekanları !

1 – Bayazhan Restaurant

Güzel bir akşam yemeğine ne dersiniz. Gaziantep’in tam merkezinde yer alan bu restaurant da sevdiğinizi mutlu etmek için rezervasyon yaptırabilir, romantik bir masa hazırlatarak güzel bir akşam yemeğinin ardından evlilik teklifinizi gerçekleştirebilirsiniz.

2 – Dülükbaba Tabiat Parkı

Son zamanlarda Gaziantep de gerçekleşen birçok düğünde dış çekime ev sahipliği yapmış olan Dülükbaba Tabiat Parkı, evlilik teklifi yapmak isteyen kişilerinde vazgeçilmezi konumundadır. Dülükbaba da bulunan biyolojik gölet, evlilik teklifinizi yaparken muhteşem bir görüntüyü sizlere sunabilir. Koruma altına alınan tabiat parkında evlilik teklifinizi gerçekleştirmek için bir takım izinler almanız gerekebilir.

3 – Hışvahan Gourmet Restaurant

YouTube video

Gaziantep de evlilik teklifi için güzel bir restoran arayışındaysanız Hışvahan Gourmet Restaurant a mutlaka gidiniz. Gerek tarihi mekanı gerek ise yapacağınız organizasyona göre unutulmaz bir evlilik teklifi gerçekleştirebilirsiniz. Fiyat olarak biraz pahalı olsa da özel günler için tolere edilebilir.

4 – Sanko Park Alışveriş Merkezi

Sanko Park, her ne kadar bir alışveriş merkezi olsa da bu ana gelinceye kadar pek çok evlilik teklifine şahit olmuştur. Sanko Park Alışveriş Merkezi içerisinde her ne kadar evlilik teklifi için organizasyon yapmanıza izin verilmese de kapısının hemen önünde evlilik teklifini gerçekleştiren kişiler olmuştur. Alışveriş merkezinin balkonundan aşağıya doğru sarkıtılacak pankartlar, oldukça ilgi çekici.

5 – Halfeti Rumkale

Gaziantep den 1 saat, Şanlıurfa dan 1.30 saat uzaklıkta bulunan Halfeti Rumkale de nasıl bir evlilik teklifi yapacağınızı düşünüyorsanız yöntem çok basit. Orada bulunan teknelerden birini kiralayıp kendi zevkinize göre dizayn edebilir gereken organizasyonları yapabilirsiniz. Sevdiğinizin haberi yokken gezi amacıyla Halfeti’ye gelip, evlilik teklifinizi gerçekleştirebilirsiniz.

6 – Vagon Kafe

Kafede mi evlilik teklifi yapacağım? Çok basit değil mi? Dediğinizi duyar gibiyim. Asla öyle düşünmeyin. Şehir merkezine yakın konumda yer alan Vagon Kafe, evlilik teklifi yapılabilecek mekanlar arasında yer almaktadır. Kafenin müdürü ve çalışanlarıyla konuşarak evlilik teklifi organizasyonunuzu yapabilirsiniz.

7 – Şelale Park

Gazianteplilerin gözde mekanları arasında yer alan Şelale Park, evlilik teklifi mekanları arasında yer almaktadır. Parkta yer alan su sayesinde Şelale Park muhteşem bir görünüme sahip. Gece olunca su seslerinin arasında beliren loş ışıklar evlilik teklifinize renk katacaktır. Şelale Park da bulunan restoran da rezerve yaptırarak tekliften sonra akşam yemeğinizi de orada yiyebilirsiniz.

8 – Alleben Göleti

Gazianteplilerin suya olan hasretini gidermek için yapılmış olan Alleben Göleti, Gaziantep de evlilik teklifi için yapılabileceği mekanlar arasında yer almaktadır. Suyun kenarında gerçekleştirilecek evlilik organizasyonu ile sevdiğinizin gönlünü bir kez daha kazanabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
3
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!